Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

zeytinburnunda tramvaydan inince alırım ben seni tatlum marmara forum olur kendileri ivit gezdürürüm sana heryerleri ben

o tarmway aksaraydan kalkıyor dime:))))

tamam yawrummm veya metroporta gidek en azından onun önenden geçiyor metrobüs:)yürüme mesafesi fazla yok:)

rehberim ol benim sen:) çanta gibi taşı beni yanında

yok yokk anam benden başka kimseye yapmaz o caniliği kadın bana iş yaptırmaktan zevk alıo resmen gözü dönmüş caniiiii

oyy yavrummm ya kıyamam sana:))artık evlendiğinde kendi evini temizlersin sadece:)

kız burcuş msj hakkın varmı telden yazışırız yada olmadı ben ararım seni

kuşum var ama şöle salakça turkcellin 100 smslik paketini yaptım yanllışlıkla ya.oda hemen bitti.sen turkcelldin dime.benim dakikalarımm odan rahatlıkla arar konuşuruz:)
bir pazar günü sms bedava,acıdı halime turkceelll:)

o tarmway aksaraydan kalkıyor dime:))))

tamam yawrummm veya metroporta gidek en azından onun önenden geçiyor metrobüs:)yürüme mesafesi fazla yok:)

rehberim ol benim sen:) çanta gibi taşı beni yanında

metrobüsle gelceksen eğer zeytinburnundada duruo kuzum aynı şey onunda önünde duruo aynı şekil

benim hepsi beleş valla konuşmada msjda neyse istediğin zman arar konuşuruk ozman rahatız tmm pazar günü gene ekme beni valla evine gelir yolarım seni

benim hepsi beleş valla konuşmada msjda neyse istediğin zman arar konuşuruk ozman rahatız tmm pazar günü gene ekme beni valla evine gelir yolarım seni

ayyyyyyyy ne güzeeel,,,,sen kırmızı mısın??:)
tamam canım ama o zaman griptim kuşım ya

gel anacım gel evimede beklerimmmm :)yolmaya deil oturmaya ama:)

hahaha burcucum sedanın annesinin misafire zararı yok kendi kendine bi anda giriyor temizliğe sonra arkdan seda çabuk bitsin diye işe girişiyor ama nafile o temizlik bitmez

hahaha burcucum sedanın annesinin misafire zararı yok kendi kendine bi anda giriyor temizliğe sonra arkdan seda çabuk bitsin diye işe girişiyor ama nafile o temizlik bitmez

hahahah:))desene benim yengem gibi anam bir girişiyor,kalebodurlar,fayanslar,koltuklar,predeler anca 1 haftada bitiriyorlar:))))

hu huuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrr

deryammmmmmnasılsın hoşgeldinnn

hu huuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrr
hoş geldin kuzum nasılsın görüşmeyeli
evine özel araç yollıyımmı bebem sen bizim kaleye gel sen cezalısın orda buluşup burcuşu alcaz
hahah tamam kuzum cezam neyse çekmeye hazırım
hahahah:))desene benim yengem gibi anam bir girişiyor,kalebodurlar,fayanslar,koltuklar,predeler anca 1 haftada bitiriyorlar:))))

hahahah sorma annesi o kadar hızlıki 1 saatte bitiriyor yengen yavaş bu işte anlaşılan zamana yayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…