ümoşum naberr?ayyy inşallahh gelir yılbaşındada kuzumm ya sevinirim vallaaa senin adınaa çok ama gelemezsede üzülme ne kaldıı :))
tamam tatlım sorarızzzz indirim varmıymışşş
Zaten hikaye yazıyorum ya hatırlamıyoum bazı şeyleri osmana soruyorumm haha ben mi yazıyorum senmi bilmiyorum diyorgelsin onunla birlikte kalanını devam edicezz birde haftalık rapor rapor yazıcazz hiç unutmayalım ilerde yaşadıklarımızı diyeeee
bizden 4 güncük sonrada sen kavuşcan kuzummm
lokum hakkaten şekercimm
ümoşum naberr?
napalım işte, askerlik psikolojisinin yan etkilerini çekmeye devam tatlım, aynı yani, hergün bir yeni soruniyiymm kuzumm sen nasılsınnn :)) canımcımm napıyorsunnnn
oyyy ayfercimmmm çok sevindim, gözün aydın tatlım
HERKESE SELAM KIZLAR..
Wuucuummm sen de çok iyi etmişsin pasta götürmekle, ne güzel olmuş walla
ayyy inşallahh gelir yılbaşındada kuzumm ya sevinirim vallaaa senin adınaa çok ama gelemezsede üzülme ne kaldıı :))
tamam tatlım sorarızzzz indirim varmıymışşş
Zaten hikaye yazıyorum ya hatırlamıyoum bazı şeyleri osmana soruyorumm haha ben mi yazıyorum senmi bilmiyorum diyorgelsin onunla birlikte kalanını devam edicezz birde haftalık rapor rapor yazıcazz hiç unutmayalım ilerde yaşadıklarımızı diyeeee
oyyy ayfercimmmm çok sevindim, gözün aydın tatlım
HERKESE SELAM KIZLAR..
Wuucuummm sen de çok iyi etmişsin pasta götürmekle, ne güzel olmuş walla
napalım işte, askerlik psikolojisinin yan etkilerini çekmeye devam tatlım, aynı yani, hergün bir yeni sorun
sen napıosun, iyice sıkıştırdı mı şafak
napalım işte, askerlik psikolojisinin yan etkilerini çekmeye devam tatlım, aynı yani, hergün bir yeni sorun
sen napıosun, iyice sıkıştırdı mı şafak
hehehehe haklı çocuk sen mi yazıyorsun o mu yazıyor bide sürpriz yapacaktın güya
gelemezse üzülmem zaten artık kuzum azıcık kaldı bundan sonra hergünüm mutlu geçecek biliyorum
evet üstüne de kalpler yaptım yazı yazdım falan çoook beğendi
doğum günü pastasını da yemiş oldu bu sene de bikaç gün geç oldu ama olsun
Şafak 60 Tokat =)
kızz özlenmezmi bee, haklısın wallaKızzz şafakta neymiş ben sıkıştırıyorum onu hahahaz kalkdıı azz diye avutuyorum kendimiii ama çok özledimmm yaa anlatamammmm
aminnnnnsaol kuzucuumm.. darısı başına
ayy ne kaa güzell beeeevet üstüne de kalpler yaptım yazı yazdım falan çoook beğendi
doğum günü pastasını da yemiş oldu bu sene de bikaç gün geç oldu ama olsun
kızz özlenmezmi bee, haklısın walla
aminnnnn
ayy ne kaa güzell beee
maşallah şafağınaŞafak 60 Tokat =)
ayy idare etmeye çalışıyorum ama bi yere kadar canım ya... postayı koyuyorum arada, sonra kendine geliyor azcıkaz kaldı artık biraz daha idare et aşkını canımm
kuzummm benim yaa her gününüz mutlu olur inşallahh düğününüze gelcemmm heee ona göreeeee
düğün dedin heyecanıma heyecan kattın kuzuuuuu
hayırlısıyla hepimiz görelim inşallah o günleri
gel tabi kuzum her zman beklerim
Kuzum ya sormaa bende heyecanlanıyorummmmm herşeyin hayırlııs olsun tabi Allahın izniyle osmanı koluma takıp öyle gelcemmm :)) hemdee
merhabaa vallaa yemişinn askerliğiiiiiii
ayyy ayyy ne güzel oluuur osmantoşun ve sen
bazen acaip korkuyorum ya nazara gelecez diye dua et bol bol ben ediyorum
evet evet çok şükür bitiyo artık darısı hepinizin başına inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?