Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

neyse kızlar bn biraz ders çalışıyım söz verdm aşkıma... hepinizi öptümmm

ŞFK:450
ftmglatlla

Son düzenleyen: Moderatör:
valla şimdi bişi diyemiyorm bnde senn kafadanm bkma böyle dediğime şimdilk en fazla 9 dk konştk :85:

9dkmı sus kız 5dk bile konuşamayanlar var..zamanla artar canm ilk zamanlar 2dk anca konuşuyodk sonra 5oldu,sonra 7,sonra 20,sonra30,sonrada 1saatustada da net zamnla hepsi

Son düzenleme:
noldu burcum hayırdır..senn kaanda benimkinn tavırlarını görüyorm..hele buluşma konusunda kurduğu cümlelre kadar aynılar

hadi ya yine face canım uyuz oluyorum şu sanal ortamla ayak uyduranlara dedi senin bu tabırların yüzünden face giresim yok dedi
adresimi kapatıyorum seninkinide kapatıyorum dedi

hadi ya yine face canım uyuz oluyorum şu sanal ortamla ayak uyduranlara dedi senin bu tabırların yüzünden face giresim yok dedi
adresimi kapatıyorum seninkinide kapatıyorum dedi
sanal ortamla ayak uyduranlar kısmını pek anlayamadım burcucm ama kapatmak istiosa kapatsın boşver..inan artık kavgaların çoğu bu yüzden olmaya başladı..kafan rahat olur oda kapatıcak sonuçta..

9dkmı sus kız 5dk bile konuşamayanlar var..zamanla artar canm ilk zamanlar 2dk anca konuşuyodk sonra 5oldu,sonra 7,sonra 20,sonra30,sonrada 1saatustada da net zamnla hepsi

ilk gün 32 saniye konuşmştk canm... geçse artk su gnlerde göremiyorm bari doya doya konuşsk

sanal ortamla ayak uyduranlar kısmını pek anlayamadım burcucm ama kapatmak istiosa kapatsın boşver..inan artık kavgaların çoğu bu yüzden olmaya başladı..kafan rahat olur oda kapatıcak sonuçta..

bncede kapatsn canm ya boşvr bnmki de kapattı nasıl istiyosa ole yapsn

ilşki durmu benim yok yapmıştım kaanda var dı oda değiştirmiş bende söledim ben sana bişey diyor muyum deid sanala göre mi inanıcan ben biliyorum sevdiğini konuştuğunu dedi o yüzden öle söledi canım nes ekapatmıyoz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…