nefisecimmmm h.g
tatlıkıs bana neden bakmıooo hiççç
hakediyoruz burcum:97:allahım bozmasın ehpimizin dahada ii devam etsin gerçekten biz hakediyoruz yani onca beklemenin sonunda güzel şeyler olmalı.biz kaynana mevzularına bile girdik nasıl bir kayınvaliden olsun isterdn felan dedi:)
Ay bebişim sağolasınn tam mesjı yolladım senın cevabı okudum i.imden gelenleri yazdımbitanemm askerimm sen benim ikinci dogum günümsün 2yıl önce bugün hayatıma iyi ki girdin iyiki seninim.sen benim canımsınn.biliyorum biraz buruk bu yıl,yanımda yoksun ama unutma sevgilimm sen hep yuregimdesin.seni seviyorumm hayatımm cok özledim be bitanem simdi gelsen smskı sarılsam mis kokunu ceksem içime.bu son ayrı kutlamamız olsun askmm bidaha beni sensz bırakma hiç falan yazabilirsin canımm.buarada yıl dönümüz kutlu olsunbizimde hazıran 18de ahh ahh
hoşbuldum didemciim nasılsın
içindeki o heyecan hiç sönmesin burcum ne güzelo kadar girelim ddik yok yer yok ve saatleri bana uymadı saat 4 de vardı dedim olmaz haftaya kaldı
ayy çarşamba günüde doğum günüm öğleden sonra doktora gitcem aşkımla buluşcam heyecanlıyım:
nefisecimmmm h.g
tatlıkıs bana neden bakmıooo hiççç
Ay iyiyim fıstık ya 66 günümz kaldı gelince yapacaklarımızın hayalini kuruyorum duygum plakalar süper hızlı geçiyo yaa
tmm o zman tatlıkısım napıon cnmmmbakmam mı gözdem nasılsın balım laf kaynıyor gidiyor be gülüm.
olsun canımmyaa içinden geleni yazman daha ii olmusdidem_evo Ay bebişim sağolasınn tam mesjı yolladım senın cevabı okudum i.imden gelenleri yazdım
Sizin daha varmış Allah ayırmasın canım
sınavı geçtim cnm şimdi kk da sınavdayım şeffaf odadayımmmm oy veriolar bana şeffaf oda içinnnnnhosbuldumm gözdecimmmm
neler yapıosun bakalımm yaa dün sordum görmedin galiba sen sınavn nasıl gecti tatlmm ?
hakediyoruz burcum:97:
oh ne güzell ya bu muhabbetler geleceğe yönelik konuşmalar insanı daha bi mutlu ediyo bee
Aman diyim Allah bozmasın herkese anlatma
Ay bebişim sağolasınn tam mesjı yolladım senın cevabı okudum i.imden gelenleri yazdım
Sizin daha varmış Allah ayırmasın canım
Ay iyiyim fıstık ya 66 günümz kaldı gelince yapacaklarımızın hayalini kuruyorum duygum plakalar süper hızlı geçiyo yaa
içindeki o heyecan hiç sönmesin burcum ne güzel
filme gidin kızım hasta etmeyin beni
tmm o zman tatlıkısım napıon cnmmm
sınavı geçtim cnm şimdi kk da sınavdayım şeffaf odadayımmmm oy veriolar bana şeffaf oda içinnnnn
napam tatlım çalışıyorum sen napıyon
hımm ii hadi gectiğine sevindm canımm.hadii bakalm sınavlar heç bitmeyyo desene
aynen bende cnmmm yaaa kız sende ver oyunuuu şeffaf odadayım
oyunu bekliom nefisecimmm
canım benim iki ay kalmış ya bitti bak çok sevindim hızlı geçirdiğine son günleri, düşün şimdi 66 sonra 36 sonra 16 sonra 6 derken bakmışsın gelmiş
öff ne güzel siz tezkereyi alınca bizde plakalara düşmüş olucaaz
bencede takmamalısın en güzelini yaparsın sonuçta sne elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptın ama mehmet kaybetti o yüzden ne pişmanlık ne de üzülürsün fazla.sevdiğim insanların üzülmelerine asla dayanamıyorum ya
bu hepimiz için geçerli tatlım yarın ne oluaz meçhul bilinmez o yüzden ne diyelim günümüzü günümüzce yaşıyalım tadını çıkaralım.hiçbir şey için üzülmeye değmez herşeyi kafamıza değil arkamıza atalım canım benim.
burcum senınkı aşkından delirmş taksim falan aman yarebbi
bencede haklı anlatma herkeslere cnm
evet ben ilk gün gittim en önde yer bulduk yani :)kesinlikle varya nasıl mutlu oluyorum birde diyoki biz çok mutlu oluruz aşkım evlendğimizde :) aşkım ya dedi efendm canım dedim ya ben seni çok seviyorum dedi ayy sahi mi bende seni dünyalar kadar çok seviyorum dedim:)
kız çarş.günü inandırmak için bana sevdiğini taksimde herkesin ortasında bağırıcağını söledi dediöm şaka yapıyosun yoo ciddiyim dedi:))
oda öle diyor didemim nazar mı dğioyo ya bize diyo herkese söleme diyo:))
amin balım
kız yer yok bir kuyruk bir kuyruk yani:)
biri böyle bana az kalmış diyince moralim düzeliyor yacanım zaten plakalara düştünmü askerliği bitmiş say:87:
Seninde az kaldı maşallahhh canım
bana çok dua edin bir an önce bu buhrandan kurtulayım...
ama yukarda Allah var şimdi kafam rahat içi rahat en azından ...
Rabbim hepimizin hakkında en hayırısı ne ise onu versin inşallah.....
Ah serabım ilişkisi en son bitme ıhtımali verdiiğim kişi sendin..
Askerde daha iyiydiniz sanırım..
inşallah rabbim en kısa zamanda kalbinden onun acısını alır...
Çok sağol tatlım
canım benim yaa son ihtimal ilk ihtimal oldu bitti işte....
askerde inan çok daha iyiydi bi keresinde dedim zaten onada keşke askerde olsaydın daha ilgili daha iyiydin bana karşı diye ama kabul etmedi...
amin balım benim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?