evet allah kolaylık versin hepimize bu biraz da şans işi malesef adamı seçiyorsun da ailesini seçemiyorsun
zor kaynanalardan korusun rabbim hepimizi
ayyy çok güzel uydu canım son söylediğin
kızlarrrrrrrr konusun kaynananızlaa bol bol askerınızın gozu yollarda kalmasın sıze emanet kaynananalar. :) telefonlara da bakkın devamlı valla askernız merak eder
anladım öyle daha iyi aslında yüz göz olmazsın sonuçta selam gönderiyorsun unutmuyorsun yanii..
biz de merak ediyoruz akşama kadar bekliyoruz aramıyor da mutfakta iş olunca arıyor
aksilik işte canım napalım idare edilecek mecbuurr öyle böyle bitecek inşallah :)
Yaa sormaa hadi adamın huyunu suyunu beğendim ya annesi bakalım uyuşacakmıyız.
Kullanma kılavuzuda yokki kaynanaların anlayalım ne istiyolar ne düşünüyorlar.
Ben kaynana olursam bal şeker olcam yani sanırım umarım herlade :26:
Kim o benım oğluma benden almaya çalışan kadınnn
canım o biraz geçti galibaolsn olsn yıne de yakın davran ama sınırını koy kı degerın bılınsın :)
Yaa sormaa hadi adamın huyunu suyunu beğendim ya annesi bakalım uyuşacakmıyız.
Kullanma kılavuzuda yokki kaynanaların anlayalım ne istiyolar ne düşünüyorlar.
Ben kaynana olursam bal şeker olcam yani sanırım umarım herlade :26:
Kim o benım oğluma benden almaya çalışan kadınnn
canım o biraz geçti galibaçünkü ben evlerine de gittim çok kez akrabalarla tanıştım falan o yüzden yavaş yavaş aralarına giriyorum :26:
annesini de seviyorum kırmak üzmek istemem ama insanda bir çekingenlik oluyor gelin gideceğin aile sonuçta ne yapacağını şaşırabiliyor insan :)
ahh ah nasıl olcek bu işler
bence kaynanalar gelinlerini sevebilir ama beğenmez kendileri tecrübeli her işi bilen kadınlar yani çocuk gibi geliriz onlara
ben kendim hakkında hiç bilmiyorum nasıl davranırım biraz kıskancımdır
vallaa anacım ıcıne gırmeden aılenın hıcbısey anlamıosun acıkcası :)
canım o biraz geçti galibaçünkü ben evlerine de gittim çok kez akrabalarla tanıştım falan o yüzden yavaş yavaş aralarına giriyorum :26:
annesini de seviyorum kırmak üzmek istemem ama insanda bir çekingenlik oluyor gelin gideceğin aile sonuçta ne yapacağını şaşırabiliyor insan :)
bence kaynanalar gelinlerini sevebilir ama beğenmez kendileri tecrübeli her işi bilen kadınlar yani çocuk gibi geliriz onlara
hadı hadı gecıcek bıtıcek elbet sabredeıcez artık sonrada bıtsın dugunlerımızı hayallerımızı paylasırız kızlarr :)
inşallaahh amiinn düğün fotoğrafları alyans seçimleri bebek odası için fikirler ayyyyyyyyyyyyyyy allahım
hadiii gelsin artıııkkk
ya bızım 5 sene oldu hatta 5 seneyı gectı aıleler bırbırıne gıdıp gelıo benm kaynanam mesela hergun cocuklarının ne kadar ararsa benı de arar o kadar bende aynı o seklde her hafta gorusuruz her ıhtıyacına kosarım hıc cekınmem ama benm kaynananm bı melek masallah dıyın kız sora nazar degmesın tabı evlendıkten sonra degısırmı bılemem :)
canımmm o konuda bende kendımı bılmıorum ama kaynana dıılde anne gıbı gorursen bızım annelerımızde ole sankı
ay sorma ben sımdıden sectım ayrladım kızz resımlerı topladım hele bı askerım gelssn kısmetse sozu yapıcaz en kısa zamanda ama bı gelsnde sag saglım ben herseyı dusundum vallaa can sıkıntısından
ayyy kızlarrr mutaka bırbırımıze danısalım yaaaharıka olur
toptan cevap vereyim hızına yetişemiyorum
aman maşallah canım ben de memnunum müstakbel kayınvalidemden allah nazarlardan korusun
annelerimiz kendi yavrusu olduğu için kıyamaz da başkasının olsa eleştirebilir
ben de birkaç marka keşfettim kafama uyan onları inceliyorum
ama önce iş bulmam gerek bir sürü indirim fırsat kaçıyor şimdiye çeyizime başlamıştım çoktan :106:
danışalım canım fikir alışverişi iyidir
stillex, _CeyDa_+, flores
Ceydaaaaaaaaa sobeeee
aaa ben yokmuyum ki burda yoksaa
yok canım ya anneler tanıştı sadece :) babam askerlikten sonra olsun herşey dedi o yüzden bekliyoruzayy o zaman bıseyler olsn cok guzel seyler bakıcazz kızz :) sızde soz durumu falan varmı bakalım :)
stillex, _CeyDa_+, flores
Ceydaaaaaaaaa sobeeee
Eskimiş şafakçı biri olarak; Hayırlı Teskereler Kızlar
O ara çıkmışsın demekki canım olsan senin nikinde olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?