haa pardon şimdi iki kişi ile aynı konuyu konuşunca ortalık karıştıı
Yük evet yaa amannn ben gurulu ve fakir bir gencimm aslaa fabriaktörr babamın parasını tenezzül etmemm
babaaa babaaa para bırak çıkarken evdenn demedim yani dememe demeyebilirim dermiyim dedimmi dedim
Selammm şafak güzelleriii
hoş geldin kuzummmben artık şafak güzellerine giremeyip ezikleniyorum ama yine yüzsüzce kopamıyorm burdan
Beynim errorr verdiiiiiii...................
Nereyeee varcak bu gençlikkkk ne diyon yawrum sennn algım karıştııı
Tmam etmiyorum seni rencide baba parası yemicem aha söz verdimm istemicemde para
babaaaaa altınlarıı getirr çabukkk
ceydoşumm yaa evkura gitmedimm dün gitmek istiyorum ama kimse tavsiye etmiyor vadey, çok koyuyorlar dediler bende diyorum osman gelince birlikte alırız hediyeliği kalmaz ama istediği olur en azından ne yapıyımm benim başka bir hediye bulmam lazımmm kuzummm
hayat bizede güzel olsun be o askere gitti tabi yediği önünde yemediği arkasında tabi kolay atlatır şarkıları kafa dengi olur yapsa ya bizimkiler gibi gerçek askerlik
alkışlıyoruz hayatımıza büyük bi aksiyona soktuğu için o olmasa adranelin nedir bilmiycektik
Hoşbuldukk kuzummm,dün geceden beri nasılsın bakiyimEcemmm hoş geldinn canımm
iyimisin kuzummmmmmm
a.s canmm hoşgeldiiin
allah kızım delisin ya altın ne diyorum benimde beynim eror vermeye başladı dosya açılmıyor diyorsıkıntı büyük desene
Şans yok cepte para yok, Ev araba yok, yok Allah yok, Boşver akışına bırak herşeyi, İnceldiği yerden kopsun
iyimisin kuzummmmmmm
a.s canmm hoşgeldiiin
Ah kuzumm sen hala benim için şafak güzelisin ne ezikleniyosun bakiiim
kız kişye özel yastık kılıfları var istedigini yazdırabiliyon
Hoşbuldukk kuzummm,dün geceden beri nasılsın bakiyim
Hoşbuldukkkkkk geldimi hocan kız konustunuzmu ?
ayy kuzum tamam tamam şuanda tickerına baktım benim tickerım okadarkend senin tickerın 5 küsür aydıbana diyodun ne güzel duruyor diye bak şimdi senin ne güzel duruyor maşallah be
kız kişye özel yastık kılıfları var istedigini yazdırabiliyon
yavrum sakkın sakkın evkur ccıııııısssssss çok pislikler hem piyasaya göre çok pahalı hemde ödeyemessen eğer gecikirsen çok faiz koyuyolar hemde zırt pırt arayıp insanı korkutuyolar böle pis adiler ya
Yaaa fenaa atraksiyonlu geçiyor hayatımm
Bu matta olmasa hangi sorunun üstüne 10 saat düşünüp kafamı kaldırdığımda ben nerdeyim lan dicem
yada soruyu çözerken takıldığımda kağıdı karalayıp silmekten nasıl yırtacam :18:
ara sıra dayanamayım kime küfürler yağdırcam
küsüp kitapları fırlatıp
sonra dayanamayım yine elime alıcam acayıp atraksıyon var hayatımda
aynı bıraktığın gibii kuzumm tam gaz devam
sen nasılsın
Yaaa fenaa atraksiyonlu geçiyor hayatımm
Bu matta olmasa hangi sorunun üstüne 10 saat düşünüp kafamı kaldırdığımda ben nerdeyim lan dicem
yada soruyu çözerken takıldığımda kağıdı karalayıp silmekten nasıl yırtacam :18:
ara sıra dayanamayım kime küfürler yağdırcam
küsüp kitapları fırlatıp
sonra dayanamayım yine elime alıcam acayıp atraksıyon var hayatımda
piyangoda vurmadı zatennnnn okadar umutlan almıştım ben onuu
yok valla şanss yok ceptee paraa yok manita yanımdaa yok yok allahım yokk
bak bide yatak örtüsü yapıyolar resimli onada bak netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?