Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyimisin kuzummmmmmm

Selammm şafak güzelleriii

a.s canmm hoşgeldiiin

allah kızım delisin ya altın ne diyorum benimde beynim eror vermeye başladı dosya açılmıyor diyor sıkıntı büyük desene
Şans yok cepte para yok, Ev araba yok, yok Allah yok, Boşver akışına bırak herşeyi, İnceldiği yerden kopsun

yavrum sakkın sakkın evkur ccıııııısssssss çok pislikler hem piyasaya göre çok pahalı hemde ödeyemessen eğer gecikirsen çok faiz koyuyolar hemde zırt pırt arayıp insanı korkutuyolar böle pis adiler ya

Yaaa fenaa atraksiyonlu geçiyor hayatımm

Bu matta olmasa hangi sorunun üstüne 10 saat düşünüp kafamı kaldırdığımda ben nerdeyim lan dicem

yada soruyu çözerken takıldığımda kağıdı karalayıp silmekten nasıl yırtacam :18:

ara sıra dayanamayım kime küfürler yağdırcam

küsüp kitapları fırlatıp

sonra dayanamayım yine elime alıcam acayıp atraksıyon var hayatımda

özell birşey olmalııı kzumm ama neeee yardım edin da [/QUOTE]

saati yoksa çok şık bi saat alabilirsin

piyangoda vurmadı zatennnnn okadar umutlan almıştım ben onuu

yok valla şanss yok ceptee paraa yok manita yanımdaa yok yok allahım yokk

Ah kuzumm sen hala benim için şafak güzelisin ne ezikleniyosun bakiiim

ayy kuzum tamam tamam şuanda tickerına baktım benim tickerım okadarkend senin tickerın 5 küsür aydı bana diyodun ne güzel duruyor diye bak şimdi senin ne güzel duruyor maşallah be

ayy kuzum tamam tamam şuanda tickerına baktım benim tickerım okadarkend senin tickerın 5 küsür aydı bana diyodun ne güzel duruyor diye bak şimdi senin ne güzel duruyor maşallah be

Ahhhhh teşekkür ederim kuzummmm
Bencede çok güzel duruyor şafağıma tü tüü maşallah Darısı bütün kızlarn başına inşallah

ben korktum beeeeeeee kızım sen böyle davranırsan o sana hiç yüz vermez diyim sanaaaaaaa

piyangoda vurmadı zatennnnn okadar umutlan almıştım ben onuu

yok valla şanss yok ceptee paraa yok manita yanımdaa yok yok allahım yokk

bu sözlerin altına ancak sna bi şarkı armağan ederek bunları cevaplayabilirimmmm

DERT SENDE DERMAN SENDE AŞK SENDE YAR SENDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…