Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok ya çıkmadan da olmuyor
ama dersler başladı ya burcucum yoğunum yine, takılmam heralde :)

hadi ya hayırlısı olsun canım umarım güzel bir yerde iş bulabilir

evet duygum doğru ya derslere odaklanırsın geçer zaman anlamzsın pek:)
saol duygum inş.hep dua ediyorum hayırlısıyla bir iş bulsun diye ya

canım bnm abmde yazıcıydı meslekci secmelerinden sonra secmeler için gelenler seciyomus canım.ama pc belgesini falan göstersin varsa ynede
nöbete gderse bnde tam blmiom canım ama uykusuz olur bi nöbet bi uyku uyuyabilirler bide mıntıka temzliği yaptırırlarsa nbetten sonra fırsatı zor bulur braz aramak için :26: ama zamanla düzene grer meraketme
kuzum bagırmasaydın keske o istemioki onu basındakiler dedikten sonra o dinlemek mecburiyetinde

Son düzenleme:
yok canım fırsat falan değerlendirmio..dün pazardı aramadı..güzellikle sordum akşama kadar boştuk dedi..sonradan sabrım taştı zaten...
buarada h.g sende canm..

hmm ne kadar oldu canm sizn berabrliğinize...
ee sen kızınca ne dedi peki niye aramamş... blki de kartı fln bitmştr alamamştr

ne güzel allah nazarlardan saklasın tatlım bizimkide aynı valla bu kadar benzerker babama ama ii değil ya ben pek beğenmşyorum babamın bazı davranışlarını:)

ya canım bende sevmiyorum bazı huylarını babamın ama hazetmediklerim hep basımda bitti
bnde kayınvalideme benziomusum askmmda bana kızıo ama hehe

ne güzel allah nazarlardan saklasın tatlım bizimkide aynı valla bu kadar benzerker babama ama ii değil ya ben pek beğenmşyorum babamın bazı davranışlarını:)

canm bi gazatede okumuştm kızlarn %90 ı babalarına bnzer erkeklere aşık oluyolarmış

adresi alırsan at canım bnde atcem acemilikten bitane hatıra kalır hem

hmm ne kadar oldu canm sizn berabrliğinize...
ee sen kızınca ne dedi peki niye aramamş... blki de kartı fln bitmştr alamamştr

6.yılımızdayız canımcmrtesi nette görüşmüştük oyüzden..
nefise saolasın canım bilemiorum artık zaman gösterick..

Ehhh işte canım gunlerı dewırmeye calşıyorum şu 300leri bıtırebılsek ahh.Daha çok var ya.öZledım izine de bakalım ne zaman gelcek o da bellı değil.Ben gıderım inşallah .

inşlh cnm.merak etme 300 de biter 200 de biter hepsi biter bende öyle diyodum şimdi şafağım 162 nasıl buraya geldi hatırlamıyorum bile.

Neyse kızlar cadı gbıyım saclarıma az şekıl vermem lazm Ilk dersıde kacırdım zati öptüm hepinizi..:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…