Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın durucuummm

sana da günaydın gözde

hadi len şafak mı kalmış deli 164 diyorum bak
aman geçsin de begümcüm yeterki geçsin artık ya

var var daha vaaar.. ben de biran önce bitmesine odaklanmış durumdayım yaaa

Huhuhu neler kaynatıyonuz bakalım

ben biran önce gitmek istiyorum artık burcuuuu, şafağın kalmadı diyolar bana, sen dah aiyi anlarsın, gün sayısı azalınca şafak yok mu çok mu denildiğini

burcuuu avatar yakıyor yineee

saol duygum seninkileride görürüz inşallah:)

valla kimi zaman yok dedikelrinde gözümdede büyüyordu ama kimi zamnsa bişey kalmadı diyordum canım sende gitte diğerlerine gelsin sıra ben senin heyecanını 30 larda görücez heyecandan yemek yiyemez uyuyamaz oluyorsun canım

durum nasılsın balım

şükür burcum iyiyimmm... biraz düzeldim gibi sadece sesim düzelmedi hala boğukksenden naber cnm nasıl gidiyoo??

yaaa belli deilll ama 10:30da anket kapanacak arada ki fark 12 cnm

hımm.. e öyle biter artık cnmm.. hayırlı olsun şimdideeennn..

Duyguşşşşşş izledinmi yer gök aşkı süperdi yyine yaaaaaa

sana da moral verelim dedik begüm bee
iyi şafak çok senin bitmez bu şafak kızııımm
saol duygum seninkileride görürüz inşallah:)
amin

Son düzenleme:

oda düzelir canım hep sıcak şeyler iç,ye bene iyiyim hemde çk iyiyim:))

çok özledim aşkımı kızlarrr yaaaaa şafak 162 bugün
100lerde yarı oluo az kaldııııı

sana da moral verelim dedik begüm bee
iyi şafak çok senin bitmez bu şafak kızııımm

amin

şaka şaka yahuuu kızma az kaldı farkındayım ama sıkmaya başladı, aldırmamaya çalışsam da.. aradım da yine konuşamadık tabur komutanı gidiyomuş ziyarete, koşturuyomuş, arkadaşına sordum iyimi diye selam söyle dedim kapattım yaa bi sesini duysam iyiydi :85:

yok durum dün Ezel günüydü malum
Sonra da Kanıt vardı onları izledim

ne oldu özet geçsene biraz

hemen özetleyim duyguşşş...
havva istanbula amcasına gitti... yengesini görme cadolozun teki.. havvayı istemiyo evde..böyle manken gibi deseydin yeğenin gelmesin derdim başımıza bela olur it uğursuz takılı peşine falan dedi.. havva da duydu ve sahipli bilsinler diye salak cüneytin nişan yüzüğünü taktı.. yengeside bak havva nişanlıymış hiç demiyosun falan dedi.....toprak sonunda yusufa söyledi ablam evlenme teklifinizi benim size aşık oldupumu sandığı için kabul etmedi..yoksa sizi çok seviyor dedi.. yusuf çok sevindi adresini verdi amcasının yusuf gitti havvayı buldu biyere gittiler anlattı toprak bana aşık falan değil sen yanlış anladmışsın dedi.. sonra tekrar evlenme teklif etti.. havva çok murlu oldu tam kabul edicekti..yusuf elini öperken yüzüğü gördü bu ne havva dedi orda bitt..:84:...
...bide salak toprak üzüntüden krizler geçirdi yusuf gitti teyze diye ağladı fettan teyzesine.. sütü kesildi üzüntüden...
sonra münevver yiğitle tekrar görüşmeye başladı.. anneside eğer istemiyosan atalım dedi nişanı.. münevver uygara ben ayrılmak istiyorum dedi.. adamda bi tokat indirdi kıza psikopatt..
ayy izleyeydin keşke baya doluydu bu bölümmm...

yer gök aşk süperdi bayıldım ya:97::79:

aynen burcum müthişti yinee...

gerçekten gözümünün önüne geldi tekrardan adam tam bir psikopat yumruuk attı kıza geryy ya ama toprağın teyzeside çk fettan kadın he ama anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını hala

begümcüm yazdım görmemişisin
valla kimi zaman yok dedikelrinde gözümdede büyüyordu ama kimi zamnsa bişey kalmadı diyordum canım sende gitte diğerlerine gelsin sıra ben senin heyecanını 30 larda görücez heyecandan yemek yiyemez uyuyamaz oluyorsun canım

gerçekten gözümünün önüne geldi tekrardan adam tam bir psikopat yumruuk attı kıza geryy ya ama toprağın teyzeside çk fettan kadın he ama anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını hala

ilk başlarda seviyodum teyzeyi ben ama şimdi saçını başını yolmak istiyorum burcumm
valla çok üzülüyodum münevvere o adamla evlencek diyee ne biçim adam öyle dağ kaçkını resmen bide kaymakam olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…