Ahhhhh teşekkür ederim kuzummmm
Bencede çok güzel duruyor şafağıma tü tüü maşallahDarısı bütün kızlarn başına inşallah
ben korktum beeeeeeee kızım sen böyle davranırsan o sana hiç yüz vermez diyim sanaaaaaaa
Hoşbuldukk kuzummm,dün geceden beri nasılsın bakiyim
Hoşbuldukkkkkk geldimi hocan kız konustunuzmu ?
diyosunnnnn o zamann ben bi güzel davranayım ah canım benim gel bideneee matematiği mi diyeyim
bu sözlerin altına ancak sna bi şarkı armağan ederek bunları cevaplayabilirimmmm
DERT SENDE DERMAN SENDE AŞK SENDE YAR SENDE
yaaww hocam geldii patron yoktu neyse aradı buluşalım sana yemek ısmarlıyım dedi patrona naptılar bilmiyorum
ZEYNOOOOO SEN pro işini naptın kuzummm ? :26:
Msj alımıştırrr
ama uygulama için garanti verilemez
zeynoo sen promu olcannnnnnnnnya hem para yok diyoo hemdeee allahh allahhh
Anladım canım inşallah bağlamıştır patronu hocan
ZEYNOOOOO SEN pro işini naptın kuzummm ? :26:
inşallah canım
ya sinir oluyom ama 3 gündür geliyom kapıda bekliyom bu sabah yine bekledim halbuki geç geldim bilerek yine açmamışlar sonra kız nerdesn yazdı bnde dukkanın onundeym yazdm sen yazdm cvp yok bnde yazdm bn arkadasmın yanınaa gidiyorm gelince haber verirsin yazdm gelmiş arıyo açtm die neyse ben geldim sende anahtar yokmuydu aa pardon akın abi sen gidince geldi anahtar bıraktı falan sanki hiç aklına gelmiyoo da bende anahtarın olamayacağı
Allah allah nasıl iş yeri bu böyle belli bir saati yokmu yani giriş çıkışların canım..inşallah canım
ya sinir oluyom ama 3 gündür geliyom kapıda bekliyom bu sabah yine bekledim halbuki geç geldim bilerek yine açmamışlar sonra kız nerdesn yazdı bnde dukkanın onundeym yazdm sen yazdm cvp yok bnde yazdm bn arkadasmın yanınaa gidiyorm gelince haber verirsin yazdm gelmiş arıyo açtm die neyse ben geldim sende anahtar yokmuydu aa pardon akın abi sen gidince geldi anahtar bıraktı falan sanki hiç aklına gelmiyoo da bende anahtarın olamayacağı
zeynoo sen promu olcannnnnnnnnya hem para yok diyoo hemdeee allahh allahhh
üf sormaa dün Yağmurluğa mail attım sorunu söyledim kartın american ekspres mi dedi yoo mastercard netde alışverişe kapalımı dedi yok dedim her zaman netten alışveri yaparım.
Yok çözemedik sonra makara mail attı işte onada anlattım onlada çözemedik en son mailinde son kes dene dedi bende sonkez denedim bu sefer oldu.
Sonra formu doldurdum tekrar gönderdim dün akşam.
İşte sonuç bu kart ne zaman ulaşır elime bilmem
herkes burda selam kızlar
farkettimde bayagıdır yazmıyorum buraya
şafagımızda oldu 226
elbet vardır onunda bi geliri niye kurcalıyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?