maşallah şafaklar gün geçtikçe düşüyor daha bi güzelleşiyor burası bir hafta sonra kutlamalar olcak depük geceleri düzenliycezsende tekrardan hoş geldinnn nasılsın görüşmeyeli ? nerelerdeydinnnnnn ?
olmasın ben veririm ki ona burda kimse zorda klamsın allah kimseye muhtaç etmesin kimseyibanane banane olmasınn
slm kızlarrr nasılsınız nasıl gıdıor safak saymaca
herkes burda selam kızlar
farkettimde bayagıdır yazmıyorum buraya
şafagımızda oldu 226
sağol canım buralardayım valla pek açmıyorum gerçi eskisi kadar çokta uygun olamıyorum bildigin gibi canım şafak ittirmece devam
sen nasılsın nasıl gidiyor askerinde geldi oh oh
olmasın ben veririm ki ona burda kimse zorda klamsın allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi
benim şafak gitmiyor canım bitti artık askerim geleli 1 ay oldu bugün tam 1 ay oldu11.12de geldi 11.01 şuanda çok
Selam canım hoşgeldin.Nerelerdesin ya özlettin kendini
Maşallah şafağına 200ler bitiyor
elbet vardır onunda bi geliri niye kurcalıyosun ki
böyle sorumsuz insanlara uyuz oluyorum işte vurucaz kırıcaz yine vurucaz anlııycaklar:26:
Allah allah nasıl iş yeri bu böyle belli bir saati yokmu yani giriş çıkışların canım..
Ne kadar düşüncesiz bir kızmış ya sabahın köründe ayazda kapıda bekletiyor seni
Kız pro felan alcam diye diye değil zaten
kampanya vardı tekerlikli sandelye alacaklardı ordan gelen gelirle
bende kredi kartından çektim birdahaki aya allah kerim o kadarda parasız kalmadık kuzum ya 35 lira beni aç bırakmaz ama
bir insanın umuduna ufakta olsa yardım eder
şafagımızda oldu 226
valla bana kart hala gelmedi ama ogün pro yaptılar ödeme yaptığım gün pro oldm seni neden yapmadılar ve ben şok oldum kendimi öyle görünce topikte yazıyorum diyorum benim yazım nerde yazılar pembe olmuş nickim kırmızı seda yazıyor sandım baktım ben şok oldumm
şükür bende yedim 460ı oldum hürgenerali darısı başınıza geçiyor zaman be valla gelince de unutuyosun merve demişti inanmamıştım
şafagımızda oldu 226
slm kızlarrr nasılsınız nasıl gıdıor safak saymaca
stillex ve büşranın yazılarına kopmuş durumdayım ahahahaha
amannn tertipppp ayağınaaa sıcakk su dökcemmmmm
nerdesinizzzz yaa
hoşgeldinn bu aradaaa tabikii
sormayın kızlar yaa çok rahat 9 aydır falan burdaymış sabah 9 da gelmesi gerekiyo aslında ben 9da burdan oluyorum bugun 15 dk bilerek geç geldim ama yine açmamışlar ben napim adam haklı bana anahtar vermek istemiyo belki 3.günüm şunun şurasında sen kendin erken gelsene
anladım canım haklısınnnn helal be
hoşgeldin canımm
İyiyim canım çok şükür herşey yolunda sağol,sen nasılsın neler yapıyorsun ?Hoş gördüm canım benim sağol.. Sen nasılsın bakalım sağık durumları falan umarım hersey yolundadır
Evet sonunda artık 100 Lere bu kadar yaklaşabildim tatlım
sormayın kızlar yaa çok rahat 9 aydır falan burdaymış sabah 9 da gelmesi gerekiyo aslında ben 9da burdan oluyorum bugun 15 dk bilerek geç geldim ama yine açmamışlar ben napim adam haklı bana anahtar vermek istemiyo belki 3.günüm şunun şurasında sen kendin erken gelsene
anladım canım haklısınnnn helal be
hoşgeldin canımm
Hoşgördüm can tertip
Bizim topikte buluşuyoruz da burdaki kızçelerede bi selam vereyim dedim
Hoşgeldinnn canımmm iyiyim kendi adıma sen nasılsın bittti askerlik
bende kopuyorum bizim halimizeee
kop kop kop
bak size elimde gitarımla şarkılar sölüyorumm....:)
İyii yaptınn bebeğimmm
Bırakmayınnn buralarıı
Özlüyorumm sizi eski sohbetlerimizi bizim topiktede sık sık raslaşamaz oldukk
seni sordum Özgeye görüştünmü yaseminle rast gelemiyorz biz diye geçen cuma görüştüm dedi
İyiyim canım çok şükür herşey yolunda sağol,sen nasılsın neler yapıyorsun ?
Zor böyle insanlarla uğraşmak ya,eğer kalıcı olursan sanada yakında anahtar verirler canım,
bir süre sıkıcaksın dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?