kuzummmmm sen benim için farklısın biraz totoşunu havalandırmak istedimmmgğnaydınn kuzumm bak benden başkasından faydaa yokkkk nerde bu yarenlerrrrrrrrrrrrr
Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
kuzummmmm sen benim için farklısın biraz totoşunu havalandırmak istedimmmne var ne yok hala uykun var mı ? :44:
günaydınnnn canımmmm :)
nasılsın bakalım valla benı askerım uyandırdı cok mutluyum yaaa :)
kıyamam yaaa çalışıyo musun canım ? Askerin nerde ?
günaydın kızlarr ben de geldim
hoş buldummhoş geldinnnn
askerım kıbrısta canım evdeyım o gıtmeden once amelıyat oldum da ısten ayrılmak zorunda kaldım elımde kıtle olusmustu onu aldrdm sımdı ıyıyım ama sorun yok sımdı beklemedeyım canım sende durumlar ne alemde :)
hosgeldın tatlım :)
askerım kıbrısta canım evdeyım o gıtmeden once amelıyat oldum da ısten ayrılmak zorunda kaldım elımde kıtle olusmustu onu aldrdm sımdı ıyıyım ama sorun yok sımdı beklemedeyım canım sende durumlar ne alemde :)
hoş buldumm
hoşbuldum canım geçmiş olsun :26:
ben çalışıyorum canım napıyım iş güç yoğunluk bi yandan geçmiş olsun canım bana göre evde oturmak zor senin için bilemem :)
valla can sıkıntısı sormaa yaa.. senın yarenlıgın bıttı mı kız yoksa :)
evet canım ben eskilerdenim 1 ay oldu biteli nerdeyse şükür bitirdik ölme eşşeem ölme devrini darısını sizin başınıza inş. kavuşun bir an önce sarılın askerlerinize
iyi sayılırım canım askerim aradığında duymamıştım dün.. akşam da aramadı bugün görüştük biraz o bana kızdı biraz ben bişeyler söyledim derken sonra barıştıksaol hayatım nasılsın ıımısın dunden berı :)
evet canım ben eskilerdenim 1 ay oldu biteli nerdeyse şükür bitirdik ölme eşşeem ölme devrini darısını sizin başınıza inş. kavuşun bir an önce sarılın askerlerinize
aminnnnn canım amiiinnnnn inş. bizde hiç ayrılmayı düşünmüyoruz allahın izniyle ama annesiyle beni tanıştırmak istiyor bende istemiyorum 4 yıl olcak nerdeyse btün akrabalarıyla konuştum görüşmedim ama bi annesi babasıyla konuşmadım onlar beni tanıyorlar görüşmek istiyorlar ama ben korkuyorum :26:bir daha hiiç ayrılmazsınız inşallah canım ben biraz hatırlıyorum senin son şafakları falan :)
az önce askerim de söyledi 460'tan 417'ye mi gelmişiz iyi ya falan dedi geçiyor işte bir şekilde :)
amiin duaların kabul olur inşallah
ınsallah canım amın hepımızın bıtsın gıtsın şafaklar :)
aminnnnn canım amiiinnnnn inş. bizde hiç ayrılmayı düşünmüyoruz allahın izniyle ama annesiyle beni tanıştırmak istiyor bende istemiyorum 4 yıl olcak nerdeyse btün akrabalarıyla konuştum görüşmedim ama bi annesi babasıyla konuşmadım onlar beni tanıyorlar görüşmek istiyorlar ama ben korkuyorum :26:
inş. canım :)
aminnnnn canım amiiinnnnn inş. bizde hiç ayrılmayı düşünmüyoruz allahın izniyle ama annesiyle beni tanıştırmak istiyor bende istemiyorum 4 yıl olcak nerdeyse btün akrabalarıyla konuştum görüşmedim ama bi annesi babasıyla konuşmadım onlar beni tanıyorlar görüşmek istiyorlar ama ben korkuyorum :26:
inş. canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?