İyi yaptın canım bende bizim topikte kimseyi bulamayınca kaçıyorum buralara
Kıyamamm niçin tartıştınız yine. :26:
bugün askerim uzuuun uzun aramış ve meşguldüm duymadım tekrar aradığında ne olacak diye bekliyorum canım :18:Aa neden canım?
Ben de iyiyim günleri geçirmeye çalışıyorum az gün kaldı geçmiyo sankiii
Ama o evli ve 2 çocuk sahibi kocası askerlik yapalı çok oldu tutmadıı
Hmm demek fırsat olmadı tamam tanıştık ve memnun olduk semacığım
ohhh ne guzeeelll bızım o zamanları yasamamıza daha cok var ama nasıl olas hep buradayız gecıcek butun zamanlarımız dımı canm :)
Tabii geçicek canım. Sabır sadece biraz, sonrasında çok güzel olcak her şey.
Sizin kısa dönem mi, uzun mu?
Evet insan kendini anlayan aynı kaderi paylaşan insanlarla konuşunca rahatlıyorEn iyisi valla :) Yoksa birileriyle sohbet etmeyince zaman geçmiyo.
bugün askerim uzuuun uzun aramış ve meşguldüm duymadım tekrar aradığında ne olacak diye bekliyorum canım :18:
geçmiyo muuu bize sor o ne demek
adaşım mutluymuş ne güzel allah bozmasın bize de nasip etsin
ben de memnun oldum canımm
bugün askerim uzuuun uzun aramış ve meşguldüm duymadım tekrar aradığında ne olacak diye bekliyorum canım :18:
geçmiyo muuu bize sor o ne demek
Kıyamamm niçin tartıştınız yine. :26:
ceydacım tartısmalar olur elbet unutulur gıder yogundur ondan arayamamıstır sıkma o tatlı canını sen.
kısa donem 131 kaldı tatlım :) gecsın bıtsın ıstıyorum hemenck yabelkı 2-3 hafta sonra kıbrısa gıderım gormeye
psikolojisi bozuldu heralde agzından bi sevgi sözcüğü bi özlem kelimesi çıkmıyo uzak iki yabancı gibi benle neyse bende kendi dertlerimle sıkmıyım sizi çıkıyorum ben kızlar görüşürüz
Evet insan kendini anlayan aynı kaderi paylaşan insanlarla konuşunca rahatlıyor
aminn ona da sabır versin o zaman :)Evet insan kendini anlayan aynı kaderi paylaşan insanlarla konuşunca rahatlıyor
Yalnız adaşın kayanadan dertli onu silersen bize de sevgililerimizle mutlu çocuklu yuvalar nasip etsin
İstanbuldamısın
Anladım canım neyse artık halledersin umarım bi şekilde :) Ama bi daha yanından ayırma telefonunu, ben de bi iki kere öyle aradığında duymamıştım sonra lavaboda bile yanıma aldım telefonu
Evet canım sizin için şimdi tabi geçmiyodur ama ben ilk günlerdeki sabırsızlığımı ve günlerin zor geçmesini bu son günlerde de yaşamaya başladım, vakit azaldıkça saat bile zorla ilerliyo sanki :)
Aaa delinin zoru kendi derdimle sıkmayayım diyor niçin varız burada.
Sen üzülme kuzum ya ne desem boş ama.
İnan dün birlikte olduğum adamla şuan askerde olan adam arasında dağlar kadar fark var
Orası ne biiçim bi yerse pskolojileri ile fena oynuyor
sağol canım inşallah hallolur.. ya ben de lavaboya banyoya giderken hep yanıma alıyorum ama bu nasıl bişey ki kazara şarjda oluyor ya da etrafım kalabalık oluyor o zaman arıyor
sonra da inandıramıyorum hep telefonun yanımda olduğuna.. haksız da sayılmaz tamam ama aksilik işte yani her zaman olmuyor arada böyle denk geliyor
anladım canım inşallah daha çabuk geçer de kavuşursunuz hemen :) bakalım o günleri görürsek hangisi daha zormuş biz de anlarız :)
psikolojisi bozuldu heralde agzından bi sevgi sözcüğü bi özlem kelimesi çıkmıyo uzak iki yabancı gibi benle neyse bende kendi dertlerimle sıkmıyım sizi çıkıyorum ben kızlar görüşürüz
Siz bizden sonraki dönemsiniz o zaman canım :) Geçer geçer. Biz de öyle diyoduk ilk günlerde. Şimdi gördüğün gibi 10 gün bile çok gelmeye başladı
Fırsat buldukça git tabi canım moral olur ikinize de
Aaa delinin zoru kendi derdimle sıkmayayım diyor niçin varız burada.
Sen üzülme kuzum ya ne desem boş ama.
İnan dün birlikte olduğum adamla şuan askerde olan adam arasında dağlar kadar fark var
Orası ne biiçim bi yerse pskolojileri ile fena oynuyor
bilmiyorum artık yazıp yazıp siliyorum anlatsam bitmez gülüm görüşürz
aynen canım bakıcaz kısmet bı alıssın oraya da gıdıcem ıns :)
Evet canım yaa kesinlikle öylee :13:
Beni şu anda en yakın arkadaşlarım bile anlamıyo mesela, çünkü bunu bir tek yaşayan anlayabiliyo.. O yüzden ben de sizlerle konuşmayı tercih ediyorum
aminn ona da sabır versin o zaman :)
evet istanbuldayım çamlıcada.. sen?
sağol canım inşallah hallolur.. ya ben de lavaboya banyoya giderken hep yanıma alıyorum ama bu nasıl bişey ki kazara şarjda oluyor ya da etrafım kalabalık oluyor o zaman arıyor
sonra da inandıramıyorum hep telefonun yanımda olduğuna.. haksız da sayılmaz tamam ama aksilik işte yani her zaman olmuyor arada böyle denk geliyor
anladım canım inşallah daha çabuk geçer de kavuşursunuz hemen :) bakalım o günleri görürsek hangisi daha zormuş biz de anlarız :)
bilmiyorum artık yazıp yazıp siliyorum anlatsam bitmez gülüm görüşürz
Evet canım yaa kesinlikle öylee :13:
Beni şu anda en yakın arkadaşlarım bile anlamıyo mesela, çünkü bunu bir tek yaşayan anlayabiliyo.. O yüzden ben de sizlerle konuşmayı tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?