Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sabaha kadar konuşuyorsunuz maşallah

Hagi senı anladımda Osman nasıl luyorda uykusunu alabiliyor oda heralde gunduz 5 e kadar yatmıyordur :26:

Umarım canım gönlündeki hayırlısı ile olur

İnş canım

Gözükmüyordun bu aralar
Amin canım inşallah
Yitirmiyorum zaten kuzum bırakmıcam peşini :)
Az kaldı ama işte azaldıkça daha çok sıkıştırıyor sende biliyorsun

5,5 ay oldu tatlım..İlk defa bu kadar ayrı kaldık birbirimizden..
Ondan son demlerini yaşıyorum şuan sabrın

Kizlarrrrr icim sisti yeminedrim be derli basimiz var yah birimizinki bitse otekinin derdi basliyoooo auuuffff

Öyle valla askerlik bitmeden bitmez bu dertlerrrrr

kızz gece çavuşuu osmannn bu ara ondan konuşuyoruz rahat rahar ama işi oluyor mesela 1 de başlıyoruz 3 e kadar sonra uyuyorum 5 te arıyor D: devamm ediyoruzz 7 e kadar sonra ben yatıyorummm :)))
Sabaha kadar konuşuyorsunuz maşallah

Hagi senı anladımda Osman nasıl luyorda uykusunu alabiliyor oda heralde gunduz 5 e kadar yatmıyordur :26:

şafak değil biz şafağıı sıkıştırıcazzzzzzz kuzummmm az kaldıı azzz

kızz gece çavuşuu osmannn bu ara ondan konuşuyoruz rahat rahar ama işi oluyor mesela 1 de başlıyoruz 3 e kadar sonra uyuyorum 5 te arıyor D: devamm ediyoruzz 7 e kadar sonra ben yatıyorummm :)))

Gece çavuşu nasıl oluyormuş yaa
Bende istiyorum çavuşluk var bizdede ama gece değil gunduz iyimiş o yaa

evet gece daha iyi gündüz koştur oraya buraya gecee belli başlı işleri var komutan çağırmadıktan sonra rahatt :))
Gece çavuşu nasıl oluyormuş yaa
Bende istiyorum çavuşluk var bizdede ama gece değil gunduz iyimiş o yaa

oooooo kuzummmm benim sabrm okeye dönüyormuşta haberim yokmuş kızzz 7 ay olduuu görmüyorummm yüzünü unuttummm okey atcam az kaldııı

evet gece daha iyi gündüz koştur oraya buraya gecee belli başlı işleri var komutan çağırmadıktan sonra rahatt :))

Ooo süpermişş

Gündüz çok eziyetlii bu çavuşluk hoş bizimki celp boşluğunda ama boş bırakmıyolar

Ocaktada asker geliyor eğitim çavuşu olduğu için eğitim ver dur hiç görüşemicez

Keşke bizimkide gece olaymış

şafak değil biz şafağıı sıkıştırıcazzzzzzz kuzummmm az kaldıı azzz

oooooo kuzummmm benim sabrm okeye dönüyormuşta haberim yokmuş kızzz 7 ay olduuu görmüyorummm yüzünü unuttummm okey atcam az kaldııı

Sıkıştıralım valla
Senin işin benden de zormuş valla canım Allah yardımcımız olsun..
Benimki geçen gün bana fiziksel özelliklerini soruyor telde unuttummu diye

Ay ben sıfır almıştım ama benım laptobunda oluyor bi 5 yılı ama canavar gibi maaşalah

bana o laptopun markasını işlemcisini ramini ver çabuk

canım benimm herşeyin bi ilki var derdi veren Allah inan sabrıda dermanıda veriyo ben sevdigimi asker olmadan önce iştee 4.5 yıldır beraberiz 1 yıl boyunca hiç görmediğimi bilirim hiç değilse senin asker diyebileceğin bi sebebin var hepimiz şükretmeliyiz herşeye ragmen

Sıkıştıralım valla
Senin işin benden de zormuş valla canım Allah yardımcımız olsun..
Benimki geçen gün bana fiziksel özelliklerini soruyor telde unuttummu diye

ahahah süpermiş yaaa :))) benim ki çok zayıflamış karın kaslarım tekrar çıktı dedii ilk tanıştıgımızda vardı kasları sonra yerlerini yağ bağlamıştıı

hahaha kuzucumm benim evet benimkide ilk gündüz çavuşuydu sonra ggece olduu hayırlısı olusn

Marka asus tavisye ederim

Bunun modeli artık değilde aynı fiyata daha üst modellerini almanı tavsiye ederim

Doğru canım doğru söylüyorsun napalım sabrediyoruz işte başka çaremi var

ahahah süpermiş yaaa :))) benim ki çok zayıflamış karın kaslarım tekrar çıktı dedii ilk tanıştıgımızda vardı kasları sonra yerlerini yağ bağlamıştıı

Benimkide çok zayıfladı yaa.. Biz çok iyi bakıyorduk ya ondan bizden uzakta zayıflıyorlar tatlım

evett zatenn geliyimmm ine gider kas mas kalmaz diyor neden diyorum sen çok iştahlı yiyorsun dayanamam bende yerim diyorr

hadi kızlar öptüm hepinzii iyi gelceerrrrrr :)))

Benimkide çok zayıfladı yaa.. Biz çok iyi bakıyorduk ya ondan bizden uzakta zayıflıyorlar tatlım

Marka asus tavisye ederim

Bunun modeli artık değilde aynı fiyata daha üst modellerini almanı tavsiye ederim

valla düşünüyoruz bunun ahı gitti vahı kaldı

aynen canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…