Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

10 gun sadce canım ama daha bizm 10 ay var daha şmdi gelsee gdşini hiç dusunemiorm az kalmıs olması insanı en azından teselli edio ole deilmi

Ama o geldiğinde 5 ay kalmış olacak

Yarılamış olacaksın çoktan

Artık 100 lerde sayıyor ve plakalara az kalmış olacak

Yani baya bir avatajın olacak

Sadece gönderirken ufacık bi zorluğu var oda ilk günler

Hatta ben askerimin sırtına vurdum ayrılırken "hadi aslanım bu sefer bitirde gel" dedim ikimizede verdim gazı

Canını sıkma şimdiden o geçirdiğiniz 10 gün 10 yıla bedel oluyor.

benim kuzucuğa en az 10 gun kullanablrsin demişlerr ama napsak ki tek izn daha mantıklı di mi tezkereye 5 6 ay kala şoylee?

yaaa yanlış anlamazsan sana bişey söylemek istiyorum ama sakın yanlış anlama lütfennnn yalvarırım.. Bence bırak o ailesiyle karar versin sen şu zaman gel şöyle böyle yap deme yarın öbür gün söz nişan bişey olduğunda bizim gelin çok akıl veriyor şöyle böyle derler en azından nişanlana kadar müdahale etme ben hiç etmedim tabi bu benim düşüncem :26::44:

Büşümmmmmmmmm sennnde bu renkten yazıyorsun ya

Alışmışım topikte benden başka bu rengi kullanan yok dönüp bakıyorum ya diyorum ben bunu ne zaman yazdımm

Renge takılıyorummm

Sanırımm sende benim gibi seviyorsunn bu rengii

Ben birazz fanatiğiyim kıyafetlerimden kullandığım objeler hatta kalemlerime kadar hep bu renk

Takıntılııyım ne

kuzum hemen değişiklik yaptım karışıklık olmasın diye evet sevdim favorim değildir ama sevdim bu rengi

kuzularım ben çıkyıorum peder geldi pc ona emanet ben tvye talim olcam öptüm sizi

tatlım nişanlıyız biz

yani hazirana izni kullanmak daha mantıklı de mi cnm alışmısken haziranı beklemek

cok dusunmemin sebebi 2 subat doğum gunu nişanlımın uzuluo ayrı olcak die 2 izni kullanıp kullanmamak dusuncemiz

Siz bilirsiniz kuzum ama özel günlere takılı kalmayın.Bu sene yarı kutlarsınız birdahaki sene bir

İzin kullanmak istiyorsanız kullanın şubattada

A evett bayadırr görüsmedikkk
İyiyim sen nasılsınn safak kaça düstüüü

Hoşbulduk yaa heryanım agrıyorrrr

Ne olduu kuzu :26:

Yoksam sende benim gibi spor yapcem diyerekten abuk subuk hareketler yapıp ağrıttın mı kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…