- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
yok ya çıkmadan da olmuyor
ama dersler başladı ya burcucum yoğunum yine, takılmam heralde :)
hadi ya hayırlısı olsun canım umarım güzel bir yerde iş bulabilir
slm kızlar nasılsınzzz
bişey sorucm s şoför ve yazıcı hakkında banabilgi verirmisinz..benimki şofr yada yazıcı olucakmış...
2.sorumda nöbetlerim falanda başladığı zaman seni sık arayamam dedi..canım sıkıldı söylediğine:95:..böylemi oluyo hakketen..görevi ve nöbetleri başladıkça dahamı yoğun oluyolar..bugün tlde açtım ağzımı yumdum gözümü
yok canım fırsat falan değerlendirmio..dün pazardı aramadı..güzellikle sordum akşama kadar boştuk dedi..sonradan sabrım taştı zaten...
buarada h.g sende canm..
ne güzel allah nazarlardan saklasın tatlım bizimkide aynı valla bu kadar benzerker babama ama ii değil ya ben pek beğenmşyorum babamın bazı davranışlarını:)
ne güzel allah nazarlardan saklasın tatlım bizimkide aynı valla bu kadar benzerker babama ama ii değil ya ben pek beğenmşyorum babamın bazı davranışlarını:)
adresi alırsan at canım bnde atcem acemilikten bitane hatıra kalır hemvalla bnm de öyle çok dar ve açık diye birsürü kıyafetimi giyemiyorm... aynn tatlım ya o ordaykn bnmde canm hiç dışarı çkmak istemiyo biriktiriyorm şimdi kndimi o gelsn bol bol gezerz...
okumuştr bnce ama bi sor gene de...
bnde gittiğndn beri gnlük tutuyorm canm oda usta brliğine geçnce yazmaya başlıck.
mektupta mı atsm ki? :97:
canm bi gazatede okumuştm kızlarn %90 ı babalarına bnzer erkeklere aşık oluyolarmış
adresi alırsan at canım bnde atcem acemilikten bitane hatıra kalır hem
Benımkı ısparta kabusundan rahat bol bol saz calıyor fakat koğuşta tek ankisör var işte ona sınır oluyorum kevserım arıyorrr ama ben 1 saat konusmak ıstıyorum napak bunlarada şükür dıycez.İntıkale de cıkmslr gecen gun gunu bırlık.Alt dewreler usta olsn rahatlıcaz artık zaten benmkı bır kac aya karakola cıkıcak ora rahatms ıns cep tel ceker ya
konuşma konusunda hepimz sorun yaşıyorz sanırım..aynen be gözdm zorda olsa arıoya onada şükür diom artık..
işte bende onlardanım ozaman canımm
amaan olsun sümsük bişe olsa olmazdı zati bizim iş.bn askımı bölee seveyruumm
evet canm sonçta babasnn evi değil bu kadarla yetnmek zorndayz...Benımkı ısparta kabusundan rahat bol bol saz calıyor fakat koğuşta tek ankisör var işte ona sınır oluyorum kevserım arıyorrr ama ben 1 saat konusmak ıstıyorum napak bunlarada şükür dıycez.İntıkale de cıkmslr gecen gun gunu bırlık.Alt dewreler usta olsn rahatlıcaz artık zaten benmkı bır kac aya karakola cıkıcak ora rahatms ıns cep tel ceker ya
konuşma konusunda hepimz sorun yaşıyorz sanırım..aynen be gözdm zorda olsa arıoya onada şükür diom artık..
böylece birbirimizn kıyetini daha çok anlarz
hmm ne kadar oldu canm sizn berabrliğinize...
ee sen kızınca ne dedi peki niye aramamş... blki de kartı fln bitmştr alamamştr
Ehhh işte canım gunlerı dewırmeye calşıyorum şu 300leribıtırebılsek ahh.Daha çok var ya.öZledım izine de bakalım ne zaman gelcek o da bellı değil.Ben gıderım inşallah .
benim askımda tembihledi günlük tut diyeehepimizin ki aynı kafadan
arkadası gidicekmiş canımm gderse arıcak babamla gtces bizde . tembihlemiş askmm saolsun herkese gelirken nefiseyide getirin diye
cok mutlu oldm bnde kuzumyaa
inşlh cnm.merak etme 300 de biter 200 de biter hepsi biter bende öyle diyodum şimdi şafağım 162 nasıl buraya geldi hatırlamıyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?