Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

napıyım tatlım 2gündür yoğundum uğrayamadım ama bugün sakin şimdilik hemen geldim
sen napıyorsun tatlım?????

BENDE İYİYİM kuzum napıyımm ya bende yoğunum ama fişler gelene kadar rahatım ne kadar erken gelirse iş için okadar iyi ne kadar geç gelirse okadar kötü burası içinn hislerini öğrenebilir miyim 6 gün kaldı geliyorrrrrrrrrrrr

Herkese Günaydın Kızlar

Bugün Şafağım : 328

Az Kaldı 299 Olmaya

400'lerden kurtulayım derken, 1 Yıldan düşeyim derken,, 350'den kurtulayım derken,,, derken derken.. galiba sonunda 200'lere geliyorum

.

Son düzenleme:

amaninnnn gelmişsin gelmişsinnnnnn az kalmışşş bitmiş kız senin askerlik MAŞALLAH

hislerim çok fena kuzum heyecandan uyku girmiyor gözüme
sürekli geldikten sonrasını düşünüyorum
geleceği gün ne giysem ona ne sürpriz hazırlasam diye düşünüp duruyorum işte az kaldı delirmeye

maşallaaah tatlım böyle diye diye bütün şafakları afiyetle yiyeceksin kuzum

♥ ♥ ♥ ♥ BaLıMa KaVuŞmAmA 28 GüNcÜk KaLdI ♥ ♥ ♥ ♥

kuzum benim ya ben hep rüyamda görürdüm rüyalarda buluşurduk onla ama askerden geldi bi kere girmedi ya rüyama işte koyanda o

burcummm bana bile heyecan basıyorrr ya 32 gün var amaa ne giyinsem ne alsam ne yapsammm haha henüz birşeyde bulamadım ama dün bir tane eski tip el yapımı kamyon aldımmm kasası var içine de birşey alırım dedimmm ne alıp koycammmmmmm şuan fikrim yokkk başka hediyede alıcam converse alıyım diyorum beyaz birde bordo D konuşurken gelince alıcağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…