Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben ısmarlıyorummmmm

alcam annem ama bu aralar 30000 tl yok bende olsun annem çalışıyorum para briktiriyorumbiliyosunnn

gelmem mi sende tuğçecan gibi davetiye bırakmazsan gelmem

Kankamdannnnn hesapp

alacaksınn dimii alacaksınn

Bitanesinnnn

ayyy opcemmm

ben ısmarlıyorummmmm

alcam annem ama bu aralar 30000 tl yok bende olsun annem çalışıyorum para briktiriyorumbiliyosunnn

gelmem mi sende tuğçecan gibi davetiye bırakmazsan gelmem

aaa görmedim ki davetiyeyi :44:
o zaman salı akşamı hem burda hem de 341ler topiğinde depük gecesi var kızlar beni depüklemezseninz günler geçmek bilmez ona göre

Kankamdannnnn hesapp

alacaksınn dimii alacaksınn

Bitanesinnnn

ayyy opcemmm
sennde öyles,n bitnemmmmm gel sarılalımmm
aaa görmedim ki davetiyeyi :44:
o zaman salı akşamı hem burda hem de 341ler topiğinde depük gecesi var kızlar beni depüklemezseninz günler geçmek bilmez ona göre

benim için geçerli değil ozman isterse geçmesinnn şaka kuzum gelcem tabi ayıpsınn

saat kaçta

sen hele bi gelme yakarım seni heee
normal şartlarda 12de yapıyorduk depükleri ama erken de olur ertesi gün işe gidecekler var kıyamam uykusuz kalmayın

Depikkk eğlencesiiiiii erkenn başlarrr işi olmayanlar 1-2 ye kadar kutlarr benım işimm yokkk sabaha kadarann kutlayalımm içelim eğlenelimm

Depikkk eğlencesiiiiii erkenn başlarrr işi olmayanlar 1-2 ye kadar kutlarr benım işimm yokkk sabaha kadarann kutlayalımm içelim eğlenelimm

sen ne meraklıymışsın içmeye yaa ağzını burnunu kırarım knka noluyor yaaaaaaaaa sevgilin askerde sen gününü gün etme derdindesinnnn vururum kızım seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…