flowerim sana da günaydın cnmm napıosn :79::79:
bende de öle cnm yaaaa iş güç dolu vallaaainanamadım bi an listenin en üstünde görünce kendimi onun şokunu atmaya çalışıyorum :76:
çok da işim var, yurtdışından da toplantıya gelen misafirler var ofiste, hem işleri yetiştirip hem onlara katılmaya çalışıyorum, parçalara bölündüm resmen yaaa, sıyırıcam kafayı sonunda bu işlerden :18:
senden naber nasılsın nasıl gidiyo???
bende de öle cnm yaaaa iş güç dolu vallaaa
bi yandan daaaa aşkımın gele gününü hayal ediomm kız şaka makaaa 10 ayıı yedim beee hele sennn hepten bitirdin ama var yaaaburası olmasa böle kolay olmazdı valllaa tüm dostlara teşekkr ederm
ne bir kürk ister bu şen gönlüüümm
ne bir han, ne de saraaayy lalalalaaaayyyy,
ye iç eğlen çok kısa ömrün
sev çünkü sevmek en kolaaayyy
Günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
flowerim iki ay sonra daaa ben teskereci devreyimAynen öyle canım valla burası olmasa bu kadar kolay geçmezdi günler :13:
maaşallah canım maaşallah bitiyo valla, heyecan basıyo bana da düşündükçe, bi de ya beni depükleyeceksiniz ama ben hala kavuşmamız olacaım ya da siz depükleyemeden kavuşmu olucamonun heyecanı var bende, beni süpriz bekliyo, bilmiyorum ben tezkere tarihini
günaydııııııınnnnnnnnn
flowerim iki ay sonra daaa ben teskereci devreyim
begüüüümmmm günaydııınnnnn
nasılsın ne var ne yok bakalım
kızım şafak mı kaldı senin heyecanlan tabii deliheyecan bastı yaaa şafağı 54 görünce listedeidare eder duygucum 2 gündür konusamadık nişanlımla bugün bi arayayım bakiim merak ettim.. senden naber nasılsın?
kızım şafak mı kaldı senin heyecanlan tabii deli
1.5 ay ya şaka gibi
Bende iyiyim ne olsun takılıyorum işte gördüğün gibim
Şafak 164
günaydın durucuummmGünaydınnnlarrrrrrrrrr:80:
sana da günaydın gözdelokumum napıosunnnn cnmmm
hadi len şafak mı kalmış deli 164 diyorum bakkız var işte şafak 54 gün, benim hesabıma göre tabiii, gerçeği kaç bilmiyorum
daha dün gibi hatırlıyorum ben de 100lü günleri, iller gerçekten çabuk geçiyor galiba
lokumum napıosunnnn cnmmm
günaydın durucuummm
sana da günaydın gözde
hadi len şafak mı kalmış deli 164 diyorum bak
aman geçsin de begümcüm yeterki geçsin artık ya
günaydıııııınnnnnn
İmmmm bende cnm birazdannn ece şeffaf odada topiğimi açar onu bekliorummGünaydın şekerlerrr...
iyiyim angelim sen nasılsın ?
İmmmm bende cnm birazdannn ece şeffaf odada topiğimi açar onu bekliorummGünaydın şekerlerrr...
iyiyim angelim sen nasılsın ?
Huhuhu neler kaynatıyonuz bakalım
İmmmm bende cnm birazdannn ece şeffaf odada topiğimi açar onu bekliorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?