Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kuzummmmmmmmmmmm şiştimmmmmmmmmmmmmm ya burda çalışan bir adamın karısı aradıı yok eve para getirmiyorda boşanma davası actıda nafaka vermiyorda bana yardım edindeeeee öhhhh yaaaaa

vallaa kuzummm engel olmaya çalıştıkça zatennn daha çok tatlanıyor bende arada izin veriyordummm işte yine aynen devammmm
oooh ne güzel
ben de uyumayı özledim yaaaa
hele şu günler de heyecandan hiiç uyuyamaz oldum
askerim gelsin de artık şöyle oohhh mis gibi uyuyayım

hahah evett yaaaa 32 günn sonraaaaa kollarımda olcakk Allahım inanamıyorummmmmmmmm

öyle kadınlardan nefret ediyorum hem cinslerim olduklarına lanet ediyorum hatta insan da gurur olur azıcık yaa

eveeet azıcık kaldı bi daha ayrılmak yoooook

evett yaa hadii düşünelim ne yapıcaksınnnn kuzumm 6 güncük kaldıııııııı:18::18:

6güncük yaaaa kesin bişeyler bulmam lazım :18:

Allahhhhhh Alahhhhhhhhh

burcumm ne ypacan valla işin zorrrrrr

merhaba kızlar.uzun süredir yoktum.özledim sizleri..izmirde ablamın yanındaydım ve tesadüf ya askımda askerliği oraya cıktı:) memlekete dönmeden askımıda gördüm geldim.izmir gaziemirde atıyor kalbim

merhaba kızlar.uzun süredir yoktum.özledim sizleri..izmirde ablamın yanındaydım ve tesadüf ya askımda askerliği oraya cıktı:) memlekete dönmeden askımıda gördüm geldim.izmir gaziemirde atıyor kalbim

kıymam ya ne güzel olmuş ablanın yanına gidersin sürekli kalıcak yerinde olur çarşıda göörürsün arada gittiğinde

heyyyyyyyy selam verip çıkmak istediiimmmm
işleriimm var evdeee
bugun akşamm blook yemeye gitcemmm

nasıl ya git ya git tamam be isteme bizi

blook ne be güzel bişey mi merak ettim açıklık getir lütfen

yok ya kızım ne istememesiii namaz kılcamm siigorrtaya gitcemm ohhooo işim var yaaa

blook dondurma dondurma burger kingtee satılıyoo böğürtlenlisi hariikkaaa tavsiyee ederimmmmm yawruumm

yok ya kızım ne istememesiii namaz kılcamm siigorrtaya gitcemm ohhooo işim var yaaa

blook dondurma dondurma burger kingtee satılıyoo böğürtlenlisi hariikkaaa tavsiyee ederimmmmm yawruumm

tamam akşam eve giderken alır yerim merak ettim şimdi şişmesin bi yerimmmm sonra olmaz koca kız oldummm

tamam akşam eve giderken alır yerim merak ettim şimdi şişmesin bi yerimmmm sonra olmaz koca kız oldummm

al al normal vanilyalı dondurma ama üzerine böğürtlen sosu koyuyolar drajeli olanıda var ama onu begenmedim kıtır kıtır ağzımda bişileri çiğnemek istemem dondurma yerken çok ucuz kız 2 tlcik her bütçeye uygun

heee tmm tmm mcdede var genelde orda yiyorum kingdeki dikkatimi çekmemiş adı ben almamda pek genelde benim yerime sipariş verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…