Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Anladım canım inşallah bağlamıştır patronu hocan

inşallah canım

ya sinir oluyom ama 3 gündür geliyom kapıda bekliyom bu sabah yine bekledim halbuki geç geldim bilerek yine açmamışlar sonra kız nerdesn yazdı bnde dukkanın onundeym yazdm sen yazdm cvp yok bnde yazdm bn arkadasmın yanınaa gidiyorm gelince haber verirsin yazdm gelmiş arıyo açtm die neyse ben geldim sende anahtar yokmuydu aa pardon akın abi sen gidince geldi anahtar bıraktı falan sanki hiç aklına gelmiyoo da bende anahtarın olamayacağı

ZEYNOOOOO SEN pro işini naptın kuzummm ? :26:

üf sormaa dün Yağmurluğa mail attım sorunu söyledim kartın american ekspres mi dedi yoo mastercard netde alışverişe kapalımı dedi yok dedim her zaman netten alışveri yaparım.

Yok çözemedik sonra makara mail attı işte onada anlattım onlada çözemedik en son mailinde son kes dene dedi bende sonkez denedim bu sefer oldu.

Sonra formu doldurdum tekrar gönderdim dün akşam.

İşte sonuç bu kart ne zaman ulaşır elime bilmem

böyle sorumsuz insanlara uyuz oluyorum işte vurucaz kırıcaz yine vurucaz anlııycaklar :26:

Allah allah nasıl iş yeri bu böyle belli bir saati yokmu yani giriş çıkışların canım..
Ne kadar düşüncesiz bir kızmış ya sabahın köründe ayazda kapıda bekletiyor seni

zeynoo sen promu olcannnnnnnnn ya hem para yok diyoo hemdeee allahh allahhh

Kız pro felan alcam diye diye değil zaten

kampanya vardı tekerlikli sandelye alacaklardı ordan gelen gelirle

bende kredi kartından çektim birdahaki aya allah kerim o kadarda parasız kalmadık kuzum ya 35 lira beni aç bırakmaz ama

bir insanın umuduna ufakta olsa yardım eder

valla bana kart hala gelmedi ama ogün pro yaptılar ödeme yaptığım gün pro oldm seni neden yapmadılar ve ben şok oldum kendimi öyle görünce topikte yazıyorum diyorum benim yazım nerde yazılar pembe olmuş nickim kırmızı seda yazıyor sandım baktım ben şok oldumm

herkes burda selam kızlar
farkettimde bayagıdır yazmıyorum buraya
şafagımızda oldu 226

herkes burda selam kızlar
farkettimde bayagıdır yazmıyorum buraya
şafagımızda oldu 226

maşallah şafaklar gün geçtikçe düşüyor daha bi güzelleşiyor burası bir hafta sonra kutlamalar olcak depük geceleri düzenliycez sende tekrardan hoş geldinnn nasılsın görüşmeyeli ? nerelerdeydinnnnnn ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…