hehehe bende istemiyorum ama içmesini ama engel olmak mümkün değil maalesef sonunda pes ettim zaten nasıl istiyorsa öyle olsun çünkü nargile içerken çok keyifli oluyor
geçen doğum gününde de nargile hediye ettim zaten
evet kıyafet konusunda bende öyle düşünüyorum gelsin alırız beraber
oooh ne güzel
ben de uyumayı özledim yaaaa
hele şu günler de heyecandan hiiç uyuyamaz oldum
askerim gelsin de artık şöyle oohhh mis gibi uyuyayım
ayy tutuştum ben yine yaa ne sürpriz yapıcam yarime :18::18::44:
ayy tutuştum ben yine yaa ne sürpriz yapıcam yarime :18::18::44:
kuzummmmmmmmmmmm şiştimmmmmmmmmmmmmm ya burda çalışan bir adamın karısı aradıı yok eve para getirmiyorda boşanma davası actıda nafaka vermiyorda bana yardım edindeeeee öhhhhyaaaaa
vallaa kuzummm engel olmaya çalıştıkça zatennn daha çok tatlanıyor bende arada izin veriyordummm işte yine aynen devammmm
hahah evett yaaaa 32 günn sonraaaaa kollarımda olcakk Allahım inanamıyorummmmmmmmm
evett yaa hadii düşünelim ne yapıcaksınnnn kuzumm 6 güncük kaldıııııııı:18::18:
öyle kadınlardan nefret ediyorum hem cinslerim olduklarına lanet ediyorum hattainsan da gurur olur azıcık yaa
eveeet azıcık kaldı bi daha ayrılmak yoooook
6güncük yaaaa kesin bişeyler bulmam lazım :18:
Allahhhhhh Alahhhhhhhhh
burcumm ne ypacan valla işin zorrrrrr
bak şimdii yardım ediceene beni daha çok telaşa sokuyorsun
bedne telaşlıyım amaa kuzumm ondannn
merhaba kızlar.uzun süredir yoktum.özledim sizleri..izmirde ablamın yanındaydım ve tesadüf ya askımda askerliği oraya cıktı:) memlekete dönmeden askımıda gördüm geldim.izmir gaziemirde atıyor kalbim
heyyyyyyyy selam verip çıkmak istediiimmmm
işleriimm var evdeee
bugun akşamm blook yemeye gitcemmm
nasıl ya git ya git tamam be isteme bizi
blook ne be güzel bişey mimerak ettim açıklık getir lütfen
yok ya kızım ne istememesiiinamaz kılcamm siigorrtaya gitcemm ohhooo işim var yaaa
blook dondurma dondurma burger kingtee satılıyooböğürtlenlisi hariikkaaa tavsiyee ederimmmmm yawruumm
tamam akşam eve giderken alır yerim merak ettim şimdi şişmesin bi yerimmmm sonra olmaz koca kız oldummm
al al normal vanilyalı dondurma ama üzerine böğürtlen sosu koyuyolar drajeli olanıda var ama onu begenmedim kıtır kıtır ağzımda bişileri çiğnemek istemem dondurma yerkençok ucuz kız 2 tlcik her bütçeye uygun
heee tmm tmm mcdede var genelde orda yiyorum kingdeki dikkatimi çekmemiş adı ben almamda pek genelde benim yerime sipariş verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?