Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

flowerim sana da günaydın cnmm napıosn :79::79:

inanamadım bi an listenin en üstünde görünce kendimi onun şokunu atmaya çalışıyorum :76:
çok da işim var, yurtdışından da toplantıya gelen misafirler var ofiste, hem işleri yetiştirip hem onlara katılmaya çalışıyorum, parçalara bölündüm resmen yaaa, sıyırıcam kafayı sonunda bu işlerden :18:
senden naber nasılsın nasıl gidiyo???

bende de öle cnm yaaaa iş güç dolu vallaaa
bi yandan daaaa aşkımın gele gününü hayal ediomm kız şaka makaaa 10 ayıı yedim beee hele sennn hepten bitirdin ama var yaaaburası olmasa böle kolay olmazdı valllaa tüm dostlara teşekkr ederm

Ne bir kürk ister bu şen gönlüüümm
Ne bir han, ne de saraaayy lalalalaaaayyyy,

Ye iç eğlen çok kısa ömrün
Sev çünkü sevmek en kolaaayyy

Günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aynen öyle canım valla burası olmasa bu kadar kolay geçmezdi günler :13:
maaşallah canım maaşallah bitiyo valla, heyecan basıyo bana da düşündükçe, bi de ya beni depükleyeceksiniz ama ben hala kavuşmamız olacaım ya da siz depükleyemeden kavuşmu olucam onun heyecanı var bende, beni süpriz bekliyo, bilmiyorum ben tezkere tarihini

flowerim iki ay sonra daaa ben teskereci devreyim

flowerim iki ay sonra daaa ben teskereci devreyim

aayyy ben kavuşmuş olucam o zamana kadar kısmetseeee

begüüüümmmm günaydııınnnnn
nasılsın ne var ne yok bakalım

heyecan bastı yaaa şafağı 54 görünce listede idare eder duygucum 2 gündür konusamadık nişanlımla bugün bi arayayım bakiim merak ettim.. senden naber nasılsın?

heyecan bastı yaaa şafağı 54 görünce listede idare eder duygucum 2 gündür konusamadık nişanlımla bugün bi arayayım bakiim merak ettim.. senden naber nasılsın?
kızım şafak mı kaldı senin heyecanlan tabii deli
1.5 ay ya şaka gibi

Bende iyiyim ne olsun takılıyorum işte gördüğün gibim
Şafak 164

kızım şafak mı kaldı senin heyecanlan tabii deli
1.5 ay ya şaka gibi

Bende iyiyim ne olsun takılıyorum işte gördüğün gibim
Şafak 164

kız var işte şafak 54 gün, benim hesabıma göre tabiii, gerçeği kaç bilmiyorum

daha dün gibi hatırlıyorum ben de 100lü günleri, iller gerçekten çabuk geçiyor galiba

Günaydınnnlarrrrrrrrrr:80:
günaydın durucuummm
lokumum napıosunnnn cnmmm
sana da günaydın gözde
kız var işte şafak 54 gün, benim hesabıma göre tabiii, gerçeği kaç bilmiyorum

daha dün gibi hatırlıyorum ben de 100lü günleri, iller gerçekten çabuk geçiyor galiba
hadi len şafak mı kalmış deli 164 diyorum bak
aman geçsin de begümcüm yeterki geçsin artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…