günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmmbakıyorum herkezın safagı azalıooorr maslaaahhhhhh
herkez tez zamanda kavusssunnnn canlarııııım
Günaydın Burcuuu...
Şafak 20
İyii canım sendenn naberr??
günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmmbakıyorum herkezın safagı azalıooorr maslaaahhhhhh
herkez tez zamanda kavusssunnnn canlarııııım
Günaydın hoşgeldinn
Eritiyoruz safakları
eritinnn ERİTİİİN bitsin sizlerde kavusun inş.
günaydın canım
yiyoruz şafakları
sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor?????
valla aynı kuzum gelınlık bakıorum gecen hafta begenmedım bu hafta bır model begendım bakalım h.olsun dıorum esyalar fılan derkez ıs guc zaman bıze hızlı gecıorr o yuzden nıkah gunu de 22 nisan 2012 alındı bılıosundur belkı :) öle işte yine gün sayıyoruz
İnş canım aminnn
eveeet biliyorum nikah tarihinizi
tahmin edebiliyorum günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuzdur
herşey istediğin gibi çooooook güzel olur inşallah tatlım
allah ağzınızın tadını mutluluğunuzu huzurunuzu hiiiiç bozmasın
bazen aklıma gelir nısanlımın askere gıttığı gün o gün gece sabaha kadar agladımı hatırlarım o sabah arasın dıye telefona baktığım saatler aklıma gelırrr ve o kos kocaaaaaaaaaaaa 460 gün nasıl gecer dıye dusundum o anlarr :26: ama şimdi gelmiş geçmiş üstündede 90 gün geçmiş vay beee diorum ben neymişim nasıl dayanmısım bu kadar ay bu kadar gün demekkki allah yardım edioki bende dayanmısım cunku 5 senedır hayatımda ve her gun sabah aksam onu gormeden ona dokunmadan yasamam derdım her gun onu kokusunu almasan olurum sanardım ve aynı sekılde oda benım ıcın aynı seylerı dusunurdu ve bılıırımkı erkekler aglamaz derler ya yalan benım askerım askerdeykenn hıckıra hıckıra o kulubede agladını bnmde burda agladımı bılırım
allaaahhh herkezi sevdiğine kavustursunnnn
bazen aklıma gelir nısanlımın askere gıttığı gün o gün gece sabaha kadar agladımı hatırlarım o sabah arasın dıye telefona baktığım saatler aklıma gelırrr ve o kos kocaaaaaaaaaaaa 460 gün nasıl gecer dıye dusundum o anlarr :26: ama şimdi gelmiş geçmiş üstündede 90 gün geçmiş vay beee diorum ben neymişim nasıl dayanmısım bu kadar ay bu kadar gün demekkki allah yardım edioki bende dayanmısım cunku 5 senedır hayatımda ve her gun sabah aksam onu gormeden ona dokunmadan yasamam derdım her gun onu kokusunu almasan olurum sanardım ve aynı sekılde oda benım ıcın aynı seylerı dusunurdu ve bılıırımkı erkekler aglamaz derler ya yalan benım askerım askerdeykenn hıckıra hıckıra o kulubede agladını bnmde burda agladımı bılırım
allaaahhh herkezi sevdiğine kavustursunnnn
aynen olee daha gecen gun burda aglardımm ozledımmm dıyee bak sımdı bıttmıs sıze tesellı verıorumTüylerim diken diken oluyor böyle seyler okurken
Üstenede 90 gün geçti diyorsun daha dün askerini bekliyordun sende bizimle
Çok güzel ya simdi ise gelinlik bakıyorsunuz
Allah tamamına erdirsin canım birdaha hasretlik yaşatmasın
bizde bitireceğiz hayırlısıyla askerliği ve geçti gitti diye düşünüp sevineceğiz tatlım...
bizde hergün görüşürdük bir gün görüşemezsek ertsi gün özledim diye söylenirdim ama gerçekten özlemek ne demek askerlik öğretti ikimize de
haftasonu yanına gittim askerimin bana bi bakışı vardı içim eridi nasıl özlemiş bende aynı şekilde onu
askerlik çooook zor ama ilişkiye çok şey katıyor bence...
aynen olee daha gecen gun burda aglardımm ozledımmm dıyee bak sımdı bıttmıs sıze tesellı verıorum
ahhh ahhhh benımkıde edırnedeydı kızlar bılır her ay gıderdım yanına kızarlardı az ozlesın dıe ama 1 ay bıle olum gıbı gecerdı
bizde görüşüyoruz çok şükür sık sık
hem iyi oluyor hem kötü oluyor...gidişler hep güzel ama dönüşler hep iğrenç
gesi bağlarındaaa dolanıyorummmm yitirdiğim yarimiiii anammmmm aranıyorummmmm yitirdiğimmmm yarimiii anammm aranıyorummmmmmmm
bir çiftt selamınaa güveniyorummmm atmaaa anammm atmaaa beni dağlarrrr ardınaaaaa kimselerrrr yanmasınnn anamm yansın derdiiiiiimmmmeeeee
gesi bağlarındaa bir topp gülümmm eyyyy Allah tannn korkmazzzzzzz sana banaaaa ölümmmm varrrr eyyyy Allahtaannnn korkmazzzz sanaa banaaa ölümmmm varrrr
ölümmm varsaa bu dünyadaaa zulümm varrr gell otur yanımaa hallerimi söyleyimmmmm halimmdennnn anlamazzz ben o yari neyleyimm
bu türküye bayılıooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?