hahaha keşke aynı şeyi bende söyleyebilseydim anacımmm maaşımdan anca harçlık alıyorumçook koyuyorrr beeeeeeeeee
Ne haçlığıı kızzz anlamadımm sen bir yerde yaazmıştın hatırlayamadım nerde
700 mü 800 mü ne alıyordun yoksam sen bu paraya harçlık mı diyonnn
ağlarım haa
yabi ya nede güzel söylüyor tembel insan diye 6 yıl çalış sonra tatile gir tembel insan ol vururum kızım seniMerak etmeee canımm alışırsınnnn pazarlarıı keyiff çatarsınnn
Ha yedimm canımm bi an yedimm bir an burda sohbett ettimm
Tembel insanın hali başka işte
Oh ne güzel çalışıyorsunuz
ohhh ya ye ye lop lop et olsun bizde sağlıklı yemeklerle beslendik çorba fırında tavuk bulgur pilavıbitmez kuzummm
afiyet olsunn bende dominos pizza yedim ohhhhhh
hoşbuldumm kızlarrrr
Maşallah oh nede güzel maşalah sizin kavuştuğunuzu gördükçe Allahım şahit ben çok mutlu oluyorum çok güzel bi duygu kavuşunnn anammm kavuşunn sonra aklınıza bile gelmiyor askerlikuzuuuuuuunnnnnn zamandır giremiyordum hepiniz iyisinizdir umarım..
şafak sadece 6
800 alıyorummm iştee eve gidene kadarrr eve gidince annem alıyorr haha cüzdanım iki gün gün yüzü görmüyorrrrsonra da bana 100 Tl harçlık veriyor sğolsunnnn hahahaha
yabi ya nede güzel söylüyor tembel insan diye 6 yıl çalış sonra tatile gir tembel insan ol vururum kızım senitatil tatil seninki
ohhh ya ye ye lop lop et olsun bizde sağlıklı yemeklerle beslendik çorba fırında tavuk bulgur pilavışişti göbek tabi bu kadar yemeği görnce
Maşallah oh nede güzel maşalah sizin kavuştuğunuzu gördükçe Allahım şahit ben çok mutlu oluyorum çok güzel bi duygu kavuşunnn anammm kavuşunn sonra aklınıza bile gelmiyor askerlik
birazz züğürtt bi tatill oluyorr ama neysee
çok piss gaz verdinn amaa tatildeyim dokumayın banaaa
ama bu asıl tatil yaa öümde kitapp sorularla cebelleşiyorum
pöff yaa büşş ben halaaa senın dediğin o güveni ve aşkı sağlayamadım anacım yaa bu ne iş :26:
nasıl yani hangi aşkı hangi güveni kuzum ip koptu arada tutamadım konunun ucundan açıklama alabilir miyim ? :26:
Merak etmeee canımm alışırsınnnn pazarlarıı keyiff çatarsınnn
Ha yedimm canımm bi an yedimm bir an burda sohbett ettimm
Tembel insanın hali başka işte
Oh ne güzel çalışıyorsunuz
bitmez kuzummm
afiyet olsunn bende dominos pizza yedim ohhhhhh
hoşbuldumm kızlarrrr
hee o aşk sende bi kaç sene daha bitemez çekişmeli boşanma olcak sizinki ya okul bitcek yada bitmiycek
tabii ben o konuda kopamadığım için unutamıyorum daa
matematik aşkı bebeğim
ahhh kuzum ahh şimdi burda ama sorunlar yine bitmiyor aklında deli sorular oluyor ama serdar ortaç kadar kolay atlatamıyorsuncanım senin şafak 6 iken benimkine daha çok vardı ah bizde görebilecekmiyiz 6 ları diyordum.Şükür Allahıma
kuzumm onu dimediim anne babaya yükmüş gibi hissediyo ya insan kendini onu didimm
ay bizde geçen kızlarla gitcektik buraya yeni açılmışşama benimki izin vermedigi içn gidemedmm
hee o aşk sende bi kaç sene daha bitemez çekişmeli boşanma olcak sizinki ya okul bitcek yada bitmiycek
ahhh kuzum ahh şimdi burda ama sorunlar yine bitmiyor aklında deli sorular oluyor ama serdar ortaç kadar kolay atlatamıyorsun
ahhh kuzum ahh şimdi burda ama sorunlar yine bitmiyor aklında deli sorular oluyor ama serdar ortaç kadar kolay atlatamıyorsun
odaaaa iyimişşş yaa
annen neden alıyor çeyiz mi düzüyor saaa bak odaa iyi haa
haa pardon şimdi iki kişi ile aynı konuyu konuşunca ortalık karıştıı
Yük evet yaa amannn ben gurulu ve fakir bir gencimm aslaa fabriaktörr babamın parasını tenezzül etmemm
babaaa babaaa para bırak çıkarken evdenn demedim yani dememe demeyebilirim dermiyim dedimmi dedim
yok kuzumm çeyizde yapmıyoruzzz işte ancaaaa dönüyor ev kardeşimin biri özel üniye gidiyorr ondannn
hayat bizede güzel olsun be o askere gitti tabi yediği önünde yemediği arkasında tabi kolay atlatır şarkıları kafa dengi olur yapsa ya bizimkiler gibi gerçek askerlikhaklısın canımhayat ona güzell
demeee o kadar fenaa duruyorr ama bi problemm var biz daha evleemedikkk bilee
öfff yaaa saygıyla tekrardan anıyorum bu matematiği bulanı ve müfredata ekleyeni
nayır nolamaz senden bunu beklemezdimmm asla bizden iste babadan asla yüzümü kara çıkardın hani baba parası yemiycek hani babam sağ olsun yazmıycaktıkbeni çok rencide ettiğinin farkında mısın zeynooooooooooooooo
BEN NE DİYORUM YAa
Selammm şafak güzelleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?