Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar slm bugün aşkımla 2. yıldönümümüz ona bi msj yazmak ıstıyorum bana fikir verir misiniz
Güzel söz gibi

06.12.2008 den bu yana hayatıma girdiğin için çok mutluyum iyiki benimsin iyiki sevmişim seni hayatta en değerli varlığım sensin hayatımın merkezi "sen" sin seni çok ama çok seviyorum herşeyim diyebilirsin
bilmem beğendin mi canım?

sağol burcuşumm güsel yazmışsın hayatımın merkezi demiym o kadar da havalanmasın
burcum kaanla nasıl aranız tanıstınmı annesıyle?

niccee senelereee canımmm
Vallahi canım içinden ne geliyosa onu yazzz en güzel sen ifade edersinnnn
Sağol tatlım hepimiz nice seneler görelim inşallah
Haklısın kalbimin sesini dinliyim:97:

serabım
canım çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki sen elinden geleni yaptın

didem'im sağol canım benim...
hepimiz kendi kaderimizi yaşıyoruz işte....
yıldönümünüz kutlu olsun canım...
nice senelere mutlulukla el ele devam edin inşallah....

takmıyorum artık canım evet hatalar çok ama olsun ders alıyorum ben onlardan bir sonraki ilişkim için...
güzel dileğin için kocaman aminnn benim canım arkadaşım....

sağol burcuşumm güsel yazmışsın hayatımın merkezi demiym o kadar da havalanmasın
burcum kaanla nasıl aranız tanıstınmı annesıyle?

valla ben bunu kaana söledim çok ama çok mutlu oldu ben ona bunu söledim bana daha güzellerini söledi yani:)
çk şükür iyiyiz aşkböcüğümle yok tatlım tanışmadım evden çıkamadıydm ama haftaya kesin gidicez söledim onada anneeside demiş buraya mı getircen diye bende bu sefer o zaman haftaya gideriz canım dedim tamam dedi:)

bencede takmamalısın en güzelini yaparsın sonuçta sne elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptın ama mehmet kaybetti o yüzden ne pişmanlık ne de üzülürsün fazla.sevdiğim insanların üzülmelerine asla dayanamıyorum ya
bu hepimiz için geçerli tatlım yarın ne oluaz meçhul bilinmez o yüzden ne diyelim günümüzü günümüzce yaşıyalım tadını çıkaralım.hiçbir şey için üzülmeye değmez herşeyi kafamıza değil arkamıza atalım canım benim.

verdim kıss
didem'im sağol canım benim...
hepimiz kendi kaderimizi yaşıyoruz işte....
yıldönümünüz kutlu olsun canım...
nice senelere mutlulukla el ele devam edin inşallah....

[/B]
Ah serabım ilişkisi en son bitme ıhtımali verdiiğim kişi sendin..
Askerde daha iyiydiniz sanırım..
inşallah rabbim en kısa zamanda kalbinden onun acısını alır...
Çok sağol tatlım

oh ne güzel burcum çektiğin cefaya değiyor sonunda maşallah diyelm
sevindim çok Allah daim etsinn

Son düzenleme:

allahım bozmasın ehpimizin dahada ii devam etsin gerçekten biz hakediyoruz yani onca beklemenin sonunda güzel şeyler olmalı.biz kaynana mevzularına bile girdik nasıl bir kayınvaliden olsun isterdn felan dedi:)

didem_evo kullanıcısından alıntı
Kızlar slm bugün aşkımla 2. yıldönümümüz ona bi msj yazmak ıstıyorum bana fikir verir misiniz
Güzel söz gibi
bitanemm askerimm sen benim ikinci dogum günümsün 2yıl önce bugün hayatıma iyi ki girdin iyiki seninim.sen benim canımsınn.biliyorum biraz buruk bu yıl,yanımda yoksun ama unutma sevgilimm sen hep yuregimdesin.seni seviyorumm hayatımm cok özledim be bitanem simdi gelsen smskı sarılsam mis kokunu ceksem içime.bu son ayrı kutlamamız olsun askmm bidaha beni sensz bırakma hiç falan yazabilirsin canımm.buarada yıl dönümüz kutlu olsun bizimde hazıran 18de ahh ahh

hoşbuldum tatlıkısım iyiyim nolsun zaman geçiriyorum işte :)
Bana çıkan şanslı kişiye ne alsam diye düşünüyorum

Senden naber görüşemedik

aynen aynne bende öleyim bugün mızmızlığım üstümde
ayak ağrısı ve uykusuzluk delirtiyo beni
bend ene alsam diye düşünüp duruyorum.çok zor ya
kız gittin mi filme

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen aynne bende öleyim bugün mızmızlığım üstümde
ayak ağrısı ve uykusuzluk delirtiyo beni
bend ene alsam diye düşünüp duruyorum.çok zor ya
kız gittin mi filme

Gittim gittim, çok güzeldi.
Sizde gidin burcucum çok beğendim ben.
Bir kez daha izleyebilirim bile. Sırf oyunculuklar için

Gittim gittim, çok güzeldi.
Sizde gidin burcucum çok beğendim ben.
Bir kez daha izleyebilirim bile. Sırf oyunculuklar için

o kadar girelim ddik yok yer yok ve saatleri bana uymadı saat 4 de vardı dedim olmaz haftaya kaldı
ayy çarşamba günüde doğum günüm öğleden sonra doktora gitcem aşkımla buluşcam heyecanlıyım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…