- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
çok az kalmış süperrr ama çok zor geçiyor 17ler ya 17ler 15ler 10lar 5ler feci zor... ama çok az kalmş ciddenn tatlım dayan sk dişini :))
sevgilim askerden 23 aralıkta çıktı 3 kez görebildim daha( evden çok çıkamıyorum ben yeni yldada yanmda yok sadeece dün görüşebildik..inşallah sizin olanaklar daha fazladır..
vee 2012 nin size mutluluk sağlık ve bol aşk getirmesini dilerimm
kızlarrrrrr 2012 herkese sağlık mutluluk bol aşk para getirir umarım mutlu yıllarr
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
...238 stilex...
şafak 35 İzmir'e eşimin en sevdiği memlekete slm olsun...
ve kızlar yılın son günü...
Yeni yılda hepinize en başta sağlık, daha sonrasında gönlünüzden geçenlerin gerçekleşmesini
ve en son olarakta sevdiceklerinizle bir daha asla ayrı düşmemenizi diliyorum
2012 hepimize uğur getirir inş...
Mutlu Yıllar!
şafakkkk 44 kızlarrrr yeniyıla 43le giricemmm inşallahhhh :)) hepinizi çook seviyorum bugün bir daha girememm güzel güzezl mamalarr yapıcammmm şimdii hepinize iyi yıllarr hoşçakalınnn öptümmmmmmm
Yılın son günü,şafak 87..
Bugün hiçbir anlam ifade etmiyor,hiçbir tat vermiyor bana
Onsuz bir gün daha işte,yanlız karşılanıcak yeni bir yıl..
Yeni yılda herkese sağlık,huzur,mutluluk ve aşk diliyorum kızlar,
yeni yılın bize askerlerimizi getirmesi dileğiyle.
İyi yıllar.
Canlarım benim, sevdiğimiz adamlar yanlarımızda olmadan koca bir yılı geride bırakıyoruz... 2012 sevdiğimiz adamları getireceği gibi inşallah tüm hayallerimize de kavuşmamızı sağlar... 2012'de sevdiklerimizle mutlu bir yıl geçirmek dileğiyle, güle güle 2011...
kızlar teşekkür ederim
benim kuzu yarın sabah yola çıkıyor, gelsin biran önce
Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç,
züğürte para, sıvacıya mala,
işsize iş, dişsize diş,
olmayana çocuk, üşüyene gocuk,
colaya buz, yemeğe tuz,
nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim. Alayınızın Yeni Yılı Kutlu Olsun...
çok az kalmış süperrr ama çok zor geçiyor 17ler ya 17ler 15ler 10lar 5ler feci zor... ama çok az kalmş ciddenn tatlım dayan sk dişini :))
sevgilim askerden 23 aralıkta çıktı 3 kez görebildim daha( evden çok çıkamıyorum ben yeni yldada yanmda yok sadeece dün görüşebildik..inşallah sizin olanaklar daha fazladır..
vee 2012 nin size mutluluk sağlık ve bol aşk getirmesini dilerimm
kızlarrrrrr 2012 herkese sağlık mutluluk bol aşk para getirir umarım mutlu yıllarr
işte yeni bi seneye girdik..askerim olmadan ne tatsız ne anlamsız..içim biraz buruk..ama nedense bi o kadar da kıpır kıpır çünkü Allahın izniyle bu yeni yıl seni bana getirecek askerim..ben yine bununla avutuyım kendimi..sana deliler gibi aşığımkiiiiiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeee huzurlu,mutlu ve aşk dolu yıllarrrrrrrrrr dilerim..
Sanada mutlu yıllar canımmm
ohhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeee 40ları yiyorummmmmmmmmmmm
ay bende alam bariiiiiiii didimmmmmmm
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...417 CeyDa...
tesekurler ceydacımm
yidin yidin hadi gözün aydın
oooooooooooo bi üst listeye az kalmış kuzummmmmmmm..
evet evet resmen üzerime yapışmştı bu 40lar..
az kaldı yaa çok şükür
bitti ama 30lar tez geçer inşallah 20lerde 10larda
inş cnm hepimiz için tez geçer bütün günler..
amin cnm..
aradımı askerin tatlım
3 kere aradı peş peşe canım ama sesi gelmiyodu ya kesik kesik geldi hepp arıcam dedi ama aramadı bi daha tel bulamadı heralde
oh sevindim cnm aradığına..inş yarın bidaha arar konuşursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?