Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

serap, hayırlısı olsun...

bende çok yoruldum inan o da beni çok üzüyo... benim burda ona ihtiyacım var mı yok mu umrunda mı onun? canı sıkılıyo aramıyo sormuyo.
bu kadar üzülüp ağladığımıza değiyolar mı bari? her neyse her şeyin hayırlısını versin Rabbim.

fides cnm nasılsınnn

Serapçım hayırlısı olsun canım ya.
Her şerde bir hayır vardır sıkma canını canım benim

çok dua ettim rabbime hakkımda hayırlısını ver diye demek ki hayorlı olan buymuş...
şimdi kafam yüreğim çok rahat en azından...

sağol canım...
sana bu işin sonunu yazayım mı ben gibi olacaksın canım zorlamaya gerek yok askerde bunu yapan adam gelince özgür olacak hiçbirşey yapmaz...
iyi düşün boşuna kendini yıprratmanın anlamı yok...

hayırdır canım niye ağrıyoo

bilmiyorum canım hep ağrıyor zaten demir eksikliği var bende hap verdi ama içemiyorum
ayağıma kramplar giriyor,kendimi bitkin,halsizikeyifsiz hissediyorum ya birde uykusuzum off diyorumm yani

canım askerden sonra sorumsuzlaştı ilgi azaldı gelip gitme yok denecek gibiydi ....
kısacası durum şöyle hiçbirşey yapmadığı için bitti....

hayırlısı tatlım gerçekten insan aşıkken hiçbir şeyi gözü görmüyor kör oluyor ama ayrldığınca düşününce hep ne kadar hata yapmışım diyorsun bend ebunu diyordum insan daha mantıklı düşünüyor.bundan sonraki ilişşkin daha sağlam adımlar atıp kararlar verirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…