Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar günaydın hepiciğinizeeee

şafağım 32 hay maşşalahhhhhh

otuzlarıda yedimmm birşey kalmadııııııı gelsinn yirmilerrrrrrr hobaaaaaa

hehehehe di mi yaaa o da fena olur he
neyse kendisini görmek daha iyidir boşver

ben rüyamda gördüğümü anımsasamda hiç hatırlamam çok nadirdir hatırladığım rüyaaaa ahaha canlı canlı görüyümm artık rüyamda görmesemde olurr ya 8 ay oldu unuttumm şu fotolarda olmasa gerçi benimki baa zayıflamış karın kasları tekrar çıkmış üst baş almak istesemde alamıcamm olur olmaz hiç bilmiyorummm ahahhaa

evet 30larda bende öyleydim sonra heyecan devamlı artıyor çok acaip bişey
vaaay güzelmiş kamyon içine ikinizin fotoğrafının olduğu bi çerçeve olabilir mesela
converse de iyi fikir almak istiyormuş madem çok sevinir bence sen alırsan
peki ben ne yapıcaaaaam

kızlar günaydın hepiciğinizeeee

şafağım 32 hay maşşalahhhhhh

otuzlarıda yedimmm birşey kalmadııııııı gelsinn yirmilerrrrrrr hobaaaaaa

o zman hadi bakalıım

çerçeve iyi fikir kuzummm yaa geceleri gözlerimi kapıyorum normalde kendimi dinleyemiyorummm hep aklımda o gün varr gelsin artık kavuşalımm istiyorum hepimizz inşşalahh tez zaman da seninkinin hoşlandığı ilgi alanı fala nyok mu kuzumm nelerden hoşlanır söylee bakıyımm

birde ben demiştim zaten çok güzel bir kutu gördüm kalpli yada kare birini alıcam içine şekerleme doldurcamm çikolata falann :) onuda vericem

ben aytaçı gördüğüm halde kestiremiyorum bedenini çook zayıfladı kuzum yaaa ama iyi oldu tombalaktı biraz

benimki arabalara düşkün
nargileye bayılır
ama en çok beni sever

ben aytaçı gördüğüm halde kestiremiyorum bedenini çook zayıfladı kuzum yaaa ama iyi oldu tombalaktı biraz

benimki arabalara düşkün
nargileye bayılır
ama en çok beni sever

kuzumm nargileyi benimkide sever ben hiç izin vermezdim ama o geldiğinde onunla nargile içip tavla oynucam bir günü onun için ayırıcağımm çok hoşuna gideceğinden hiç şüphemm yok hiç nargile içmedim bu arada
bedenn konusuu muallak zatenn uğraşamam alırım olmaz git değiştir falannn gerek yok gelsin birlikte alırızz
Günaydın hatunlar

Erkenciyim bugün

zeynoooo günaydınnnnn

Naberr kuzuu

günaydın canım hoş geldin
sen erkenciyim diyorsun biz mesaiyi yarıladık nerdeyse

Hoşbulduk

Bana göre erken be bu saatte hala yatağımda oluyordum

Naberr kuzuu

Hoşbulduk

Bana göre erken be bu saatte hala yatağımda oluyordum

iyiym kuzumm oh şimdi yatağımda uyumak vardı bugün zaten yediye on kala uyandımmm yedide servisim geliyorr nasl çıktım evden hiç bilmiyorum ahhaha

servistede bayağı uyudummm o yüzden bugün seniiii kıskanmadımm ohhhhh

hehehe bende istemiyorum ama içmesini ama engel olmak mümkün değil maalesef sonunda pes ettim zaten nasıl istiyorsa öyle olsun çünkü nargile içerken çok keyifli oluyor
geçen doğum gününde de nargile hediye ettim zaten
evet kıyafet konusunda bende öyle düşünüyorum gelsin alırız beraber

Günaydın hatunlar

Erkenciyim bugün

günaydın kuzummmmmm dün msj atmışsın cvp veremedim verdim ama gitmedi turkcell içi msj var bende sen hattından memnun msun bizde operatör değiştirmeyi düşünüyoruz hangisine geçsek diye

KIZLAR TURKCELL DIŞINDA HAT KULLANAN VE MEMNUN OLAN VAR MI KAMPANYALARINDAN FALAN BİLGİ İSTİYORUM SİZDeN

kuzum bende o celocanlardan kullanıyorum ama nedense hep kazıklandığımı hissediyorum

kuzum bende o celocanlardan kullanıyorum ama nedense hep kazıklandığımı hissediyorum

evet o selocanlardan bende kazıklandığımı düşünüyorum o yüzden daha fazla bu gidişata göz yummak istemiyoruz dur demenin zamanı geldi sanırım

dalga mı geçiyosun kız ne bitmesiiiiiii
ah ahh bittiği günleride görürüz inşaAllah

inşaAllah ya inşaAllah

hahah kuzum yarısı bitmiş işte ne kalmış şurda az kalmış azzz daha ilk günlerini biliyorum 1 yıl diyodunnnnnn 400 diyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…