10 gun sadce canım ama daha bizm 10 ay var daha şmdi gelsee gdşini hiç dusunemiorm az kalmıs olması insanı en azından teselli edio ole deilmi
benim kuzucuğa en az 10 gun kullanablrsin demişlerr ama napsak ki tek izn daha mantıklı di mi tezkereye 5 6 ay kala şoylee?
bizde iznimizi öyle kullanmıştık en son 5 ay önce görmüştüm hep 5 ay arayla geldi zaten 1 hafta izin kullandık çokta raht oldu 1 ay toptan alınca oda alışıyor buraya sende olmuyor 1 hafta bir hafta daha iyi olur hem izni kalır geriye 3-5 günde olsa iyi olur bak benim askerim 4 gün izni vardı içerde perşemde gelceğine pazar geldi
Büşümmmmmmmmm sennnde bu renkten yazıyorsun ya
Alışmışım topikte benden başka bu rengi kullanan yok dönüp bakıyorum ya diyorum ben bunu ne zaman yazdımm
Renge takılıyorummm
Sanırımm sende benim gibi seviyorsunn bu rengii
Ben birazz fanatiğiyim kıyafetlerimden kullandığım objeler hatta kalemlerime kadar hep bu renk
Takıntılııyım ne
yaaa yanlış anlamazsan sana bişey söylemek istiyorum ama sakın yanlış anlama lütfennnn yalvarırım.. Bence bırak o ailesiyle karar versin sen şu zaman gel şöyle böyle yap deme yarın öbür gün söz nişan bişey olduğunda bizim gelin çok akıl veriyor şöyle böyle derler en azından nişanlana kadar müdahale etme ben hiç etmedim tabi bu benim düşüncem :26::44:
kuzum hemen değişiklik yaptım karışıklık olmasın diyeevet sevdim favorim değildir ama sevdim bu rengi
kuzularım ben çıkyıorum peder geldi pc ona emanet ben tvye talim olcam öptüm sizi
yani hazirana izni kullanmak daha mantıklı de mi cnmAma o geldiğinde 5 ay kalmış olacak
Yarılamış olacaksın çoktan
Artık 100 lerde sayıyor ve plakalara az kalmış olacak
Yani baya bir avatajın olacak
Sadece gönderirken ufacık bi zorluğu var oda ilk günler
Hatta ben askerimin sırtına vurdum ayrılırken "hadi aslanım bu sefer bitirde gel" dedim ikimizede verdim gazı
Canını sıkma şimdiden o geçirdiğiniz 10 gün 10 yıla bedel oluyor.
yani hazirana izni kullanmak daha mantıklı de mi cnmalışmısken haziranı beklemek
Ne zaman gelirse gelsin canım aynı hisleri yaşayacaksın.
Ama siz haziranı uygun görüyorsanız haziranda kullanın
cok dusunmemin sebebi 2 subat doğum gunu nişanlımın uzuluo ayrı olcak die 2 izni kullanıp kullanmamak dusuncemiz
Siz bilirsiniz kuzum ama özel günlere takılı kalmayın.Bu sene yarı kutlarsınız birdahaki sene bir
İzin kullanmak istiyorsanız kullanın şubattada
saol cnmm fikirlern için hepimiz tez zamanda bitiririz inş
Selammmmmmmmmmm
A evett bayadırr görüsmedikkkhooşgeldiin gorusmeyeli cook oldu nbrr cnm
Vaytttt tertoooooooooooo hoşş geldinnn
A evett bayadırr görüsmedikkk
İyiyim sen nasılsınn safak kaça düstüüü
Hoşbulduk yaa heryanım agrıyorrrr
A evett bayadırr görüsmedikkk
İyiyim sen nasılsınn safak kaça düstüüü
Hoşbulduk yaa heryanım agrıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?