kuzumm yaa osmanla konuşuyorduk gecelerii sabaha kadar öyle olunca hafta sonu full uyudumm 4 e 5 e kadar sonra dün nişana gittim bugünde evle uğrastım derken akşam oldu işte geldim burdaım şimdide osman arasın diye bekliyroummm
Amin canım inşallah
Umarım canım gönlündeki hayırlısı ile olur
İnş canım
Gözükmüyordun bu aralar
Yitirmiyorum zaten kuzum bırakmıcam peşini :)senii çok iyi anlıyoum inan banaaa o yüzden diyorumm sana boşuna sıkma canını herşey olucagına varıyor sabret kuzumm az kaldıı zatenn :) şafağına maşallahhhh sana bsize maşallahh bu aşk olduktan sonra bizlerde zaman nekiii canım benimm :))) umuduğu asla yitirme yitirdiğin ann benim gibi boşvermiş olursunn bazı şeylerii sakın umutsuzluğa kapılma umut her zaman varr iyi gibi gözükmesedeee
5,5 ay oldu tatlım..İlk defa bu kadar ayrı kaldık birbirimizden..haklısın canım iyi davranıyım ama 5 yıl olduu 2. el bide iyi dayandı bize bu
aynen walla zorr
canım siz ne zamandır görüşmüyosunuz :26:
çok özlemişsinizdr eminim ama böyle seylerde illa bi taraf sorun çıkarıyo
onlar olmasa Allah korusun senin bi bahanen olabilrdi herseyde bi hayır var gerçekten
sende kendini üzme bu kadarr
şafakta az bakk
Kizlarrrrr icim sisti yeminedrim be derli basimiz var yah birimizinki bitse otekinin derdi basliyoooo auuuffff
Sabaha kadar konuşuyorsunuz maşallah
Hagi senı anladımda Osman nasıl luyorda uykusunu alabiliyor oda heralde gunduz 5 e kadar yatmıyordur :26:
Kizlarrrrr icim sisti yeminedrim be derli basimiz var yah birimizinki bitse otekinin derdi basliyoooo auuuffff
Amin canım inşallah
Yitirmiyorum zaten kuzum bırakmıcam peşini :)
Az kaldı ama işte azaldıkça daha çok sıkıştırıyor sende biliyorsun
5,5 ay oldu tatlım..İlk defa bu kadar ayrı kaldık birbirimizden..
Ondan son demlerini yaşıyorum şuan sabrın
Öyle valla askerlik bitmeden bitmez bu dertlerrrrr
kızz gece çavuşuu osmannn bu ara ondan konuşuyoruz rahat rahar ama işi oluyor mesela 1 de başlıyoruz 3 e kadar sonra uyuyorum 5 te arıyor D: devamm ediyoruzz 7 e kadar sonra ben yatıyorummm :)))
Gece çavuşu nasıl oluyormuş yaa
Bende istiyorum çavuşluk var bizdede ama gece değil gunduz iyimiş o yaa
Amin canım inşallah
evet gece daha iyi gündüz koştur oraya buraya gecee belli başlı işleri var komutan çağırmadıktan sonra rahatt :))
şafak değil biz şafağıı sıkıştırıcazzzzzzz kuzummmm az kaldıı azzz
oooooo kuzummmm benim sabrm okeye dönüyormuşta haberim yokmuş kızzz 7 ay olduuu görmüyorummm yüzünü unuttummmokey atcam az kaldııı
Ay ben sıfır almıştım ama benım laptobunda oluyor bi 5 yılı ama canavar gibi maaşalah
Amin canım inşallah
Sıkıştıralım valla
Senin işin benden de zormuş valla canım Allah yardımcımız olsun..
Benimki geçen gün bana fiziksel özelliklerini soruyor telde unuttummu diye
Ooo süpermişş
Gündüz çok eziyetlii bu çavuşluk hoş bizimki celp boşluğunda ama boş bırakmıyolar
Ocaktada asker geliyor eğitim çavuşu olduğu için eğitim ver dur hiç görüşemicez
Keşke bizimkide gece olaymış
bana o laptopun markasını işlemcisini ramini ver çabuk
canım benimm herşeyin bi ilki var derdi veren Allah inan sabrıda dermanıda veriyo ben sevdigimi asker olmadan önce iştee 4.5 yıldır beraberiz 1 yıl boyunca hiç görmediğimi bilirim hiç değilse senin asker diyebileceğin bi sebebin var hepimiz şükretmeliyiz herşeye ragmen
Doğru canım doğru söylüyorsun napalım sabrediyoruz işte başka çaremi varbana o laptopun markasını işlemcisini ramini ver çabuk
canım benimm herşeyin bi ilki var derdi veren Allah inan sabrıda dermanıda veriyo ben sevdigimi asker olmadan önce iştee 4.5 yıldır beraberiz 1 yıl boyunca hiç görmediğimi bilirim hiç değilse senin asker diyebileceğin bi sebebin var hepimiz şükretmeliyiz herşeye ragmen
ahahah süpermiş yaaa :))) benim ki çok zayıflamış karın kaslarım tekrar çıktı dedii ilk tanıştıgımızda vardı kaslarısonra yerlerini yağ bağlamıştıı
hahaha kuzucumm benim evet benimkide ilk gündüz çavuşuydu sonra ggece olduu hayırlısı olusn
Doğru canım doğru söylüyorsun napalım sabrediyoruz işte başka çaremi var
Benimkide çok zayıfladı yaa.. Biz çok iyi bakıyorduk ya ondan bizden uzakta zayıflıyorlar tatlım
Marka asus tavisye ederim
Bunun modeli artık değilde aynı fiyata daha üst modellerini almanı tavsiye ederim
Doğru canım doğru söylüyorsun napalım sabrediyoruz işte başka çaremi var
Benimkide çok zayıfladı yaa.. Biz çok iyi bakıyorduk ya ondan bizden uzakta zayıflıyorlar tatlım
evett zatenn geliyimmm ine gider kas mas kalmaz diyorneden diyorum sen çok iştahlı yiyorsun dayanamam bende yerim diyorr
hadi kızlar öptüm hepinzii iyi gelceerrrrrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?