Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızmadım çatlak seni
Arar canım öğlene doğru merak etme, tahmin ediyorum hatta yaşıyorum biliyorsun anlattım sana da ne zor geçirdiğimi şu günleri :)
Keyfini yerine getireyim dedim kızım
Durucum harikasın ya, izlemiş kadar oldum. İzleyemiyorum tatlım çakışıyor ama sağol sayende kaçırmıyorum
Vay vay vay bak sen toprağa aferin sonunda aklı başında bir iş yapmış mıymıntı
Havva ya da aferin yani, gerçi açıklar bence böyle böyle yengem üzünden böyle bir oyuna kalkıştım diye
Yusufta alır havvayı dönerler.
Şu yengeyi merak ettim kim oynuyo bi bakim bakim

Münevvere üzülüyordum ben ya iyi olmuş yeniden görüşmeye başlamaları da o heriften nasıl kurtulacak onu merak ediyorum

selam kızlarr:80:
ne kadar dengesiz bi hava varya dışarı çıkıcam ne giysem bilemedim montmu hhırkamı:26:

BENDE SEVİYORDUM AMA ŞİMDİ GIRTLAĞINI SIKASIM GELİYO NE MANYAK KADIN ÖLE
evet bende ama adamın tipinden belli canım kıza başka bişe yapmasa bari bi yumruk kalsa iyi çünkü münevveri sevgilisinin yiğit olduğunu biliyor ve ona döneceğini tahmin ediebiliyordur sanırım.

niye be teyze ne yaptı ki
ben seviyordum o kadını hem harika rol yapıyor hem de herkesi idare ediyor

Merak etme cnm ben herhafta özetlerim sana
toprak söyledi ama söyledine bin pişman oldu krizlere girdi uyuzz
ya o yenge dizilerde oynuyo ama adını bilmiyorum görünce hatırlarsın.. yazık havvaya nasıl davranıyo gıcık kadın..valla bu adam münevveride öldürebilir gibime geliyor.. oadamdan herşey beklenirr

yani toprak seviyor di mi kesin Yusuf u, kirze mi girdi
boşanmadı di mi hala mıymıntı

dur izliyorum bir kaç sahnesini merak ettim

Şu havvanın babasını bir kaşıda suda boğmak lazım
adam sırf kendini düşünüyor ya

Son düzenleme:

aynen burcumm.. havva hiçbişeyi hak etmiyo diyor.. kadın 180derece döndü bi anda yaa.. havva lafını dinlemiyo diye toprak ın beynini yıkadı bukez de.. bence o adam münvveride yiğiti de öldürür gibime geliyo...

selam kızlarr:80:
ne kadar dengesiz bi hava varya dışarı çıkıcam ne giysem bilemedim montmu hhırkamı:26:
günaydın cnmm.. bizim burasıda çok soğukk hırka mevsimi geçti bence mont giy..

oyyy ne güzellll hadi bakalım :)

niye be teyze ne yaptı ki
ben seviyordum o kadını hem harika rol yapıyor hem de herkesi idare ediyor

bende ilk başlarda havva yla ortak oldukları zamanlarda çok seviyodum.. ama şimdi ...
evet herkesi idare ediyor... kimsenin gıkı çıkmıyor. koca konak kadının armağında resmen...

içerden hava güzel görünüyo
mont giyim barii..
yine iş görüşmesine gidiyorummm bu sefer olur insallah artık hayırlıysa

yani toprak seviyor di mi kesin Yusuf u, kirze mi girdi
boşanmadı di mi hala mıymıntı

dur izliyorum bir kaç sahnesini merak ettim

ay sevmek ne kelime ölüyor resmen toprak yusuf için.. ya ablasını sevdiğini biliyorr hala aynı..bide temiz kalpli saf mışş nesi iyi bu kızın evli haliyle neler yapıyo..boşanmadı bari adam hepisden çıksada yine toprak ın peşinde dolaşsaa

Şu havvanın babasını bir kaşıda suda boğmak lazım
adam sırf kendini düşünüyor ya
böyle bi baba olamaz kızı oyuncak sanki yusuf olmadı cüneytle diare et.. adamdaki taktik lere bak

naptı teyzesi anlatsana
şimdi birlik değil mi havvaylaaa

yok duyguşş ya bunlaın eski bi mevzusu var havvanın annesinede aynı şeyleri yapmış orayı tam çözemedim bende... ama teyze iyi niyetli değil baktı havva yusufa aşık oldu toprak ı devreye soktu hemen başta aşık olmak yok demişti havva ya ondan yaptı böyle sanırım.. artık teyzen yok yanında tek başınasın bu işte falan demişti havva ya..

vay süpürge saçlı vaay, aferin havvayla hem gururlu hem asil ben seviyorum bu kızı
yolcu bile etmemiş ablasını tüüüü
kızım teyzesiyle ne oldu onu anlatsanaaaa

inşallah canımmyaa benimde suan kafama taktıgım tek
sey bu zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…