günaydınlar asker yarenleriii :)
ben cumartesi aşkıma gittim geldim haftaya süper moralle başladım
şafaklar da atıyor çok şükür
hatta şafağım 22
Bizim biletimiz alındı 2 ay öncedensizde alın artıkk
10 Şubat Saat 09:50'de uçuyooorrrrrrr bana doğruEki Görüntüle 314914
Kızlaaarrr 50'ler hiç bitmek bilmemişti Ama 40'lar su gibi akıp gidiyo bilginizee
Evettt kuzum benim de 48 Şaafakkk elliler zor geçti gerçektennn kırklar bari çabuk çabuk geçsinn yaa zaten inanamıyorumm azz kalıyor dün bana osman uçak bileti aramaya başla dediiiiiiii dünyalar benim olduuu
günaydınlar asker yarenleriii :)
Burcummm anlat çabuk bakıyımm naısl geçtiii sonunda erdinizx muradınızaaa :)))) yaa çok heyecanlandım şimdi kuzummm çok sevindim kızz seni depükleyince benimki yarılanıyor nerdeyseee ahh ahhh süper olcak süsperr seni zevkle depüklücem inşşşş :)
Günaydın cicimm, ne güzel bir fotoğraf o öyle maşallah..
çok iyi yapmışsınn.. ne iyi gelmiştir size...
evet tatlum 50liler bana da hiç geçmemişti ama 40lar geçecek merak etme
ayyy çooook sevindim ve çooook heyecanlandıııııııımmmmmm
günaydın canım
eveeeet beni çok zevkle ve bütün gücünle depükle kuzum
ayyy çoook güzel geçti tatlm yaaa gözlerimin içine içine baktı bütün gün
pastasını da yapmıştım giderken götürdüm çook mutlu oldu bu doğum günümde pasta yiyememiştim içim bi tuhaf olmuştu dedi amaaa ben sürprizimle moralini düzelttim aşkımın
ne kadar harika olmuş
haha kuzum benim sağlıcakla kavşun inşallahhh :))) yarinleee hangi havayollarıyla uçucakk tatlımm benimkide 14.02.2011 de bana gelcek inşallah ama saatii meçhul naberrr
evet tatlum 50liler bana da hiç geçmemişti ama 40lar geçecek merak etme
ayyy çooook sevindim ve çooook heyecanlandıııııııımmmmmm
günaydın canım
eveeeet beni çok zevkle ve bütün gücünle depükle kuzum
ayyy çoook güzel geçti tatlm yaaa gözlerimin içine içine baktı bütün gün
pastasını da yapmıştım giderken götürdüm çook mutlu oldu bu doğum günümde pasta yiyememiştim içim bi tuhaf olmuştu dedi amaaa ben sürprizimle moralini düzelttim aşkımın
ne kadar harika olmuş
İnşallah kuzumm, hepiciğimiz bian evvel sağlıkcakla kavuşalım..
THY tatlımm..
teşekkür ederim cicim,abimin nişanı vardı haftasonu:) bakmak ister misin resimlere.:)
o resimleri gördükçe bir özeniyorum ki sorma :)
bende THY düşünmüştüm kuzummm sağolll :))
kaliteyi yaşamak için erken alım yaparsanız diğer şirletlerle aynı fiyata bilet almak mümkün canım aklınızda bulunsun..
aa isterim isterimm nerden bakıcazzz
özenelim azıcık dibimiz düşsün hehe
bir iki gün içinde alıyoruz tatlım benimm yaa böyle sanki zine gelicekmiş gibi geliyor öyle alıştım ki askerliğeee nasıl adapte olucam geldiğinde bilmiyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/492507-24-12-2011-canim-abimin-gelinimizin-mutlu-gunu.html
BURDAN BAKABİLİRSİN CANIM..
AHH AHH HERKESİN İSİMLERİ SİLİNMİŞ,BİR BEN İLE 2 ERKEĞİN İSİMLERİ SİLİNMEMİŞ.
OLDUĞU GİBİ DURUYOR AYAKKABIDA YAHUU:)
KURDELE YUTAYIM BARİ:)KISMETİM AÇILIR BELKİM:)
amaann bi gelsin de geriye oryante olmak kalsın sadece o kolay kısmı sanki 44 gün değil 44 yıl daha bekliycem gibi geliyo
deli kız
bu arada en çok o minik bordo kadife elbiseli fıstığı beğendim dünya güzeli maşallahh
Günaydın cicimm, ne güzel bir fotoğraf o öyle maşallah..
çok iyi yapmışsınn.. ne iyi gelmiştir size...
adaşım artık ay yok sadece haftalar varrrrrrr ohhh ne güzelll:)
süperrrr burcumm yaa senin gibi sevgilii yarr dostlar başınaa kızz :)) kendi elleriyle yarine pastalarda yapıp götürürmüşşşş
bende çok heyecanlıyım kuzumm benim yaa artık gelsin istiyorumm haha size birşey anlatıyım da gülün azıcıkk geçen gece aradı beni aşkım dedi evet hayır oynayalım tamam dedim ama kayden koşulsuz şartsız kazananın istediğini yapıcak dedi kabul ettim ben kaybettim benden güzel bir gün için organizasyon istedi hiçde becerememm sen kazansaydın ne isteyecektin dedi byük bir çarşafa iğne iplikle mektup yaz dicektim dedimmm haha birden aklıma geliverdi başladı benimkii şükür çekmeyeee verilmiş sadakam varmışşşş bilerek yeniliceltim iyiki yenilmemişimmm ne kadar acımasızsınnnn hahaha öldüm gülmekten birde diyorum pişkin pişkin teselli armaganı bir yastık işlersin artıkk
bende THY düşünmüştüm kuzummm sağolll :))
aynen canım çok iyi geldi ama dönüş her zamankinden zor oldu
o kadar özlem doluyuz ki hiç birbirimizi bırakmak istemedik...komutanı da benimkini pek bi seviyor maşallaaah yılbaşında yollarım seni belki demiş heyecanla onun haberini bekliyorum şimdi :18:
eveeeeeet çok heyecanlıııııı sadece 22 kaldı
20lerde bitiyor çok şükür
herhalde kuzum
aytaç da diyor ben hiç gelmezsin sanıyordum ama annemden çok geldin
sen de az değilsin heee çocuk askerde nasıl yapsın onu
sen yap ona sürpriz yaparsın geldiği zaman
thy %25 indirim yapıomuş sanırım kızlar bi sorun
Ayyy evett yaaa 48 benimde ohh senn kavuştuğun zamanlar ben cebelleşicem zamanlaaa içim içimi yiycekkk
ablamın kızı .yerim onu ben yerim teyzesinin ballı lokumu o
oyyy ayfercimmmm çok sevindim, gözün aydın tatlımBizim biletimiz alındı 2 ay öncedensizde alın artıkk
10 Şubat Saat 09:50'de uçuyooorrrrrrr bana doğruEki Görüntüle 314914
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?