Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hahaha keşke aynı şeyi bende söyleyebilseydim anacımmm maaşımdan anca harçlık alıyorum çook koyuyorrr beeeeeeeeee

Ne haçlığıı kızzz anlamadımm sen bir yerde yaazmıştın hatırlayamadım nerde

700 mü 800 mü ne alıyordun yoksam sen bu paraya harçlık mı diyonnn

ağlarım haa

Ne haçlığıı kızzz anlamadımm sen bir yerde yaazmıştın hatırlayamadım nerde

700 mü 800 mü ne alıyordun yoksam sen bu paraya harçlık mı diyonnn

ağlarım haa

800 alıyorummm iştee eve gidene kadarrr eve gidince annem alıyorr haha cüzdanım iki gün gün yüzü görmüyorrrr sonra da bana 100 Tl harçlık veriyor sğolsunnnn hahahaha

yabi ya nede güzel söylüyor tembel insan diye 6 yıl çalış sonra tatile gir tembel insan ol vururum kızım seni tatil tatil seninki
bitmez kuzummm

afiyet olsunn bende dominos pizza yedim ohhhhhh

hoşbuldumm kızlarrrr
ohhh ya ye ye lop lop et olsun bizde sağlıklı yemeklerle beslendik çorba fırında tavuk bulgur pilavı şişti göbek tabi bu kadar yemeği görnce
uzuuuuuuunnnnnn zamandır giremiyordum hepiniz iyisinizdir umarım..
şafak sadece 6
Maşallah oh nede güzel maşalah sizin kavuştuğunuzu gördükçe Allahım şahit ben çok mutlu oluyorum çok güzel bi duygu kavuşunnn anammm kavuşunn sonra aklınıza bile gelmiyor askerlik

800 alıyorummm iştee eve gidene kadarrr eve gidince annem alıyorr haha cüzdanım iki gün gün yüzü görmüyorrrr sonra da bana 100 Tl harçlık veriyor sğolsunnnn hahahaha

odaaaa iyimişşş yaa

annen neden alıyor çeyiz mi düzüyor saaa bak odaa iyi haa

birazz züğürtt bi tatill oluyorr ama neysee

çok piss gaz verdinn amaa tatildeyim dokumayın banaaa

ama bu asıl tatil yaa öümde kitapp sorularla cebelleşiyorum

pöff yaa büşş ben halaaa senın dediğin o güveni ve aşkı sağlayamadım anacım yaa bu ne iş :26:

nasıl yani hangi aşkı hangi güveni kuzum ip koptu arada tutamadım konunun ucundan açıklama alabilir miyim ? :26:

canım senin şafak 6 iken benimkine daha çok vardı ah bizde görebilecekmiyiz 6 ları diyordum.Şükür Allahıma

kuzumm onu dimediim anne babaya yükmüş gibi hissediyo ya insan kendini onu didimm

bitmez kuzummm

afiyet olsunn bende dominos pizza yedim ohhhhhh

hoşbuldumm kızlarrrr

ay bizde geçen kızlarla gitcektik buraya yeni açılmışş ama benimki izin vermedigi içn gidemedmm

tabii ben o konuda kopamadığım için unutamıyorum daa

matematik aşkı bebeğim
hee o aşk sende bi kaç sene daha bitemez çekişmeli boşanma olcak sizinki ya okul bitcek yada bitmiycek
canım senin şafak 6 iken benimkine daha çok vardı ah bizde görebilecekmiyiz 6 ları diyordum.Şükür Allahıma
ahhh kuzum ahh şimdi burda ama sorunlar yine bitmiyor aklında deli sorular oluyor ama serdar ortaç kadar kolay atlatamıyorsun

Son düzenleme:
kuzumm onu dimediim anne babaya yükmüş gibi hissediyo ya insan kendini onu didimm

ay bizde geçen kızlarla gitcektik buraya yeni açılmışş ama benimki izin vermedigi içn gidemedmm

haa pardon şimdi iki kişi ile aynı konuyu konuşunca ortalık karıştıı

Yük evet yaa amannn ben gurulu ve fakir bir gencimm aslaa fabriaktörr babamın parasını tenezzül etmemm

babaaa babaaa para bırak çıkarken evdenn demedim yani dememe demeyebilirim dermiyim dedimmi dedim

haklısın canım hayat ona güzell

demeee o kadar fenaa duruyorr ama bi problemm var biz daha evleemedikkk bilee

öfff yaaa saygıyla tekrardan anıyorum bu matematiği bulanı ve müfredata ekleyeni

nayır nolamaz senden bunu beklemezdimmm asla bizden iste babadan asla yüzümü kara çıkardın hani baba parası yemiycek hani babam sağ olsun yazmıycaktık beni çok rencide ettiğinin farkında mısın zeynooooooooooooooo

BEN NE DİYORUM YAa

yok kuzumm çeyizde yapmıyoruzzz işte ancaaaa dönüyor ev kardeşimin biri özel üniye gidiyorr ondannn

Aaa kuzum sen ablalık yapıyorsun yanii

Özel üni baya zorlar sizi maddiyat olarak

Allah bereketini arttırsın tatlım o zaman paranın

haklısın canım hayat ona güzell
hayat bizede güzel olsun be o askere gitti tabi yediği önünde yemediği arkasında tabi kolay atlatır şarkıları kafa dengi olur yapsa ya bizimkiler gibi gerçek askerlik
demeee o kadar fenaa duruyorr ama bi problemm var biz daha evleemedikkk bilee

öfff yaaa saygıyla tekrardan anıyorum bu matematiği bulanı ve müfredata ekleyeni

alkışlıyoruz hayatımıza büyük bi aksiyona soktuğu için o olmasa adranelin nedir bilmiycektik

Beynim errorr verdiiiiiii...................

Nereyeee varcak bu gençlikkkk ne diyon yawrum sennn algım karıştııı

Tmam etmiyorum seni rencide baba parası yemicem aha söz verdimm istemicemde para

babaaaaa altınlarıı getirr çabukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…