Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hatunlarr iyigecelerrrrrrr

ŞAfakkkkkkk kırkkkkkkkkkkkkkkkkk 9 deliricemmm az kaldııııı azzz

Eh sana zahmet olacak tatlım ama bi zahmet iyi davran çok lazım olacak sana daha bu pc

heyooooo kızımmm benn burayaa demir attımmmm kırabileene AŞK olsunnn

evet artıkkk şafak basıyorr beniii boydan kısa basendenn oldukça genişş
Selamm canım hoş geldin

Seni daha kovamadıkmı şuralardan yaa

Bi gidiverde önümüz açılsınnnn

Sağlık problemini unutmuşum canım.

Yanına bir kuzenin arkadaşın vs alsan annesinin kimliği ile çıkartabiliyormusun

Bazı arkadaşlar çıkartabiliyormuş diye duydum
:26:
Hayır canım çıkartamıyoruz ailesinden birinin imzası lazımmış

İyi güzel söylüyorsunda bu kaçıncı erteleniş biliyormusun ondan çok canım sıkılıyor
zaten zor günler geçirdim çok iyi olacaktı yanına gitmem..
Bilmiyorum korkuyor yanlız yola çıkmaya konuşucam benimkiyle anneni ikna et dicem bakalım:44:

hatunlarr iyigecelerrrrrrr

ŞAfakkkkkkk kırkkkkkkkkkkkkkkkkk 9 deliricemmm az kaldııııı azzz

İyi geceler canım maşallah

canımmm benim biliyorum hayalleriniz vardı hepsi birer bire yıkıldııı öyle gözüküyorr döküldü kafanızdan aşa toz bulutu halindee kötü gibi gözünen herşeyde bir hayır var canım benimm sıkma canınııı lütfenn zaten gidemiyormuşsunnn tamam sorunn evet ama gidemeyeceğini bildiğin halde böyle kendini yıpratman hiçbirşeyi değiştirmiycekk tatlımm mutlu olun sımsıkı sarılın birbirinize bbizde öle çok hayal kurduk ki biride olmadıı ama şükürr bunudaa

heyooooo kızımmm benn burayaa demir attımmmm kırabileene AŞK olsunnn

evet artıkkk şafak basıyorr beniii boydan kısa basendenn oldukça genişş

Sen burlara elbet gel bacımmmm amaaa
Şu şafağınn bitsinn artıkkk taaa

Diyelim bizimkide bitiyorrrrrr

Amaaa az kaldı azz seni zevkle depükleyecemmm

İyiyim canim benim bitsin artik bu azap istiyorum ama bitincede daha cok dertler bekliyor bizi ve ben korkuyorummm stres oluorum

Evet askerlikten sonraki sıkıntılar askerliği aratır cinsten

Anladım canım sıkma canını.
Duruma üzülmekte haklısın elbet
Belki annesini ikna edebilseniz sen veya askerin beraber gelirisiniz.
Ama olmazsa herşeyde bir hayır var olmuyorsa vardır sizin için güzel bir tarafı

Uzulme kuzum vardir herseyde bir hayir

Ah kuzum birşeyler net olsa tamam dicem gidemiyorum
ama kaç haftadır tarih erteleniyor havada kalıyor vs vs..
Bu yüzden sıkılıyorum kesin olan hiçbirşey yok hala umut var içimde böyle oluncada daha çok üzülüyor insan

Bakalım canım inşallah ikna edebiliriz bende öyle umut ediyorum..
Olmazsada dediğin gibi vardır bir hayır.

Uzulme kuzum vardir herseyde bir hayir

Evet canım öyle düşünmek lazım

yaaa bende istiyorum artık bitsinn kavuşalım hepimizz yaa depükleriinn en güzellerini yiycez inşaalahh hep birlikştee

Bakalım canım inşallah ikna edebiliriz bende öyle umut ediyorum..
Olmazsada dediğin gibi vardır bir hayır.

Evet canım öyle düşünmek lazım

Umarım canım gönlündeki hayırlısı ile olur

yaaa bende istiyorum artık bitsinn kavuşalım hepimizz yaa depükleriinn en güzellerini yiycez inşaalahh hep birlikştee

İnş canım

Gözükmüyordun bu aralar

Son düzenleme:
senii çok iyi anlıyoum inan banaaa o yüzden diyorumm sana boşuna sıkma canını herşey olucagına varıyor sabret kuzumm az kaldıı zatenn :) şafağına maşallahhhh sana bsize maşallahh bu aşk olduktan sonra bizlerde zaman nekiii canım benimm :))) umuduğu asla yitirme yitirdiğin ann benim gibi boşvermiş olursunn bazı şeylerii sakın umutsuzluğa kapılma umut her zaman varr iyi gibi gözükmesedeee

Eh sana zahmet olacak tatlım ama bi zahmet iyi davran çok lazım olacak sana daha bu pc

haklısın canım iyi davranıyım ama 5 yıl olduu 2. el bide iyi dayandı bize bu

İyiyim canim benim bitsin artik bu azap istiyorum ama bitincede daha cok dertler bekliyor bizi ve ben korkuyorummm stres oluorum

aynen walla zorr

canım siz ne zamandır görüşmüyosunuz :26:
çok özlemişsinizdr eminim ama böyle seylerde illa bi taraf sorun çıkarıyo
onlar olmasa Allah korusun senin bi bahanen olabilrdi herseyde bi hayır var gerçekten
sende kendini üzme bu kadarr
şafakta az bakk

Kizlarrrrr icim sisti yeminedrim be derli basimiz var yah birimizinki bitse otekinin derdi basliyoooo auuuffff

kuzumm yaa osmanla konuşuyorduk gecelerii sabaha kadar öyle olunca hafta sonu full uyudumm 4 e 5 e kadar sonra dün nişana gittim bugünde evle uğrastım derken akşam oldu işte geldim burdaım şimdide osman arasın diye bekliyroummm

Umarım canım gönlündeki hayırlısı ile olur

İnş canım

Gözükmüyordun bu aralar

dertler paylaştıkça azalıyorr kuzumm benimmm :)) ben çok derdimi dökmüyorum buraya ama içimiz şişmesinn diyeee
Kizlarrrrr icim sisti yeminedrim be derli basimiz var yah birimizinki bitse otekinin derdi basliyoooo auuuffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…