günaydın bebikkkkkkk hoşgeldinnnnbenimi takip ediyon sen
sanırımmmmmmmmmmmm
aferim aferin doğru yoldasın devam ettttttt
stilim nereye gittin yaa
tamam bi yanına geliyimde herşey gönlümden kopar kuzummmmhahahaha deliii yaaagönlünden ne koparsa ablaaaa allah rızası içinnnnnnnnnnnnnnn
amin kuzummm aminn hayırlısı olsun hakkımızdabencede yaa birbirimize hayırlı değilsek bizimde olmasın hepimiz için allah hayırlısını nasip etsin
ve ister kardeşin ister el olsun allah kötü niyetli fikri zikri bozuk insandan korusun hepimizi
atarsaaaaa 122
bacularrr nabersiniz
tamam bi yanına geliyimde herşey gönlümden kopar kuzummmm
amin kuzummm aminn hayırlısı olsun hakkımızda
maşallahhhhhhh amaninnnnnnn az kalmışş azzz bitmiş sayılır kavuş sevdiceğini yaklaş yamacına deli gibi sarıl etrafınızdakiler size deli gözüyle baksın
tamam bi yanına geliyimde herşey gönlümden kopar kuzummmm
amin kuzummm aminn hayırlısı olsun hakkımızda
maşallahhhhhhh amaninnnnnnn az kalmışş azzz bitmiş sayılır kavuş sevdiceğini yaklaş yamacına deli gibi sarıl etrafınızdakiler size deli gözüyle baksın
Bu mat varyaa onaa gittimmm
N egıcık şeyyy yaaa offf
nAsıll gidiyoorr iş cidaamm :26:
Tabi kuzummm pro olmayan gelemez hıhhhhhh napyım kuzu çok ısrar ettiler bende oldummmmhahahaaa deliii promu oldun lennn
benimde planım bu yönde canım ay bitermi bu be daha çok var geçmio zman sen napıosn bakim nasıl gidio hayırsız şey
Tabi kuzummm pro olmayan gelemez hıhhhhhh napyım kuzu çok ısrar ettiler bende oldummmm
benim kendime hayrım yok annem bile diyor hayırsız oldun diye 5e bölünmeyi planıyorum5 ayrı ben 2sine aynı yerde denk gelmeyin hiç çekilmem .. Kuzum çok özledim valla bi buluşma daha düzenleyek özlem giderek 2 prolu olarak kürklerimizi gösterek pro olmayan giremez gelemez diye
selammm kızlarrrrrrrr
büşraaaaaaaa hayırlı olsun renklenmişsin:)))
nasıl oldun,nasl oluyor,ne işe yarıyorr,,anlat bakim ben anlamıyorumm bu proyu ya.
hahahah senin anneni çok sevdimmm valla her ne kadar gece yarısı kalkıp evi temizleme krizine girsede beni şok edip zoom etsede babanın senin ve kardşinin yapmış olduğu o ortamı yumuşatma annenin gerginliğini alma yollarını bulmanzı bilemm özledim gelmezsem yanına atçem kendimi yerlerekızım bak yolarım sana hee bana vakit bulmak zorundasın yoksa annemin eline veririm seni sabahlara kadar temizlilk yaparsınyaa evt bende özledim valla bu hafta yapalım bişeyler artık bence
kuzum valla yeni yaptım tek bildiğim şuanda renk değişik kürkün var adının yanında ve msj atabiliyor 10 dk beklemeden başka neyi var hiç bilmiyorum zamnla çözücemselammm kızlarrrrrrrr
büşraaaaaaaa hayırlı olsun renklenmişsin:)))
nasıl oldun,nasl oluyor,ne işe yarıyorr,,anlat bakim ben anlamıyorumm bu proyu ya.
hahahah senin anneni çok sevdimmm valla her ne kadar gece yarısı kalkıp evi temizleme krizine girsede beni şok edip zoom etsede babanın senin ve kardşinin yapmış olduğu o ortamı yumuşatma annenin gerginliğini alma yollarını bulmanzı bilemm özledim gelmezsem yanına atçem kendimi yerlere
kuzum valla yeni yaptım tek bildiğim şuanda renk değişik kürkün var adının yanında ve msj atabiliyor 10 dk beklemeden başka neyi var hiç bilmiyorum zamnla çözücem
dünde vardı o krizi hatta yılbaşınada temizlik yaparak girdik atcennn kendiniiiiiiii yirlereeeeee atcennngel gel beklioz valla tüm kkyıda topla öle gel
onlar satışa getiriyor gelmem onlarla tek gelirimşaka şaka alınırlar üstüme üstüme gelirler dövemem de sözümü geri aldım sözde kızlar senin çeyizini görcekti soktum lafımı işte ohhh ohhhh
klavyene sağlık valla bu kızlar satışa getirio sen gel yafrim onlarda gelirse gelir davetiye bastıramıcam
onlar satışa getiriyor gelmem onlarla tek gelirimşaka şaka alınırlar üstüme üstüme gelirler dövemem de sözümü geri aldım sözde kızlar senin çeyizini görcekti soktum lafımı işte ohhh ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?