bilmezmiyiiim o dönüşlerrriii aglarr aglarrrdım tüm yol boyuuu ama gıderkende ıcım kıpırrrr kıpırrrr onu gorme heyecanııı paha bıcılemezdııııı bzen dıorum senı bır hafta gormıyım aynı duyguları yasarmıyımkııııo duygu bıle cok farklııııı bır haz verırdı bana o ılk gordum annnn termınaldeee sonra aksam 4 e kadar kımseye aldırıs etmeden sarmas dolas gezerdık koklasırdık kımse bakıo bıze demeden hasret gıderırdık o na ole sarılırdım kı sankı kacırcaklar gıbı sıkı sıkı
Kızlarrrr işlerimi hafiflettim yavaş yavaş aranıza dönüş yapıyorum sanırımmmm çok mutluyummmm
Devommm benimmm, tertommmbazen aklıma gelir nısanlımın askere gıttığı gün o gün gece sabaha kadar agladımı hatırlarım o sabah arasın dıye telefona baktığım saatler aklıma gelırrr ve o kos kocaaaaaaaaaaaa 460 gün nasıl gecer dıye dusundum o anlarr :26: ama şimdi gelmiş geçmiş üstündede 90 gün geçmiş vay beee diorum ben neymişim nasıl dayanmısım bu kadar ay bu kadar gün demekkki allah yardım edioki bende dayanmısım cunku 5 senedır hayatımda ve her gun sabah aksam onu gormeden ona dokunmadan yasamam derdım her gun onu kokusunu almasan olurum sanardım ve aynı sekılde oda benım ıcın aynı seylerı dusunurdu ve bılıırımkı erkekler aglamaz derler ya yalan benım askerım askerdeykenn hıckıra hıckıra o kulubede agladını bnmde burda agladımı bılırım
allaaahhh herkezi sevdiğine kavustursunnnn
Hayy maşallah damlama beeeKızlar listeyi devretmek istiyorum
Güzel geleneğimizi sürdürmek isteyen varsa beni dürtükleyebilir mi?
Malum yavaş yavaş sona yaklaşıyorum ben
:92:28.12.2011 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...89 diptisdiptis...
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
.
kübracım nasılsın? maşallah şafağınaSafaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz
...239 mylovem...
büşra sahnelere geri dönüyorrrrKızlarrrr işlerimi hafiflettim yavaş yavaş aranıza dönüş yapıyorum sanırımmmm çok mutluyummmm
Devommm benimmm, tertommm
Biliyor musun benim için askerlik bundan sonra başlayacak asıl...
meğer şimdiye kadarki hiç bişeymiş...
çok sıkıyorlar çok... artık hiç görüşemiyoruz, çarşıya bile çıkamıyor..
bundan sonra teskere gününe kadar da göremeyeceğim, netten bile göremeyeceğim
Ama yine de şükür, iyi olduğunu biliyorum ya.. Ama çok gergin o da ben de..
Hayy maşallah damlama beee
kübracım nasılsın? maşallah şafağına
yaşasııııın büşra aramıza dönüyoooooooooooo
büşra sahnelere geri dönüyorrrr
144 bugün şafağımız canım..İyiyim ne olsunn safak eritmeyee devamm
Sen nasılın bakalımm safak kaç atıyorrr
YAŞASIINNNNN aranıza dönüş yaptımmmmm sayılırrrr :118: özledim ki çok özledim çok seviyorum ki siziiiiiinasılsınız bakalım eksikler görüyorumm ayfer yok esra yok nerdeler :44:
beni sizler yarattınız doslarım iyiki varsınız :79: :80: ayyy çok duygulandım bi anda duygu seli geldi akıyor
144 bugün şafağımız canım..
walla nasıl olsun işte, idare etmeye çalışıyorum ben de :26:
beni sizler yarattınız doslarım iyiki varsınız :79: :80: ayyy çok duygulandım bi anda duygu seli geldi akıyor
ceydacım sen almak istiyorsan al, yapamadığın yerlerde destekleriz biz deben şu listeyi almak istiyorum ama onu nerde muhafaza ediyosun canım sen
bide ilgilenemem diyee korkuoomişe falan başlarsam
yaa zaman çabuk geçiyor şimdilik, ama kötü geçiyor yani... artık geçse mi iyi geçmese mi bilemedim ben:26:Bitirdinn sayılır sendee plakalara bir insenn gerisi kolay gelir
Bende yarılamayı bekliyorumm cok az kaldııı
siboş hoşgeldin tatlım, görüşemiyoruz...merhabaaaaa herkese
ceydacım sen almak istiyorsan al, yapamadığın yerlerde destekleriz biz de
yaa zaman çabuk geçiyor şimdilik, ama kötü geçiyor yani... artık geçse mi iyi geçmese mi bilemedim ben:26:
evet canım, yarılamak çok güzel bi duygu, acaip heyecanlı oluyor hee
siboş hoşgeldin tatlım, görüşemiyoruz...
Bebegimmmm hoşgeldinnn
ceydacım sen almak istiyorsan al, yapamadığın yerlerde destekleriz biz de
yaa zaman çabuk geçiyor şimdilik, ama kötü geçiyor yani... artık geçse mi iyi geçmese mi bilemedim ben:26:
evet canım, yarılamak çok güzel bi duygu, acaip heyecanlı oluyor hee
siboş hoşgeldin tatlım, görüşemiyoruz...
kötü günler geçiriyoruz askerimle kübracım, o yüzden, keyfimiz yok da. bi bakıyorum sabah olmuş bi bakıyorum akşam olmuş... çabuk geçiyor ama tatsız geçiyor o yüzden öyle dedim tatlım :26:Neden öylee dedin kii şimdiii anlamadıımm:44::44:
ben de bu topiğe pek giremiyorum gerçi ama, takip etmeye çalışıyorum yine de.. yazamasam da bakıp çıkıyorum.. burası ilk göz ağrım, kk'ya üye oluş nedenimhosbuldukkkkkk evet yaa pek girmiyorummm
gel sarılalımm ozman zafer bzim kutlayalımmmmmbizde seni özlediiik kuzuuuummm
kuzum yeni yıla işlerim vardı yetişmesi gereken onları hallettim son cuma günü bi işim var sonra rahatımmmmBüşraa nerdeydin kii senn :44:
hoş geldinn kuuzmmmmmerhabaaaaa herkese
eee naber bakalım tatlım, nasıl gidiyor hürgenerallik dönemi
kötü günler geçiriyoruz askerimle kübracım, o yüzden, keyfimiz yok da. bi bakıyorum sabah olmuş bi bakıyorum akşam olmuş... çabuk geçiyor ama tatsız geçiyor o yüzden öyle dedim tatlım :26:
ben de bu topiğe pek giremiyorum gerçi ama, takip etmeye çalışıyorum yine de.. yazamasam da bakıp çıkıyorum.. burası ilk göz ağrım, kk'ya üye oluş nedenim
gel sarılalımm ozman zafer bzim kutlayalımmmmm
kuzum yeni yıla işlerim vardı yetişmesi gereken onları hallettim son cuma günü bi işim var sonra rahatımmmm
hoş geldinn kuuzmmmm
Allaha çoookkk şükür canımmm iyi gidiyor şimdilikama orda daha rahattım be şimdi geriliyorum nerde napıyor nereye gitti kimin yanında paranoyaklık başladı orda en fazla kantine gider diye düşünüyosun uzun saçlı yok şimdi delirme sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?