Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

topiği boş buldunuz tabiiiiiiiii boş atıp dolu tutturmaya çalışıyorsunuzzzz kızzz ben sizi varyaaaaaa ayrıcaa büşşşşşş sen beni kaççç kere ektinnn söyle bir hbakıyımmmmmm

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sennnn ne diyosunnnnn patlatırımm bi tanee heeeeeeeeeeeee,
ben sana bi laf sokarımm göürürsün o zamnnnn

haftasonu ümranımla onu konuştukk büşram,sedammmmmmm..
asıl ben döverim haaa bi an ciddi diyosun sandıydım haa :18::18::18: tırstımmmmm yusuflar g eldi sağıma soluma dedim burcu c.tesi dövecek beni :18::18::18:
sabah 8mi akşam 8mi akşam 8 se nie okadar geç sabah 8 se nie okadar erken
kuzu akşam 8de modelin konseri mi bişeysi varmış onu izliycez komple cümbür cemaat ümranlara gidicez ama bu buluşmayı erkene alıp 12-1 gibi akşama kadar sürdürebiliriz olamaz mı olabilir
hepinize çok pis dalarım haaa susun

gücüm kuvvetim yerine geldi sedammm arkamda kim tutar beni senin arkandan konuşmak kolay sedacım aney gelir atar bunları yerlere

topiği boş buldunuz tabiiiiiiiii boş atıp dolu tutturmaya çalışıyorsunuzzzz kızzz ben sizi varyaaaaaa ayrıcaa büşşşşşş sen beni kaççç kere ektinnn söyle bir hbakıyımmmmmm

ama benim sebeplerim vardı hemde çok geçerli sebep sende biliyorsun 1. Telimin şarjı yoktu nasıl gelcektim okadar yol 2. Halamın doğum günü vardı ona gitmek zorundaydım maaşım yatmamıştı babam sürükledi beni oraya biliyosun konuşturma beni SEDANIN ANNESİNİ salarım üstüne temizlik yapar haaaaaa

harbi beeee kıyamammmmm sanaaaa hafta sonu özsüt yapak kız doyamadım ben o gün

hahahah tamma olur bende doyamadımmm

hadi hadi yusular geldiyse elin kolun titriyordur senin heççç bişe yapamazsınnn:)))arkana güvenmeeee:)

çok geçç saat 8 ya

anladım canım şimdi neden geç olduğunu merak işte anneme sölersem olay çıkar valla hihihi atar hepiciğini yirlereeee anaammmm garib anammm çilekeş anammmm

anladım canım şimdi neden geç olduğunu merak işte anneme sölersem olay çıkar valla hihihi atar hepiciğini yirlereeee anaammmm garib anammm çilekeş anammmm

sedaam bu annenle olan muhabbet ne kuzum ben nalamdım bişe ya:)

burcuşş pazar yapalım ozman bide şöleee en misinde bir cafe latte ohhhh deyme keyfimize azım sulandı

burcuşş pazar yapalım ozman bide şöleee en misinde bir cafe latte ohhhh deyme keyfimize azım sulandı

tamam olurrrr ohhh missss ,nerede güzell cafeler varr araştıralım gari mekan nerede olacak:)

kızz şimdi profiterol ,,chesecake,browni,olacakkk ımmmmmmmmmmmm

tamam olurrrr ohhh missss ,nerede güzell cafeler varr araştıralım gari mekan nerede olacak:)

kızz şimdi profiterol ,,chesecake,browni,olacakkk ımmmmmmmmmmmm

ayy karnım acıktı birden yaaaa metroport süper olur yafrum mekanları bilioz en azından yada zeytinburnu forum olabiler hangisi uyarsa sana

benim anam eli maşalı karı biraz burcuş büşü baya bir şaşırttı temizliğe bir girdi gece saat 11 de büş böle kaldı annemde temizlik hastalığı var birazda

11 de mi şaka yapıyorsunnn,,ben çeyiz görmeye gelmeliyim veya gelmemeliyimmm anam zaten hiç sevmiyorum birde annen yaptırmaya kalkarsa yusuf gelir bana:)
veya o hastalık banada buılaşır:)temizlik olunca evde ben poyraz estiriyorumda:)

ayy karnım acıktı birden yaaaa metroport süper olur yafrum mekanları bilioz en azından yada zeytinburnu forum olabiler hangisi uyarsa sana

zeytibnburnu marmara forum muydu?zeytinburnunda olıvıum vardı forumda mı açıldı:)

mekan olarak metroport derim ama değişik yerlere gidelim yavrum:)

yok canım herzaman olmaz o mevzu bizde arada esiolar anama gece kalkıp yapıo gündüz tam tersi gezio anam büle işte büş sadece baktı ona temizlik yaptırmadık ama artık misafirliği kalktı onun oda temizler

yok canım herzaman olmaz o mevzu bizde arada esiolar anama gece kalkıp yapıo gündüz tam tersi gezio anam büle işte büş sadece baktı ona temizlik yaptırmadık ama artık misafirliği kalktı onun oda temizler

hadi ya:)))anammmm büş yatıya geldiğinde sana artık annen eline tutuşturur bezi sil yavrum:)

zeytibnburnu marmara forum muydu?zeytinburnunda olıvıum vardı forumda mı açıldı:)

mekan olarak metroport derim ama değişik yerlere gidelim yavrum:)

zeytinburnunda tramvaydan inince alırım ben seni tatlum marmara forum olur kendileri ivit gezdürürüm sana heryerleri ben

kız burcuş msj hakkın varmı telden yazışırız yada olmadı ben ararım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…