Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok canım ya anneler tanıştı sadece :) babam askerlikten sonra olsun herşey dedi o yüzden bekliyoruz
senin çeyizler ne durumda canım ?

aaaa geldi ceydasııı gözün aydın canım

valla ceyız falan yapılıo ısde bızde askerlıgı beklıoruz canım :) bı bıtse rahat rahat hareket etsek he :)

yok canım ya anneler tanıştı sadece :) babam askerlikten sonra olsun herşey dedi o yüzden bekliyoruz
senin çeyizler ne durumda canım ?

aaaa geldi ceydasııı gözün aydın canım

Ay bu ara senin isim neydi kuzum

valla ceyız falan yapılıo ısde bızde askerlıgı beklıoruz canım :) bı bıtse rahat rahat hareket etsek he :)
evet ya bi bitseee :) senin benden az galiba şafağın öyle hatırlıyorum :) allah sağlık sıhhat versin kavuşmak nasip etsin
Ay bu ara senin isim neydi kuzum

adım sema canım senin de zeynep biliyorum :130:

evet ya bi bitseee :) senin benden az galiba şafağın öyle hatırlıyorum :) allah sağlık sıhhat versin kavuşmak nasip etsin

adım sema canım senin de zeynep biliyorum :130:

Sema evet sevdiğim bir arkadaşımın ismi?

Ay yoksa önceden tanışmıydık

Sema evet sevdiğim bir arkadaşımın ismi?

Ay yoksa önceden tanışmıydık

hahah ben o arkadaşınım şaşırdın dimi beklemiyordun
konuşuyorduk ama adımı bilmiyordun sanırım ben de kızlar söyledikçe öğrendim senin adını :)

hahah ben o arkadaşınım şaşırdın dimi beklemiyordun
konuşuyorduk ama adımı bilmiyordun sanırım ben de kızlar söyledikçe öğrendim senin adını :)

Ama o evli ve 2 çocuk sahibi kocası askerlik yapalı çok oldu tutmadıı

Hmm demek fırsat olmadı tamam tanıştık ve memnun olduk semacığım

son 2 haftanın tadını cıkarr canım bızde o gunlerı gorebılcekmıyızz :) bızz ıız senı sormalı :)

Ayy evet çok az kaldı bizim ama bu askerliğin bi ilk günleri bi de son günleri zor geçiyomuş onu anladım..
Sizin de biter geçer gider canım merak etme
Ben de iyiyim işte hazırlıklar başlıyo yavaş yavaş heyecan sarıyo öyle işte :))

olmamış aradı bugün ama tartıştık akşam arıcam dedi ama aramadı çok sıkıldım artık onun bu umursamaz tavırlarından

hoşbuldum canım

hoşbulduk pınarcıkk

Kıyamamm niçin tartıştınız yine. :26:

Hoşbulduk canım. Bizim topicte kimseleri bulamadım size uğrayım bi de dedim

İyi yaptın canım bende bizim topikte kimseyi bulamayınca kaçıyorum buralara

ohhh ne guzeeelll bızım o zamanları yasamamıza daha cok var ama nasıl olas hep buradayız gecıcek butun zamanlarımız dımı canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…