- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
okeydeyiz kalkmış diyoki resimi değiştir abaza çok:))bend einadına değiştirmiyom işte:)
okeydeyiz kalkmış diyoki resimi değiştir abaza çok:))bend einadına değiştirmiyom işte:)
hatırladığım kadarıyla yok cnmmhatay serınyolda askerı olan varmı
kızlarrrr ben geeeellllddiiiiim Şafak 78
ya kızlar bişi sorcm bnm askerm acemi brliğinde su anda. ankesrlü telefndan arıyo ya numarası çıkıyo bn o numarayı arasm o telefnn başndaykn olmz mı yani yasak mı bn dedm de sen kapat bn araym diye yok dedi... nedenini de sormadm zatn az konuşabiliyoruz... :97:
arayabılıyosun canım ankesorlüyü
napim kankaaaaa yaaaa şeppap odadaaa oy verenleree teşekür ediorummmheeelooo kankaaanaber yuu
ya kızlar bişi sorcm bnm askerm acemi brliğinde su anda. ankesrlü telefndan arıyo ya numarası çıkıyo bn o numarayı arasm o telefnn başndaykn olmz mı yani yasak mı bn dedm de sen kapat bn araym diye yok dedi... nedenini de sormadm zatn az konuşabiliyoruz... :97:
hmm tmm canm...
offf ya aşkm aramş şimdi pc başndaydım duymamışm... :85::84:
uffff ya şimdi yarına kadar bklicem sesini duymak içn bugn zatn fazla konuşamamştk yaaaaa.......!!!!!!!!!! :84::84::85::85:
kıyamam cnm ya üzülme gene arar cnmm :13:hmm tmm canm...
offf ya aşkm aramş şimdi pc başndaydım duymamışm... :85::84:
uffff ya şimdi yarına kadar bklicem sesini duymak içn bugn zatn fazla konuşamamştk yaaaaa.......!!!!!!!!!! :84::84::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?