Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzum heh aferin ya aman korktum bende ters tepki göstercen diye.sakın unutma tartssanz bile derin derin nefes al sakinleş askerlik bitsin bida kocacının basının etini yiyebildiin kadar yersin
revire gitmesin canım söylede bidaha ararsa ,gelmesin diye iğne yapıyolarmıs acemilere

yok canm ya sesini duyunca zatn unuttum gittim herşeyi yok kız vazgeçtm askerden gelsn bol bol öpücem ya bnde revire git demiştm bilmiyodm öyle olduğunu eğer kötü olursm giderm demşti umarım gtmez... onun mide si sadece sinirden ağrır galiba üzüyolar aşkımı ama bana çok iyiym diyo... umarm gerçktn de iyidr

hayırlısıyla inşlh o günlerde gelcek geçer merak etme gözünde büyütürsen hiç geçmez düşünmemeye çalış

öyle yapıyorm artk uzakta olsa da BENM diye avutuyorm kendimi
senn safak kaç ?

Son düzenleyen: Moderatör:

kıyamamyaa benimkide beni dün 5kere aradı ,anacınıda 2kere aramıs.ama annecimm nasıl sevinmiş bi bilsen ucuyodu bugun resmen anlatırken :)
evet canım üzme aglamada cok olurmu.aglamak aglamak getirir derler.
ya aslında bizim işimz cok kolay ama biz işi bilemiyoruz.babamdada askımdada aynı taktik tutuyo benim :) iki güzel söze yelkenler fora.ama biz hırcın kızlar oldugumuz için yag cekmeyi beceremiyoruz tebi neyse canım ben cıkayım askıma dua etcem simdik sizinkilerede ederim hadi bakkam

ya canım üzse üzse askerler üzer onu cunkü bitane akılsız yanlıs yapınca hepsine ceza veriyolar topluca hareket etmeyi ögrenmeleri için.ama üzülme sen okadarda olur yani asker ocagı orası nede olsa.ama bilemem cnm yinede belki onun oldugu yerde iğne yapmazlar kuzum.iidir canım takma sen kafana ii düşün ii olsun

saol canm bnde hepimiznkilere dua ediyorm sizde untmayn bnm bitanemi öptümmm

neyse kızlar bn çıkıyorm daha aşkımı düşncm öptüm hepinizi iyi geceler... Allah en kısa zamanda kavuşturur inş askerlerimize...!

[video=youtube;4RqOvMaFNQ4]http://www.youtube.com/watch?v=4RqOvMaFNQ4[/video]

kızlarr sizde dinleyinnnn :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…