- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
zeytinburnunda tramvaydan inince alırım ben seni tatlum marmara forum olur kendileri ivit gezdürürüm sana heryerleri ben
yok yokk anam benden başka kimseye yapmaz o caniliği kadın bana iş yaptırmaktan zevk alıo resmen gözü dönmüş caniiiii
kız burcuş msj hakkın varmı telden yazışırız yada olmadı ben ararım seni
o tarmway aksaraydan kalkıyor dime:))))
tamam yawrummm veya metroporta gidek en azından onun önenden geçiyor metrobüs:)yürüme mesafesi fazla yok:)
rehberim ol benim sen:) çanta gibi taşı beni yanında
metrobüsle gelceksen eğer zeytinburnundada duruo kuzum aynı şey onunda önünde duruo aynı şekil
benim hepsi beleş valla konuşmada msjdaneyse istediğin zman arar konuşuruk ozman rahatız tmm pazar günü gene ekme beni valla evine gelir yolarım seni
hımm tamam o zaman metrobüsle gelirim yawrummmm..
hu huuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrr
beni nerden alcaksınız
hahaha burcucum sedanın annesinin misafire zararı yok kendi kendine bi anda giriyor temizliğe sonra arkdan seda çabuk bitsin diye işe girişiyor ama nafile o temizlik bitmez
hu huuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrr
h.buldum tertoooommmmmmterttooooo kızzz hoşgeldin sennnn
burcummmmm kuzummm iyiyim tatlım, sen napıosun?hahahah:))desene benim yengem gibi anam bir girişiyor,kalebodurlar,fayanslar,koltuklar,predeler anca 1 haftada bitiriyorlar:))))
deryammmmmmnasılsın hoşgeldinnn
h.buldum tertoooommmmmmnapıon kuzum bakiiim?
burcummmmm kuzummm iyiyim tatlım, sen napıosun?
napiyim işte benim de aynı tas aynı hamam devam be yeawrummm ...iyiyim tertom çalışıorum işte aynı tas aynı hamam sen nasılsın napıosun?
hoş geldin kuzum nasılsın görüşmeyelihu huuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrr
hahah tamam kuzum cezam neyse çekmeye hazırımevine özel araç yollıyımmı bebem sen bizim kaleye gel sen cezalısın orda buluşup burcuşu alcaz
hahahah:))desene benim yengem gibi anam bir girişiyor,kalebodurlar,fayanslar,koltuklar,predeler anca 1 haftada bitiriyorlar:))))
h.buldum tertoooommmmmmnapıon kuzum bakiiim?
burcummmmm kuzummm iyiyim tatlım, sen napıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?