gel sarılalımm ozman zafer bzim kutlayalımmmmm
kuzum yeni yıla işlerim vardı yetişmesi gereken onları hallettim son cuma günü bi işim var sonra rahatımmmm
hoş geldinn kuuzmmmm
Allaha çoookkk şükür canımmm iyi gidiyor şimdilikama orda daha rahattım be şimdi geriliyorum nerde napıyor nereye gitti kimin yanında paranoyaklık başladı orda en fazla kantine gider diye düşünüyosun uzun saçlı yok şimdi delirme sebebi
hadi sarılalım o zmaaaaan
evet o kıskançlık durumlarını ben şimdiden düşünmeye başladım :18:
Nasıll yaparsınız bunuuu heee bensizz nasıl kaynatırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çok zor ya ilk 2 hafta sanıyosun senle konuşmak istemiyor görüşmek istemiyor öyle böyle bunalıma giriyosun ama bu askerlikten sonra o durumu üstünden atma akrabalara karışma kaynaşma tekrar adapte olma dönemiymiş
Nasıll yaparsınız bunuuu heee bensizz nasıl kaynatırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sensiz olmaz sensiz olmaazzz kuzummmmm hep beraber :118: bak üçlü tamamlandı ama esra ayfer ikilemi hala yok ortada :44:
öyle miymiiiş
iyi ki söyledim yoksam bunalıma girerdim ben
askerde bekle bi geldiğinde görüşeme amaaaaan:18:
hiç yapar mıyız öyle şeeeey
Allaha çoookkk şükür canımmm iyi gidiyor şimdilikama orda daha rahattım be şimdi geriliyorum nerde napıyor nereye gitti kimin yanında paranoyaklık başladı orda en fazla kantine gider diye düşünüyosun uzun saçlı yok şimdi delirme sebebi
çok zor ya ilk 2 hafta sanıyosun senle konuşmak istemiyor görüşmek istemiyor öyle böyle bunalıma giriyosun ama bu askerlikten sonra o durumu üstünden atma akrabalara karışma kaynaşma tekrar adapte olma dönemiymiş
walla kötü gidiyor canım ya, ama buna da şükür..:26:nasıl gidio canım
oyyy kuzuuu nerdesin sen beeeNasıll yaparsınız bunuuu heee bensizz nasıl kaynatırsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yok kuzu sabır 1 ay vakit ver 15 ay bekle 1 ay burda bekleyeme ne garip bi durum ya dimiöyle miymiiiş
iyi ki söyledim yoksam bunalıma girerdim ben
askerde bekle bi geldiğinde görüşeme amaaaaan:18:
Artık tekrar canlansın topiciğimizz yaaaaaaaaaaaa
OFF İŞTE ben de sırf o nedenle gelmesini istemiyorum büşüm yaa, arkadaşlarıyla fln buluşcak die sinir oluyorum.. akraba durumu zaten benle olur da, erkek arkadaşlarıyla içki muhabbetine girecek die sırf teskere almasını istemicem nerdeyse yaaa
walla kötü gidiyor canım ya, ama buna da şükür..:26:
oyyy kuzuuu nerdesin sen beee
OFF İŞTE ben de sırf o nedenle gelmesini istemiyorum büşüm yaa, arkadaşlarıyla fln buluşcak die sinir oluyorum.. akraba durumu zaten benle olur da, erkek arkadaşlarıyla içki muhabbetine girecek die sırf teskere almasını istemicem nerdeyse yaaa
yok kuzu sabır 1 ay vakit ver 15 ay bekle 1 ay burda bekleyeme ne garip bi durum ya dimisabır yetmiyor valla
ağlamak zırlamak yok döverim haaFERİHAAAAAAAA
yaa zaten ilk günler biz hep beraber oluruz da, sonra bu dicek ki bana, sen nasılsa uyursun, ben biraz da arkadaşlarımı göreyim dicek... yaa tamam görsün ama öyle içki fln istemiyorum yaa, çünkü sevmediğimm 1-2 arkadaşı var, onlar yüzünden istemiyorum.. yoksa benimki pek içmez, taş çatlasın 2-3 tane belki o da..kuzummm benimmm tutcann yakasına yapışcannnn 15 ay bekledimm dha bekleyemem uleynnn noluyor dicennn çakıcan ensesine çaplağıııı aaa
walla yaa ordayken rahat insan, nerde olduğu belli en azından... en geç saat 12de yatakta... burdaaa 12 de sokağa yeni çıkar walla:18:kuzumm valla bende o içki ortamından çok korkuyodm ama allahtan mustafa içmiyor.. valla bak orda daha rahattımbiliyosun nerde olduğunu çıkamıycanı bizim akraba şeyleride yok arada herşey askıda kalıyor meraktan çatlıyorummm :18::18::18::18:
Ama en güzeli onun ilk geldiğinde senin yanında istanbula aptal aptal bakması20 yıllık ömründe her zaman gördüğü yerleri karıştırması masum bi çocuk gibi oluyorlar
Kızlarrr, hiçbir başlığa uymayan konular içinde 2011 yılının En'lerini seçiyorlar, oylama var, bizim bu topik de aday, oy kullandınız mı bakiim siz, topiğimizi oyladınız mı?
yaa zaten ilk günler biz hep beraber oluruz da, sonra bu dicek ki bana, sen nasılsa uyursun, ben biraz da arkadaşlarımı göreyim dicek... yaa tamam görsün ama öyle içki fln istemiyorum yaa, çünkü sevmediğimm 1-2 arkadaşı var, onlar yüzünden istemiyorum.. yoksa benimki pek içmez, taş çatlasın 2-3 tane belki o da..
Arkadaşlarını da görmesi lazım tabi biliyorum bencillik yapıyorum:26:
walla yaa ordayken rahat insan, nerde olduğu belli en azından... en geç saat 12de yatakta... burdaaa 12 de sokağa yeni çıkar walla:18:
olamamalı tabi tiribal enfeksiyona bağlarım valla ayrılık sebebi olur ayrılıp barışırımgittttt beee kızımmm 15 ay beklğcem gelcek birde burada beklicemmmm büyük konuşmumyummm amaaa kafasını gözünü dağıtırımmm o kadar bencill olamazz olmamalıııııııııı
bencillik yok 1 ay bırak kendine gelsin sonra hopp dur napıyosun tadında bırak dersinyaa zaten ilk günler biz hep beraber oluruz da, sonra bu dicek ki bana, sen nasılsa uyursun, ben biraz da arkadaşlarımı göreyim dicek... yaa tamam görsün ama öyle içki fln istemiyorum yaa, çünkü sevmediğimm 1-2 arkadaşı var, onlar yüzünden istemiyorum.. yoksa benimki pek içmez, taş çatlasın 2-3 tane belki o da..
Arkadaşlarını da görmesi lazım tabi biliyorum bencillik yapıyorum:26:
walla yaa ordayken rahat insan, nerde olduğu belli en azından... en geç saat 12de yatakta... burdaaa 12 de sokağa yeni çıkar walla:18:
Kızlarrr, hiçbir başlığa uymayan konular içinde 2011 yılının En'lerini seçiyorlar, oylama var, bizim bu topik de aday, oy kullandınız mı bakiim siz, topiğimizi oyladınız mı?
özel msj atayım, link paylaşmak yasak yawyularyoo link atsana oyluyum kuzum
ben de karşıyım ama, arkadaşlarının dibinden ayrılamıo kiiii:26:kuzumm öyle ama ben içmesine kesinlikle karşıyımmmm
ayyy yok diyemem ben diyememmmolamamalı tabi tiribal enfeksiyona bağlarım valla ayrılık sebebi olur ayrılıp barışırım
bencillik yok 1 ay bırak kendine gelsin sonra hopp dur napıyosun tadında bırak dersin
kuzuuuuu link atsana
oyy tekirdağıma benden selam söylesinÜmroşşşşş kızz Aşk sarhoşuyum çok fena 1 aydır kıcımdan ayırmadğım tel.i gözüm görmüyorr valla taa gece 1de gördüm canm msjını rahatsız etmiyim bu saatte dedim hoş 15 günde 150 tl. bitirdiğimiz için rahatsız etmek istesemde edemezdim
İyyiyim sen nasılsın?
Bugun biilet aldık
Cuma 7.00 İstanbul ordan Tekirdağ'a geccek
özel msj atayım, link paylaşmak yasak yawyular
ben de karşıyım ama, arkadaşlarının dibinden ayrılamıo kiiii:26:
ayyy yok diyemem ben diyememmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?