Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağol canım buralardayım valla pek açmıyorum gerçi eskisi kadar çokta uygun olamıyorum bildigin gibi canım şafak ittirmece devam
sen nasılsın nasıl gidiyor askerinde geldi oh oh

sağol canım buralardayım valla pek açmıyorum gerçi eskisi kadar çokta uygun olamıyorum bildigin gibi canım şafak ittirmece devam
sen nasılsın nasıl gidiyor askerinde geldi oh oh

şükür bende yedim 460ı oldum hürgenerali darısı başınıza geçiyor zaman be valla gelince de unutuyosun merve demişti inanmamıştım

olmasın ben veririm ki ona burda kimse zorda klamsın allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi

benim şafak gitmiyor canım bitti artık askerim geleli 1 ay oldu bugün tam 1 ay oldu 11.12de geldi 11.01 şuanda çok

çok sevindim senin adına bizimde 4 ay olmuş vay beeee eskimişim artıkkkkk

Selam canım hoşgeldin.Nerelerdesin ya özlettin kendini
Maşallah şafağına 200ler bitiyor

Hoş gördüm canım benim sağol.. Sen nasılsın bakalım sağık durumları falan umarım hersey yolundadır
Evet sonunda artık 100 Lere bu kadar yaklaşabildim tatlım

stillex ve büşranın yazılarına kopmuş durumdayım ahahahaha

elbet vardır onunda bi geliri niye kurcalıyosun ki

böyle sorumsuz insanlara uyuz oluyorum işte vurucaz kırıcaz yine vurucaz anlııycaklar :26:

Allah allah nasıl iş yeri bu böyle belli bir saati yokmu yani giriş çıkışların canım..
Ne kadar düşüncesiz bir kızmış ya sabahın köründe ayazda kapıda bekletiyor seni

sormayın kızlar yaa çok rahat 9 aydır falan burdaymış sabah 9 da gelmesi gerekiyo aslında ben 9da burdan oluyorum bugun 15 dk bilerek geç geldim ama yine açmamışlar ben napim adam haklı bana anahtar vermek istemiyo belki 3.günüm şunun şurasında sen kendin erken gelsene

anladım canım haklısınnnn helal be

herkes burda selam kızlar
farkettimde bayagıdır yazmıyorum buraya
şafagımızda oldu 226

hoşgeldin canımm

AA benii neden yapmadılarr amannn zaten ben hep problemliydimmm yaparlar belkimmmm

şükür bende yedim 460ı oldum hürgenerali darısı başınıza geçiyor zaman be valla gelince de unutuyosun merve demişti inanmamıştım

Amin canım evet çok haklısınnn, hemen hemen herkes aynı duygular içerisinde oluyor
2012 çok iyi geldi valla yaa

amannn tertipppp ayağınaaa sıcakk su dökcemmmmm

nerdesinizzzz yaa

hoşgeldinn bu aradaaa tabikii

Hoşgördüm can tertip
Bizim topikte buluşuyoruz da burdaki kızçelerede bi selam vereyim dedim

Helallll tabii yawrummmm

sendee kazann paracıklarıdaaa senide görelimmm

Hoş gördüm canım benim sağol.. Sen nasılsın bakalım sağık durumları falan umarım hersey yolundadır
Evet sonunda artık 100 Lere bu kadar yaklaşabildim tatlım
İyiyim canım çok şükür herşey yolunda sağol,sen nasılsın neler yapıyorsun ?

Zor böyle insanlarla uğraşmak ya,eğer kalıcı olursan sanada yakında anahtar verirler canım,
bir süre sıkıcaksın dişini

Hoşgördüm can tertip
Bizim topikte buluşuyoruz da burdaki kızçelerede bi selam vereyim dedim

İyii yaptınn bebeğimmm

Bırakmayınnn buralarıı

Özlüyorumm sizi eski sohbetlerimizi bizim topiktede sık sık raslaşamaz oldukk

seni sordum Özgeye görüştünmü yaseminle rast gelemiyorz biz diye geçen cuma görüştüm dedi

Bırakmam kuzum bırakırmıyım buraya doğan güneş yazcam ben
Ant içtim Pek uygun olamıyorum canım giremiorum ama mutlaka hergün yazamasam da bakarım topiğimize merak etme canlanır yine canlanırız
Hmm evet msn de denk gelmiştik 10 dk falan konuştuk işe gitti okullar tatile giriyor oda takılır artık ..

Güzel canım sevindim bende bildigin gibi devam şafakla mesgul hep aynı .. Bitsede kurtulsak durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…