Sonunda yarıladık askerliğiiiiiiiiiiiiiiiii
Şafak 230
m&y
bana destek verdiğiniz için teşekkür ederimmmmCanm benm gorus tabı gorusmemezlk olurmu aılesı en buyuk etken
canımm ah o korkular yok muuu :)
ben de tanışma günümüzde kapıya yaklaştıkça kusacak gibi hissediyordum heyecan korku birbirine girdi
sevgilim çeke çeke götürüyordu artık çünkü nerdeyse vazgeçecektim :18:
ama sonra girdik içeri işte tanıştık annesi iyi bir insan heyecanımı da anladı rahat olmam için konuşturdu beni biraz sohbet açtı falan yani..
şimdi ben hala çekiniyorum aramaya falan ama genel olarak iyiyiz yani geçiyor o korkular :) bak askerlik bitmiş 4 yıldır birliktesinize bence de biraz zamanı gelmiş gibi görünüyor canım hiç kasma kendini her zaman nasılsan öyle davran güleryüzlü ol :) iyi şanslar
maşallahh maşallahSonunda yarıladık askerliğiiiiiiiiiiiiiiiii
Şafak 230
m&y
hayırlı cumalar herkese...şafak 230
Günaydın kızlar yada tünaydın mı demek lazım
ne dersen de buraya geldiğin için hoş geldinnn nasılsın?
Nasıl olayım canım işte anlarsın asker bekleyen bir hatunun halinden
Sen nasılsın
nasıl olym canım benim iş tempesu işte bu aralar yoğunum bugün biraz daha iyi sakinimmm :)
Anlamazmıyım asker yareni halinden
Hmm iş yoğunluğu Muhasebecimisin ?
Muhasebeciler bu aralar yoğun oluyor
yok canım belediye şirketinde çalışıyorum ama yıl sonu yıl başı stok çıkışları takipleri girişleri oluyor anlıycağın ondan yoğunlaşıyorum :)
06/01/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
:123: ecm = 81 DÜZCE ye selam yola devam :123:
:98: :98:
.
selam kızlar...
Ayfercim selam, iyiyim sen nasılsın?
ewet canım zaman çok çabuk geçiyor gerçekten... bak cuma oldu ve hafta bitti bile...iyilik kuzum, koca bir hafta daha bitti onun sevincini yaşıyorum
yoğunluktan nasıl geçti hiç anlamadım inan..
geçsin geçsin de bi an evvel kavuşalım sıkıştırmasın bizii
ewet canım zaman çok çabuk geçiyor gerçekten... bak cuma oldu ve hafta bitti bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?