Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hmm bendeee dedim ne o büşşşş yokk bıktımı bizdennnn

he heeee çooookkkk sıkıldım tahmin edemezsin burda kaçıyım hattımı değiştiriyim mail adresimi değiştiriyim facemi dondrıyım farklı bi adrestefarklı isimde açıyım da kurtulıyım diye plan yapıyodum

yok be yavrum anneme geldim annemle kuaföre gittim saçlarını kestirmek için elektirkler yoktu yarına kaldı

selamm
nasılsınız güzeller

amannn kızlar tek tek dökülüveriyorr

Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın

dr ne dedi :26:

hmmmm anladımm kaçamazsınn kiiiii burası olmasa face,faze olmasa ms ,msn olmasa telll yakalrımmmmm

yaşasınnn kötülükkk nihahaaaa

az kaldı sana ikahmetgah göndercem çok yakında evnde

hayırdır canım kaprisi o mu yapıo sen mi yoksa ?
sanırım ikimiz de o daha çok ilgi istiyor bana fazla geliyor derken ufak tefek çatışmalar oldu..
iyiyiz canım nasıl olsun elektirklerle uğraştık gelmedi sonra bi geldi geldi işte anlatamadım öyle yani ben bişey yapmadımmm

valla ülke çapında kesilmiş herhalde canım kim devirdiyse artık trafoyu

sanırım ikimiz de o daha çok ilgi istiyor bana fazla geliyor derken ufak tefek çatışmalar oldu..

valla ülke çapında kesilmiş herhalde canım kim devirdiyse artık trafoyu

ben devirdim itiraf ediyorummmmm benimle evlenir misinnn çok düşündümmm son kararım kendimden eminimmmm

kafayı yedğimin göstergesidir bu

amannn kızlar tek tek dökülüveriyorr

Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın

dr ne dedi :26:

tıpkı dediğin gibi canım muayene normal dedi doktorum..
yine de ultrason istedi emin olmak için o da temiz çıktı.
yalnız kadın doğuma görünmem iyi olurmuş hormonal düzensizlik veya yumurtalıklarda kist olabilirmiş sebep bu olabilir dedi :26:
ayy valla rahatladım ya..
yani kadın doğuma gidene kadar rahatladım

aslında kütüğünü alayım sorun köktenn çözülsünnnn ne dersinnnn

he yaa istanbulda elektrikler kesildi haberii taa buraya kadar geldi ne kesilme imiş arakdaş

hahahhah bu süper bi haber ya kimlikle geliyorum yarın yanına otobüs lbileti aldımmmm

kuzu tro patlamışşşş naberrr boru muuuu booommmm diye

Gördünmüü ablann biliyodaaa konuşuyoo canını sıkmamna gerek yokk

Kolaymı yaa meme kanserii olmakkk

o kanserin ağrısıı ne kadar fena bilemezsin katlanılacak bişe değill allah korusun

hahahhah bu süper bi haber ya kimlikle geliyorum yarın yanına otobüs lbileti aldımmmm

kuzu tro patlamışşşş naberrr boru muuuu booommmm diye

Tammmm açtımm kollarımıı bekliyorummmmmm bebemmm

Troo ne trooymuşşşş taa bıryaa geldii sesiii istanbulda akrabalar var kimle konuşsak elektrikk yok dioo ulusal bir sorun oldunuz

Son düzenleme:
Tammmm açtımm kollarımıı bekliyorummmmmm bebemmm

Troo ne trooymuşşşş taa bıryaa geldii sesiii istanbulda akrabalar var kimle konuşsak elektrikk yok dioo ulusal bir sorun oldunuz

valla ulusal bi sorun bu kadar değerliyiz işte kızımmm nabeeeeerr

valla ulusal bi sorun bu kadar değerliyiz işte kızımmm nabeeeeerr

değerlisinizzz

değerlilerrr

değerliyizzz

beyinn erorrrr

hay değerinizee turp sıkıyaımmm tamam biliyoz değerlisiniz siz olamsanız biz naparız lan

ben kimee büşş derim kankaa derimm yapmaa derim etme derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…