Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o çok uzun süredir öyle kaldırmaya kıyamadım sevdiğimden bana kalan o güzel duygu işte
ayy kıyılır mı dimi ya ticker da yoldaşındı şafak sökünce vedalaşmak kolay olmaz :106:
Gördünmüü ablann biliyodaaa konuşuyoo canını sıkmamna gerek yokk

Kolaymı yaa meme kanserii olmakkk

o kanserin ağrısıı ne kadar fena bilemezsin katlanılacak bişe değill allah korusun

yaa bilemedim ben çok şükür değilmişim
sırada jinekoloji var erkek doktorlar daha iyi ilgileniyor dediler bilemedim tecrübeniz var mı bacılar :26:

sen kesin eror veriyosun kardeşimmmm kankammmm bende çok iyi sayılmam sayfa görüntülenemiyor deniyor bendede

Kızlar Size Ankaradan Yazıyorum

Bugün Şafak : 326

6 Gün Sonra 200'lere Gelmeye Sadece 10 Gün Kalacak

Çok Mutluyum ..
Sınavlar berbat geçsedeee mutluyum yinede

Bu aradda Selam Büşüm Nasılsın ?
Bana Gönül Koymuşunn
Evime bir gideyim yazıcam sana bir sürü şeyyy

Kızlar Hepinizi Çok Öpüyorum... :

.

allah daha mutlu etsin canım

öyle olmuyor işte dediğin gbi olmuyor bi zaman sonra görmüyosunnnn en uzun 2 hafta srüyor bakmak

Ah o günler bi gelsede

Ben bayana gittim canım geçen gün

Ay benımki beynımı yedi bayandan al randevuyu diye ne yaptığını sanıyorsa doktorların sonuçta bekarım yani altı üstü ultrasonla bakacak.

bEN gittiğim bayan doktorunda memnun kaldım iyice anlattı ne yap ne et ama arkadaım tavsiye etmişti bu dr yu özelde diyemi ilgilendi bilmem

Çevrende saa dr tavsiye edecek biri yokmu canım

Merhaba canım

ya anlamadığım bende mi var bi bozukluk 6 gün sonra 20 gün kalmıyormu 200 lere :26:

anladım canım iyi ki düzgün bi doktora denk gelmişsin.. insanın morali çok bozuluyor doktor iyi ilgilenmezse hele de böyle bişeyin doktoru
kuzenim bir bayan doktor önermişti ama sgk ile anlaşmalı yani devlet hastanesi gibi çalışıyordur herhalde..
tekrar sorarım ona gerçekten iyi derse giderim..
benim bugün muayene olduğum doktor erkekti dahası ultrasonla bakan doktor da erkektiii
çok utandım ama mecbur olduğum için katlandım

utanıyor insan ama ne yapacaksın mecbur sağlık başta

benım gittiğim de sgk anlaşmalı

ama iyi davranıyorlar hani suratı 5 karış kalk yat aç emir komutuna bğlaayan dr lardan bende hoşlanmıyorm

Birinin gidip tecrube ettiği dr lar daha iyi oluyor en azından bilirsin neyle karşılaşacağını

Son düzenleme:

evet canım haklısın sorup soruşturup öyle giderim ben de..

kızçelerr ben birazcık müsaade istiyorum babama kredi kartını geri vereyim

kzu çözüm buldum hala garantimz var bence garantiye gönderip ynimizi isteyelimm kökten çözümmmm

evet itiraf ettim ya az önce

Benim garanti sürem dolmamışmıydıı yaa yaşlandım kuzumm ben

Kuzummm nasılsınn ? evde değilim ondan geç gördüm kusura bakma netçok yavaşta

İyiyim canım benım sen nasılsın evde değilsin nerelerdesin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…