Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi sarılalım o zmaaaaan

evet o kıskançlık durumlarını ben şimdiden düşünmeye başladım :18:

hadi sarılalım o zmaaaaan

evet o kıskançlık durumlarını ben şimdiden düşünmeye başladım :18:

çok zor ya ilk 2 hafta sanıyosun senle konuşmak istemiyor görüşmek istemiyor öyle böyle bunalıma giriyosun ama bu askerlikten sonra o durumu üstünden atma akrabalara karışma kaynaşma tekrar adapte olma dönemiymiş

Nasıll yaparsınız bunuuu heee bensizz nasıl kaynatırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

öyle miymiiiş
iyi ki söyledim yoksam bunalıma girerdim ben
askerde bekle bi geldiğinde görüşeme amaaaaan :18:

Nasıll yaparsınız bunuuu heee bensizz nasıl kaynatırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hiç yapar mıyız öyle şeeeey

OFF İŞTE ben de sırf o nedenle gelmesini istemiyorum büşüm yaa, arkadaşlarıyla fln buluşcak die sinir oluyorum.. akraba durumu zaten benle olur da, erkek arkadaşlarıyla içki muhabbetine girecek die sırf teskere almasını istemicem nerdeyse yaaa
nasıl gidio canım
walla kötü gidiyor canım ya, ama buna da şükür..:26:

oyyy kuzuuu nerdesin sen beee

öyle miymiiiş
iyi ki söyledim yoksam bunalıma girerdim ben
askerde bekle bi geldiğinde görüşeme amaaaaan :18:
yok kuzu sabır 1 ay vakit ver 15 ay bekle 1 ay burda bekleyeme ne garip bi durum ya dimi sabır yetmiyor valla
Artık tekrar canlansın topiciğimizz yaaaaaaaaaaaa

ağlamak zırlamak yok döverim haa FERİHAAAAAAAA

kuzummm benimmm tutcann yakasına yapışcannnn 15 ay bekledimm dha bekleyemem uleynnn noluyor dicennn çakıcan ensesine çaplağıııı aaa

kuzumm valla bende o içki ortamından çok korkuyodm ama allahtan mustafa içmiyor.. valla bak orda daha rahattım biliyosun nerde olduğunu çıkamıycanı bizim akraba şeyleride yok arada herşey askıda kalıyor meraktan çatlıyorummm :18::18::18::18:

Ama en güzeli onun ilk geldiğinde senin yanında istanbula aptal aptal bakması 20 yıllık ömründe her zaman gördüğü yerleri karıştırması masum bi çocuk gibi oluyorlar

yok kuzu sabır 1 ay vakit ver 15 ay bekle 1 ay burda bekleyeme ne garip bi durum ya dimi sabır yetmiyor valla

ağlamak zırlamak yok döverim haa FERİHAAAAAAAA

gittttt beee kızımmm 15 ay beklğcem gelcek birde burada beklicemmmm büyük konuşmumyummm amaaa kafasını gözünü dağıtırımmm o kadar bencill olamazz olmamalıııııııııı

kuzummm benimmm tutcann yakasına yapışcannnn 15 ay bekledimm dha bekleyemem uleynnn noluyor dicennn çakıcan ensesine çaplağıııı aaa
yaa zaten ilk günler biz hep beraber oluruz da, sonra bu dicek ki bana, sen nasılsa uyursun, ben biraz da arkadaşlarımı göreyim dicek... yaa tamam görsün ama öyle içki fln istemiyorum yaa, çünkü sevmediğimm 1-2 arkadaşı var, onlar yüzünden istemiyorum.. yoksa benimki pek içmez, taş çatlasın 2-3 tane belki o da..
Arkadaşlarını da görmesi lazım tabi biliyorum bencillik yapıyorum:26:

walla yaa ordayken rahat insan, nerde olduğu belli en azından... en geç saat 12de yatakta... burdaaa 12 de sokağa yeni çıkar walla:18:

Kızlarrr, hiçbir başlığa uymayan konular içinde 2011 yılının En'lerini seçiyorlar, oylama var, bizim bu topik de aday, oy kullandınız mı bakiim siz, topiğimizi oyladınız mı?

kuzumm öyle ama ben içmesine kesinlikle karşıyımmmm

gittttt beee kızımmm 15 ay beklğcem gelcek birde burada beklicemmmm büyük konuşmumyummm amaaa kafasını gözünü dağıtırımmm o kadar bencill olamazz olmamalıııııııııı
olamamalı tabi tiribal enfeksiyona bağlarım valla ayrılık sebebi olur ayrılıp barışırım
bencillik yok 1 ay bırak kendine gelsin sonra hopp dur napıyosun tadında bırak dersin
Kızlarrr, hiçbir başlığa uymayan konular içinde 2011 yılının En'lerini seçiyorlar, oylama var, bizim bu topik de aday, oy kullandınız mı bakiim siz, topiğimizi oyladınız mı?

kuzuuuuu link atsana

Ümroşşşşş kızz Aşk sarhoşuyum çok fena 1 aydır kıcımdan ayırmadğım tel.i gözüm görmüyorr valla taa gece 1de gördüm canm msjını rahatsız etmiyim bu saatte dedim hoş 15 günde 150 tl. bitirdiğimiz için rahatsız etmek istesemde edemezdim
İyyiyim sen nasılsın?

Bugun biilet aldık
Cuma 7.00 İstanbul ordan Tekirdağ'a geccek

Son düzenleme:
yoo link atsana oyluyum kuzum
özel msj atayım, link paylaşmak yasak yawyular

kuzumm öyle ama ben içmesine kesinlikle karşıyımmmm
ben de karşıyım ama, arkadaşlarının dibinden ayrılamıo kiiii:26:

olamamalı tabi tiribal enfeksiyona bağlarım valla ayrılık sebebi olur ayrılıp barışırım

bencillik yok 1 ay bırak kendine gelsin sonra hopp dur napıyosun tadında bırak dersin

kuzuuuuu link atsana
ayyy yok diyemem ben diyememmm

oyy tekirdağıma benden selam söylesin

özel msj atayım, link paylaşmak yasak yawyular

ben de karşıyım ama, arkadaşlarının dibinden ayrılamıo kiiii:26:

ayyy yok diyemem ben diyememmm

banada link at kuzu... :)

işte bu çok büyük çıkmaz hem onu kırmadan hemde yanlış anlaşılıp ara bozmadan bişeyler anlatmak uygulatmak sorun burda başlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…