Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hahahaha deliii yaaa gönlünden ne koparsa ablaaaa allah rızası içinnnnnnnnnnnnnnn
tamam bi yanına geliyimde herşey gönlümden kopar kuzummmm
bencede yaa birbirimize hayırlı değilsek bizimde olmasın hepimiz için allah hayırlısını nasip etsin
ve ister kardeşin ister el olsun allah kötü niyetli fikri zikri bozuk insandan korusun hepimizi
amin kuzummm aminn hayırlısı olsun hakkımızda
atarsaaaaa 122
bacularrr nabersiniz

maşallahhhhhhh amaninnnnnnn az kalmışş azzz bitmiş sayılır kavuş sevdiceğini yaklaş yamacına deli gibi sarıl etrafınızdakiler size deli gözüyle baksın

hahahaaa deliii promu oldun lennn

benimde planım bu yönde canım ay bitermi bu be daha çok var geçmio zman sen napıosn bakim nasıl gidio hayırsız şey

Bu mat varyaa onaa gittimmm

N egıcık şeyyy yaaa offf

nAsıll gidiyoorr iş cidaamm :26:

kuzumm kıyamammm

ya nasıl gitsin acayip sigara içiliyo pasif içici olmak ne kadar kötü bişey
midem bulanıyo boğazıma gidiyo duman resmen
bide argo şaka olarak falan küfürlü konuşmalar var patron ve adamın arasında
hocam bugun maaş konuşmaya gelcekti ama patron yok

hahahaaa deliii promu oldun lennn
Tabi kuzummm pro olmayan gelemez hıhhhhhh napyım kuzu çok ısrar ettiler bende oldummmm
benimde planım bu yönde canım ay bitermi bu be daha çok var geçmio zman sen napıosn bakim nasıl gidio hayırsız şey

benim kendime hayrım yok annem bile diyor hayırsız oldun diye 5e bölünmeyi planıyorum 5 ayrı ben 2sine aynı yerde denk gelmeyin hiç çekilmem .. Kuzum çok özledim valla bi buluşma daha düzenleyek özlem giderek 2 prolu olarak kürklerimizi gösterek pro olmayan giremez gelemez diye

kızım bak yolarım sana hee bana vakit bulmak zorundasın yoksa annemin eline veririm seni sabahlara kadar temizlilk yaparsın yaa evt bende özledim valla bu hafta yapalım bişeyler artık bence

selammm kızlarrrrrrrr

büşraaaaaaaa hayırlı olsun renklenmişsin:)))

nasıl oldun,nasl oluyor,ne işe yarıyorr,,anlat bakim ben anlamıyorumm bu proyu ya.

kızım bak yolarım sana hee bana vakit bulmak zorundasın yoksa annemin eline veririm seni sabahlara kadar temizlilk yaparsın yaa evt bende özledim valla bu hafta yapalım bişeyler artık bence
hahahah senin anneni çok sevdimmm valla her ne kadar gece yarısı kalkıp evi temizleme krizine girsede beni şok edip zoom etsede babanın senin ve kardşinin yapmış olduğu o ortamı yumuşatma annenin gerginliğini alma yollarını bulmanzı bilemm özledim gelmezsem yanına atçem kendimi yerlere
selammm kızlarrrrrrrr

büşraaaaaaaa hayırlı olsun renklenmişsin:)))

nasıl oldun,nasl oluyor,ne işe yarıyorr,,anlat bakim ben anlamıyorumm bu proyu ya.
kuzum valla yeni yaptım tek bildiğim şuanda renk değişik kürkün var adının yanında ve msj atabiliyor 10 dk beklemeden başka neyi var hiç bilmiyorum zamnla çözücem

dünde vardı o krizi hatta yılbaşınada temizlik yaparak girdik atcennn kendiniiiiiiii yirlereeeeee atcennn gel gel beklioz valla tüm kkyıda topla öle gel

dünde vardı o krizi hatta yılbaşınada temizlik yaparak girdik atcennn kendiniiiiiiii yirlereeeeee atcennn gel gel beklioz valla tüm kkyıda topla öle gel

onlar satışa getiriyor gelmem onlarla tek gelirim şaka şaka alınırlar üstüme üstüme gelirler dövemem de sözümü geri aldım sözde kızlar senin çeyizini görcekti soktum lafımı işte ohhh ohhhh

klavyene sağlık valla bu kızlar satışa getirio sen gel yafrim onlarda gelirse gelir davetiye bastıramıcam

klavyene sağlık valla bu kızlar satışa getirio sen gel yafrim onlarda gelirse gelir davetiye bastıramıcam

Beraber kırmzı davetiye kapılarının önünden kırmızı halı lazım bunlara cumartesi kısmet olursa ümranla buluşcaktık istersen sende gel kuzum akşam 8 gibi

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sennnn ne diyosunnnnn patlatırımm bi tanee heeeeeeeeeeeee,
ben sana bi laf sokarımm göürürsün o zamnnnn

haftasonu ümranımla onu konuştukk büşram,sedammmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…