kuzum benim ya ben hep rüyamda görürdümrüyalarda buluşurduk onla ama askerden geldi bi kere girmedi ya rüyama işte koyanda o
amaninnnn gelmişsin gelmişsinnnnnn az kalmışşş bitmiş kız senin askerlik MAŞALLAH
maşallaaah tatlım böyle diye diye bütün şafakları afiyetle yiyeceksin kuzum
hehehehe di mi yaaa o da fena olur he
neyse kendisini görmek daha iyidir boşver
burcummm bana bile heyecan basıyorrr ya 32 gün var amaa ne giyinsem ne alsam ne yapsammm hahahenüz birşeyde bulamadım ama dün bir tane eski tip el yapımı kamyon aldımmm kasası var içine de birşey alırım dedimmm ne alıp koycammmmmmm şuan fikrim yokkk başka hediyede alıcam converse alıyım diyorum beyaz birde bordo D konuşurken gelince alıcağını söyledi
kızlar günaydın hepiciğinizeeee
şafağım 32 hay maşşalahhhhhh
otuzlarıda yedimmm birşey kalmadııııııı gelsinn yirmilerrrrrrr hobaaaaaa
evet 30larda bende öyleydim sonra heyecan devamlı artıyor çok acaip bişey
vaaay güzelmiş kamyon içine ikinizin fotoğrafının olduğu bi çerçeve olabilir mesela
converse de iyi fikir almak istiyormuş madem çok sevinir bence sen alırsan
peki ben ne yapıcaaaaam
o zman hadi bakalıım
ben rüyamda gördüğümü anımsasamda hiç hatırlamamçok nadirdir hatırladığım rüyaaaa ahaha canlı canlı görüyümm artık rüyamda görmesemde olurr ya 8 ay oldu unuttumm şu fotolarda olmasa gerçi benimki baa zayıflamış karın kasları tekrar çıkmış üst baş almak istesemde alamıcamm olur olmaz hiç bilmiyorummm ahahhaa
çerçeve iyi fikir kuzummm yaa geceleri gözlerimi kapıyorum normalde kendimi dinleyemiyorummm hep aklımda o gün varr gelsin artık kavuşalımm istiyorum hepimizz inşşalahh tez zaman da seninkinin hoşlandığı ilgi alanı fala nyok mu kuzumm nelerden hoşlanır söylee bakıyımm
birde ben demiştim zaten çok güzel bir kutu gördüm kalpli yada kare birini alıcam içine şekerleme doldurcamm çikolata falann :) onuda vericem
ben aytaçı gördüğüm halde kestiremiyorum bedeniniçook zayıfladı kuzum yaaa ama iyi oldu tombalaktı biraz
benimki arabalara düşkün
nargileye bayılır
ama en çok beni sever
Günaydın hatunlar
Erkenciyim bugün
Günaydın hatunlar
Erkenciyim bugün
kuzumm nargileyi benimkide sever ben hiç izin vermezdim ama o geldiğinde onunla nargile içip tavla oynucam bir günü onun için ayırıcağımm çok hoşuna gideceğinden hiç şüphemm yok hiç nargile içmedim bu arada
bedenn konusuu muallak zatenn uğraşamam alırım olmaz git değiştir falannn gerek yok gelsin birlikte alırızz
zeynoooo günaydınnnnn
günaydın canım hoş geldin
sen erkenciyim diyorsun biz mesaiyi yarıladık nerdeyse
Naberr kuzuu
Hoşbulduk
Bana göre erken be bu saatte hala yatağımda oluyordum
kuzumm nargileyi benimkide sever ben hiç izin vermezdim ama o geldiğinde onunla nargile içip tavla oynucam bir günü onun için ayırıcağımm çok hoşuna gideceğinden hiç şüphemm yok hiç nargile içmedim bu arada
bedenn konusuu muallak zatenn uğraşamam alırım olmaz git değiştir falannn gerek yok gelsin birlikte alırızz
zeynoooo günaydınnnnn
Naberr kuzuu
Hoşbulduk
Bana göre erken be bu saatte hala yatağımda oluyordum
Günaydın hatunlar
Erkenciyim bugün
günaydın kuzummmmmm dün msj atmışsın cvp veremedim verdim ama gitmedi turkcell içi msj var bende sen hattından memnun msun bizde operatör değiştirmeyi düşünüyoruz hangisine geçsek diye
KIZLAR TURKCELL DIŞINDA HAT KULLANAN VE MEMNUN OLAN VAR MI KAMPANYALARINDAN FALAN BİLGİ İSTİYORUM SİZDeN
kuzum bende o celocanlardan kullanıyorum ama nedense hep kazıklandığımı hissediyorum
dalga mı geçiyosun kız ne bitmesiiiiiii
ah ahh bittiği günleride görürüz inşaAllah
inşaAllah ya inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?