6.yılımızdayız canımcmrtesi nette görüşmüştük oyüzden..
nefise saolasın canımbilemiorum artık zaman gösterick..
Neyse kızlar cadı gbıyım saclarıma az şekıl vermem lazmIlk dersıde kacırdım zati öptüm hepinizi..:79::79:
offf valla cnm ınsaaaaalaaah ya maşallah şafagına
ooo nette görşmüş hala şikayt ediyo sus kız sen artk
ustaya bigeçsinde görücem senide kız
yine bşr tartışma yine tartoşmaaaaa
valla şimdi bişi diyemiyorm bnde senn kafadanm bkma böyle dediğimeşimdilk en fazla 9 dk konştk :85:
geldiginde verrsin defterini canımm geceleri okur banada askmm orda yazcakms ajandaya her özledgndetamam canm bnde atıyım gnlük tutuyorm ama bi demettup atıym aşkıma...
okusun okusn ağlasın
noldu burcum hayırdır..senn kaanda benimkinn tavırlarını görüyorm..hele buluşma konusunda kurduğu cümlelre kadar aynılar
aynn canm ya bnde onlardanm
bnmkide sümsk olsaydı bnde istemzdm erkk dediğin braz sahiplenick
sanal ortamla ayak uyduranlar kısmını pek anlayamadım burcucm ama kapatmak istiosa kapatsın boşver..inan artık kavgaların çoğu bu yüzden olmaya başladı..kafan rahat olur oda kapatıcak sonuçta..hadi ya yine face canım uyuz oluyorum şu sanal ortamla ayak uyduranlara dedi senin bu tabırların yüzünden face giresim yok dedi
adresimi kapatıyorum seninkinide kapatıyorum dedi
9dkmı sus kız5dk bile konuşamayanlar var..zamanla artar canm ilk zamanlar 2dk anca konuşuyodk sonra 5oldu,sonra 7,sonra 20,sonra30,sonrada 1saat ustada da net zamnla hepsi
sanal ortamla ayak uyduranlar kısmını pek anlayamadım burcucm ama kapatmak istiosa kapatsın boşver..inan artık kavgaların çoğu bu yüzden olmaya başladı..kafan rahat olur oda kapatıcak sonuçta..
evet tatlmm ama bnmki hem sert hemde bi okadar romantiktirahh ahh mükkemmelim benimm o yaaa.hayranım ben askıma resmen asıgımm hic bitmez inşllh askımız
sanal ortamla ayak uyduranlar kısmını pek anlayamadım burcucm ama kapatmak istiosa kapatsın boşver..inan artık kavgaların çoğu bu yüzden olmaya başladı..kafan rahat olur oda kapatıcak sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?