kuzum heh aferin ya aman korktum bende ters tepki göstercen diye.sakın unutma tartssanz bile derin derin nefes al sakinleşöyle yaptm zatn canm ya dediğinz gibi kapatmadm iyiki de ole yapmışm komutan cağrmş birdn kapatmk zornda kaldm dedi iyiki sizi dnlemşm yok sa direk kapatcktm telefonu.
bitanm ya mide si ağrıyomuş sabret kocacım biteck bu safak esmerin seni çokkkkkkkkk seviyo
çatlaksın kızım yaaaaaaa
canım çok sıkılıyo aşkımı özledim ya
kuzum heh aferin ya aman korktum bende ters tepki göstercen diye.sakın unutma tartssanz bile derin derin nefes al sakinleşaskerlik bitsin bida kocacının basının etini yiyebildiin kadar yersin
revire gitmesin canım söylede bidaha ararsa ,gelmesin diye iğne yapıyolarmıs acemilere
hayırlısıyla inşlh o günlerde gelcek geçer merak etme gözünde büyütürsen hiç geçmez düşünmemeye çalışbnde ya hemde çok özledm bi gelsede kokusunu içime çeksm... offff offff geçer mi 451 ya
hayırlısıyla inşlh o günlerde gelcek geçer merak etme gözünde büyütürsen hiç geçmez düşünmemeye çalış
aynn canm ya bnde çok tripli çok nazlıym ama sözlndkten snra braz daha dikkat etmeye başladm. çok seviyorm ya çokk. ailesini aramıyomş 2 gndr pek vaktm olmuyo diyo ama bni sürekli arıohiç üzmücm artk ne kndimi ne onu bi gelsn de . haklısn tatlım herşey bizim elimzde
yok canm ya sesini duyunca zatn unuttum gittim herşeyiyok kız vazgeçtm askerden gelsn bol bol öpücem ya bnde revire git demiştm bilmiyodm öyle olduğunu eğer kötü olursm giderm demşti umarım gtmez... onun mide si sadece sinirden ağrır galiba üzüyolar aşkımı ama bana çok iyiym diyo... umarm gerçktn de iyidr
öyle yapıyorm artk uzakta olsa da BENM diye avutuyorm kendimi
senn safak kaç ?
atınca 163 olcak :18:
ooo bitirmişsn maşallah darısı bizim başımıza :84:
kıyamamyaa benimkide beni dün 5kere aradı ,anacınıda 2kere aramıs.ama annecimm nasıl sevinmiş bi bilsen ucuyodu bugun resmen anlatırken :)
evet canım üzme aglamada cok olurmu.aglamak aglamak getirir derler.
ya aslında bizim işimz cok kolay ama biz işi bilemiyoruz.babamdada askımdada aynı taktik tutuyo benim :) iki güzel söze yelkenler fora.ama biz hırcın kızlar oldugumuz için yag cekmeyi beceremiyoruz tebineyse canım ben cıkayım askıma dua etcem simdik sizinkilerede ederim hadi bakkam
amin seninde olur önemli olan iyi bir şekilde bitmesi yoksa geçiyo merak etme
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?