az kalmıs ne guzel gelmesinee biz 1 ay acemlk yaptk 3 ay oldu ustalıga gdeli goremiorum ama her haftasonu carsımız var tek tesellim o
sen çalışıyomusun selincikkkkk
hee ekledim seni bende kabul ette bende seni göriyimsaol canıım ama 10 bucuk ay var kavusmayaa o uzucuubenim face yok askerrim saolsun burda albume eklemiştim
sen çalışıyomusun selincikkkkk
hee ekledim seni bende kabul ette bende seni göriyim
bende çalışıyorummmmsen çalışıyormusn sazanlığın bu kadarına pes yani o ben oluyorum
vallahi ben 2 yıl normal unv de muhsbe vergi okudum sonra dikey gecs yaptım aöf ye son sınıfım smdi 2 ay once falan ayrldm işyernden diplomayı aliim işe devam ediceem kızlar yemek yiyip geliyoruum beni bekleyiin anacıım
hee ekledim seni bende kabul ette bende seni göriyim
bende çalışıyorummmmsen çalışıyormusn sazanlığın bu kadarına pes yani o ben oluyorum
benim resmim yok burda ama eklerim bi kaç taneyemek yiyorum buyrunn kızlar ekliyorum kuzuum seni de gormek isteriim
hmm anladm canımm hayırlısı
sazannnnnnnn 1sin bu saatten sonraaaaaaaaaaa büşşşşşş
sen daha çıkmadınmı iştennnnnnnn
benim resmim yok burda ama eklerim bi kaç tane
çıktım ki evdeyim ilk defa pc bana ait gibi hissediyorum kendi pcmi emanet gibi hissediyorum babamda sürekli
selinnnnnnn sen çok güzelmişsin yaaa maşlah bizim topikte çirkin kız yok zaten bunun kanatine vardım
sakla kızım sakla babalara pc verilirmi
saol bi taneeem seni goremediim ama been
buluyoki kızım versemde olmuyo malını esirgiyosun diyo aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen ki tüküremezsin bıyım şaştım kaldım bu işe aklım ermedi saygısızlık etmek istemedim ama hiç sonu gelmedi baba kız ilişkimiz buraya kadar :118: aaaaaa bu kadar kadar baba
DELİRDİM GALİBa
resmim yok dur nasıl ypılcağını buluym ekliyim hemen
ekledim kuzum sizin içinnnnn
wuuu hey maşallah kuzuum yakıosuun ortalığı
senin kadar olmassa idare ediyorum kuzucummmm sanada maşallah[/QUOTE
saol tatlım benm sen de maşallah pekk guzelsiinyaş kaçtı cnmm senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?