Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıyamam yaaa çalışıyo musun canım ? Askerin nerde ?

askerım kıbrısta canım evdeyım o gıtmeden once amelıyat oldum da ısten ayrılmak zorunda kaldım elımde kıtle olusmustu onu aldrdm sımdı ıyıyım ama sorun yok sımdı beklemedeyım canım sende durumlar ne alemde :)

ben çalışıyorum canım napıyım iş güç yoğunluk bi yandan geçmiş olsun canım bana göre evde oturmak zor senin için bilemem :)

valla can sıkıntısı sormaa yaa.. senın yarenlıgın bıttı mı kız yoksa :)

evet canım ben eskilerdenim 1 ay oldu biteli nerdeyse şükür bitirdik ölme eşşeem ölme devrini darısını sizin başınıza inş. kavuşun bir an önce sarılın askerlerinize

saol hayatım nasılsın ıımısın dunden berı :)
iyi sayılırım canım askerim aradığında duymamıştım dün.. akşam da aramadı bugün görüştük biraz o bana kızdı biraz ben bişeyler söyledim derken sonra barıştık az önce yine aradı da ondan cevap yazamadım
evet canım ben eskilerdenim 1 ay oldu biteli nerdeyse şükür bitirdik ölme eşşeem ölme devrini darısını sizin başınıza inş. kavuşun bir an önce sarılın askerlerinize

bir daha hiiç ayrılmazsınız inşallah canım ben biraz hatırlıyorum senin son şafakları falan :)
az önce askerim de söyledi 460'tan 417'ye mi gelmişiz iyi ya falan dedi geçiyor işte bir şekilde :)
amiin duaların kabul olur inşallah

aminnnnn canım amiiinnnnn inş. bizde hiç ayrılmayı düşünmüyoruz allahın izniyle ama annesiyle beni tanıştırmak istiyor bende istemiyorum 4 yıl olcak nerdeyse btün akrabalarıyla konuştum görüşmedim ama bi annesi babasıyla konuşmadım onlar beni tanıyorlar görüşmek istiyorlar ama ben korkuyorum :26:
ınsallah canım amın hepımızın bıtsın gıtsın şafaklar :)

inş. canım :)

Canm benm gorus tabı gorusmemezlk olurmu aılesı en buyuk etken

Sonunda yarıladık askerliğiiiiiiiiiiiiiiiii

Şafak 230

m&y

canımm ah o korkular yok muuu :)
ben de tanışma günümüzde kapıya yaklaştıkça kusacak gibi hissediyordum heyecan korku birbirine girdi
sevgilim çeke çeke götürüyordu artık çünkü nerdeyse vazgeçecektim :18:
ama sonra girdik içeri işte tanıştık annesi iyi bir insan heyecanımı da anladı rahat olmam için konuşturdu beni biraz sohbet açtı falan yani..
şimdi ben hala çekiniyorum aramaya falan ama genel olarak iyiyiz yani geçiyor o korkular :) bak askerlik bitmiş 4 yıldır birliktesiniz e bence de biraz zamanı gelmiş gibi görünüyor canım hiç kasma kendini her zaman nasılsan öyle davran güleryüzlü ol :) iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…