Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canlarım benim, sevdiğimiz adamlar yanlarımızda olmadan koca bir yılı geride bırakıyoruz... 2012 sevdiğimiz adamları getireceği gibi inşallah tüm hayallerimize de kavuşmamızı sağlar... 2012'de sevdiklerimizle mutlu bir yıl geçirmek dileğiyle, güle güle 2011...

Yılbaşı...
Koca bir yılın bitimi...
Yanımda yoksun sevinçlerimde yok...
Tek tesellim yeni yılın seni bana getirecegii.
Tek bekledigim Ağustos 2o12!

Bu sabah karanlığı küçük melekler yırttı
Şafak tatlı bir düştü şafak tatlı bir düştü
Gerçeklere uyanmak bugün çok hoştu
(Çok hoştu pek hoştu )

Işık ışık ışııık daha çok ışık
Umut umut umuuut daha çok umut
Yeni yıl yeniden yine yeniden yenile bizi
Umutlarımızın ahh tek habercisi

Biz en gençleriz
Biz en açığız
Biz en hazırız
Mutluluk vaatlerine

Işık ışık ışııık daha çok ışık
Umut umut umuuut daha çok umut
Yeni yıl yeniden yine yeniden yenile bizi
Umutlarımızın ahh tek habercisi

En aşık biziz
Barış biziz
Gelecek biziz
Sizi de bekleriz...

hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun yeni iş yeri

Askerinde geliyor gözün aydın.

hayırlı olsun cnm..ii geceler tatlım..öpüorum seni

kızlar teşekkür ederim
benim kuzu yarın sabah yola çıkıyor, gelsin biran önce

Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç,
züğürte para, sıvacıya mala,
işsize iş, dişsize diş,
olmayana çocuk, üşüyene gocuk,
colaya buz, yemeğe tuz,
nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim. Alayınızın Yeni Yılı Kutlu Olsun...

çok az kalmış süperrr ama çok zor geçiyor 17ler ya 17ler 15ler 10lar 5ler feci zor... ama çok az kalmş ciddenn tatlım dayan sk dişini :))
sevgilim askerden 23 aralıkta çıktı 3 kez görebildim daha ( evden çok çıkamıyorum ben yeni yldada yanmda yok sadeece dün görüşebildik..inşallah sizin olanaklar daha fazladır..
vee 2012 nin size mutluluk sağlık ve bol aşk getirmesini dilerimm

kızlarrrrrr 2012 herkese sağlık mutluluk bol aşk para getirir umarım mutlu yıllarr

canım ya neden izin vermiyolar sana teskereyi alınca buluşamamak çok zor olmalıı
sanada mutlu yıllar inş

O'nsuz geçecek koca bir yıla adım atmak üzereyim. Zamanın geçmesi lehime olur tabii, ama 2012 bana dipsiz kuyu gibi görünmeye başladı bile.. Yeni yıla hem giresim var, hem yok. Neyse ki zaman; kendi bildiği gibi işliyor, hiçbirimize sormadan.
Geçen yılbaşında konuşmuyorduk, sevgili de değildik zaten. Şimdi ise geleceğimiz için askerliği aradan çıkarmaya çalışıyor.. Hayat tuhaf.
Dolgu malzemesi AŞK olan koca bir yıl geçirdik birlikte. Niyetimiz daha nicelerine. Ama önce önümüzdeki yılı başarıyla tamamlamak gerek :)
Sevginin nelere göğüs gerebileceğini anlamak için mükemmel bir fırsat. Hem onunla, hem onsuz yaşayacak, hasreti damarlarımdaki kanda hissedeceğim tüm yıl boyu..
Korku değil de.. Nasıl denir.. Burukluk var içimde.
"Varlığın yeter" deriz ya sevgiyle, işte o sözün bendeki sahibine bu akşam tüm dileklerim.

"Benimle ol. Koşulsuz ve ebedî.. ve ben seninle olayım, varlığımız yokluğa dönüşse bile, sensin benim öbür yarım.."

Şafak 422
Mehtap 32

Kavuşmanın hayaliyle yaşayan Samsun yareni flores...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…