senin kadar olmassa idare ediyorum kuzucummmm sanada maşallah[/QUOTE
saol tatlım benm sen de maşallah pekk guzelsiinyaş kaçtı cnmm senin
21 oldummmmm yaşlandımm artıksen tatlmmmm
ayy bende 22 olduum30 yaş semptomları baslıomu nee
yvaş yavaş o basamaklara geldikk artık bundan sonrası o
yvaş yavaş o basamaklara geldikk artık bundan sonrası o
25 e dekk aldıık aldıık alamadıık evde kalcaaz gayrii
Hiiiçç konuşmayınn burda 23 yaşında olup 24 düne girmeye 10 gün kalmış bir hatun var
yaşlandımsa ben yaşlandım
sen mi güldümm ya kim yaşlanmış burda allah aşkına biz yaşlancaz burası insanın ömrüne ömür katar beHiiiçç konuşmayınn burda 23 yaşında olup 24 düne girmeye 10 gün kalmış bir hatun var
yaşlandımsa ben yaşlandım
yok kız her kurtlu baklanın bi kör alıcı olur alır bizi bunlar hayırlısı olsun hakkımızda25 e dekk aldıık aldıık alamadıık evde kalcaaz gayrii
zeynoo hoşgeldiin ne yaslanmasıı kıss miss gbi hatunsuun valaa
sen mi güldümm ya kim yaşlanmış burda allah aşkına biz yaşlancaz burası insanın ömrüne ömür katar be
yok kız her kurtlu baklanın bi kör alıcı olur alır bizi bunlar hayırlısı olsun hakkımızda
haa bak ne güzel dedi burdaki hiç bi hatun yaşlanmaz
zeynoo hoşgeldiin ne yaslanmasıı kıss miss gbi hatunsuun valaa
sen mi güldümm ya kim yaşlanmış burda allah aşkına biz yaşlancaz burası insanın ömrüne ömür katar be
yok kız her kurtlu baklanın bi kör alıcı olur alır bizi bunlar hayırlısı olsun hakkımızda
haa bak ne güzel dedi burdaki hiç bi hatun yaşlanmaz
ayyyy demee çokkk sevinndiimmm
Sağoll bebeğimmm senin kadar fıstıkk olmasaktaa oluyoz işte ucundan köşesinden
ayyyy demee çokkk sevinndiimmm
Sağoll bebeğimmm senin kadar fıstıkk olmasaktaa oluyoz işte ucundan köşesinden
yaşlanmadımm yaşlanmadımmm ruhummm 18 likk çıtırrrr vallaaaaa
Haa orasıdaaa öyle burasıı ömre ömürr katarr
vallaa senin hakkını da asla yiyemeem kaşlarıın gozlerinn yetioo guseliimm maşallah
ben bişey biliyorumda konuşuyorum kızım ne sandın
kızllar size bişe sorcaam benden tecrubeli yarenlersiniiz benim kuzucuk 3 ay oldu ustaya gdeli henüz izn kullanmadık hazirana tek kullanmayı dusunuoruz gelrse gdisi cok zor oluo benm alısma surecim cok zor oluo haziranda geldgnde 5 ayı kalms olcak rahat bi şeklde veda ederz diye dusunuyoruz fikirlernze ihtiyacım var guseller:18:
kızllar size bişe sorcaam benden tecrubeli yarenlersiniiz benim kuzucuk 3 ay oldu ustaya gdeli henüz izn kullanmadık hazirana tek kullanmayı dusunuoruz gelrse gdisi cok zor oluo benm alısma surecim cok zor oluo haziranda geldgnde 5 ayı kalms olcak rahat bi şeklde veda ederz diye dusunuyoruz fikirlernze ihtiyacım var guseller:18:
Offf o gidişiii banaa sorr bana daha 5 gün oldu göndereli izinden yarimi.
İlk günlere geri döndüm sanki ağladım zırladım
Amaaa şuda varki kuzumm kolay atlattım bu sefer alışmış bünye artık o ayrılığa ilk iki üç gün ağladım şimdi daha rahatım.
Sendede öyle olacaktır
Siz haziranda hepsini birde mi kullanacaksınız yoksa 10 gün felanmı
bizde iznimizi öyle kullanmıştık en son 5 ay önce görmüştüm hep 5 ay arayla geldi zaten 1 hafta izin kullandık çokta raht oldu 1 ay toptan alınca oda alışıyor buraya sende olmuyor 1 hafta bir hafta daha iyi olur hem izni kalır geriye 3-5 günde olsa iyi olur bak benim askerim 4 gün izni vardı içerde perşemde gelceğine pazar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?