Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anaaa neden ki cnmmm hayırdır :44:

ama yınede h.olsun gergındır ama az kaldı ya az daha sabır

banada link at kuzu... :)

işte bu çok büyük çıkmaz hem onu kırmadan hemde yanlış anlaşılıp ara bozmadan bişeyler anlatmak uygulatmak sorun burda başlıyor..
o gelince yicez yine birbirimizi... ama elimde değil, o 2 arkadaşından nefret ediyorum, herşey gelir onlardan.. onlarla olmasını istemiyorum.. içince hadi bizi oraya götür hadi bizi buraya götür dicekler aşkıma, o da onları kıramıyor... çocukluk arkadaşları, atsa atamıo satsa satamıo... sonuç olarak biz birbirimizi yiyoruz :26:

anaaa neden ki cnmmm hayırdır :44:

ama yınede h.olsun gergındır ama az kaldı ya az daha sabır
11 gün önce gördüm en son, ve bidaha taa 144 gün sonra göreceğim...
çarşıları kilitli... şuanda 2 aylığına..
bir de benimki haftaya paşanın konutuna gidecek, artık görevi orada olacak.. ordayken de hiç görüşme ihtimalimiz yok... netten bile göremeyeceğim yani, yanına da gidemeyeceğim, offf ... ortamın gerginliğinden dolayı o da çok gergin, ben de...

hmm anladım cnm ama uzmeyın kendınısı yıpranırsınız cok bızde oleydık ama gelınce duzelıo hepsı h.olsun kuzum :26:

bu araDA NEDEN CEZA ALDI

hep beraber askerlik sonrası kıskançlıklarına boğulduk bakıyorum
halimiz duman bence allah hayır etsin....
evet büşüm katılıyorum hem kırmadan hem arayı bozmadan dediğini yaptırmak çok zor ve genelde de mümkün olmuyor maalesef
benimki de arkadaşlarına çok düşkün bazen acaip sinir oluyorum elimden bişey gelmiyor ne yazıkki bişey desem biz kavga ediyoruz ama yine yapacağını yapıyor o yüzden artık demiyorum hiç bişey ve allahıma çok şükür sevmediğim bazı arkadaşlarından kendi vazgeçti gerçek yüzlerini görünce
şimdi 1 tane kaldı ama o da bi kızla tanıştı aşık oldu şu sıralar çok uslu evinden çıkmıyor nerdeyse böyle devam ederse sorun kalmamış olacak inşallah...

28/12/2011

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:…yelpaz_e = 18 ÇANKIRI’ ya selam yola devam :123:
:123:…tugcecan = 20 DENİZLİ’ ye selam yola devam :123:
:123:…duyguunver = 20 DENİZLİ’ ye selam yola devam :123:
:123:…emnylmz = 20 DENİZLİ’ ye selam yola devam :123:
:123:…wuucu = 21 DİYARBAKIR’ a selam yola devam :123:
:123:…pembelii = 21 DİYARBAKIR’ a selam yola devam :123:
:123:…Eprum = 31 HATAY’ a selam yola devam :123:
:123:…AskimAskerim =34 İSTANBUL’ a selam yola devam :123:
:123:…ebruliebus = 37 KASTAMANU’ya selam yola devam :123:
:123:…smsyh = 38 KAYSERİ’ ye selam yola devam :123:
:123:…bubabur = 40 KIRŞEHİR’ e selam yola devam :123:
:123:… subat10 = 43 selam yola devam :123:
:123:...Ebbisss=43 KÜTAHYA’ ya selam yola devam :123:
:123:…tuana_lalin =45 MANİSA’ ya selam yola devam :123:
:123:… smnmrn= 47 MARDİN’ e selam yola devam :123:
:123:… madambonus= 59 TEKİRDAĞ’ a selam yola devam :123:
:123:… ftmgl06= 60 TOKAT’ a selam yola devam :123:
:123:… daisygirl= 61 TRABZON’ a selam yola devam :123:
:123:… nefise= 63 ŞANLIURFA’ ya selam yola devam :123:
:123:… minnne= 63 ŞANLIURFA’ ya selam yola devam :123:
:123:… merdiyet= 67 ZONGULDAK'a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

.

bu araDA NEDEN CEZA ALDI
habercilerin hepsi cezalı... bişey yaptıklarından değil canım, herkes habercilere gıcık olduğu için, burunları sürtsün die... durduk yere benimkinin bavulunu çöpe attırdı subayın biri...
benimki çöpten geri alıp içindekileri kurtardı, fotolar mektuplar fln... sonra depoya yani olması gerektiği yere kaldırdı bavulu.. ordan da alıp atmışlar çöpe.. şuan bavulsuz yani.. haftaya paşa konutuna gidecek olursa eşyalarını götürmeye bi bavulu bile yok yani.. abuk sabuk işler oluo daha da anlatamayacağım şeyler var... aşkım da tlf da anlatamıo zaten...
eğer paşa konutuna giderse cezadan muaf, çarşıya çıkacak ama hafta içi, o zaman da ben göremicem ki, her halukarda göremicem artık yanni

benimkinin de bi arkadaşı evlendi biraz uslandı, ama öteki hala bekar.. ahh bi evlense, Allahım ona cadı bi hatun verse de camdan dışarı bakamasa keşkee, AMİNNN

bikaç kez ben yayınladım canım ama eve taşıdığımız için yayınlıyamadım. internetim yeni bağlandı. eline sağlıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…