kızmadım çatlak senişaka şaka yahuuu kızma az kaldı farkındayım ama sıkmaya başladı, aldırmamaya çalışsam da.. aradım da yine konuşamadık tabur komutanı gidiyomuş ziyarete, koşturuyomuş, arkadaşına sordum iyimi diye selam söyle dedim kapattım yaa bi sesini duysam iyiydi :85:
Durucum harikasın ya, izlemiş kadar oldum. İzleyemiyorum tatlım çakışıyor ama sağol sayende kaçırmıyorumhemen özetleyim duyguşşş...
havva istanbula amcasına gitti... yengesini görme cadolozun teki.. havvayı istemiyo evde..böyle manken gibi deseydin yeğenin gelmesin derdim başımıza bela olur it uğursuz takılı peşine falan dedi.. havva da duydu ve sahipli bilsinler diye salak cüneytin nişan yüzüğünü taktı.. yengeside bak havva nişanlıymış hiç demiyosun falan dedi.....toprak sonunda yusufa söyledi ablam evlenme teklifinizi benim size aşık oldupumu sandığı için kabul etmedi..yoksa sizi çok seviyor dedi.. yusuf çok sevindi adresini verdi amcasının yusuf gitti havvayı buldu biyere gittiler anlattı toprak bana aşık falan değil sen yanlış anladmışsın dedi.. sonra tekrar evlenme teklif etti.. havva çok murlu oldu tam kabul edicekti..yusuf elini öperken yüzüğü gördü bu ne havva dedi orda bitt..:84:...
...bide salak toprak üzüntüden krizler geçirdi yusuf gitti teyze diye ağladı fettan teyzesine.. sütü kesildi üzüntüden...
sonra münevver yiğitle tekrar görüşmeye başladı.. anneside eğer istemiyosan atalım dedi nişanı.. münevver uygara ben ayrılmak istiyorum dedi.. adamda bi tokat indirdi kıza psikopatt..
ayy izleyeydin keşke baya doluydu bu bölümmm...
ilk başlarda seviyodum teyzeyi ben ama şimdi saçını başını yolmak istiyorum burcumm
valla çok üzülüyodum münevvere o adamla evlencek diyee ne biçim adam öyle dağ kaçkını resmen bide kaymakam olucak
selam kızlarr:80:
ne kadar dengesiz bi hava varya dışarı çıkıcam ne giysem bilemedim montmu hhırkamı:26:
Amin canım inşaallaaaaaaaaaaahhh
Aralık son haftası inşallah cnm bi sorun çıkmazsaa...
BENDE SEVİYORDUM AMA ŞİMDİ GIRTLAĞINI SIKASIM GELİYO NE MANYAK KADIN ÖLE
evet bende ama adamın tipinden belli canım kıza başka bişe yapmasa bari bi yumruk kalsa iyi çünkü münevveri sevgilisinin yiğit olduğunu biliyor ve ona döneceğini tahmin ediebiliyordur sanırım.
selam kızlarr:80:
ne kadar dengesiz bi hava varya dışarı çıkıcam ne giysem bilemedim montmu hhırkamı:26:
Durucum harikasın ya, izlemiş kadar oldum. İzleyemiyorum tatlım çakışıyor ama sağol sayende kaçırmıyorum
Vay vay vay bak sen toprağa aferin sonunda aklı başında bir iş yapmış mıymıntı
Havva ya da aferin yani, gerçi açıklar bence böyle böyle yengem üzünden böyle bir oyuna kalkıştım diye
Yusufta alır havvayı dönerler.
Şu yengeyi merak ettim kim oynuyo bi bakim bakim
Münevvere üzülüyordum ben ya iyi olmuş yeniden görüşmeye başlamaları da o heriften nasıl kurtulacak onu merak ediyorum
Merak etme cnm ben herhafta özetlerim sana
toprak söyledi ama söyledine bin pişman oldu krizlere girdi uyuzz
ya o yenge dizilerde oynuyo ama adını bilmiyorum görünce hatırlarsın.. yazık havvaya nasıl davranıyo gıcık kadın..valla bu adam münevveride öldürebilir gibime geliyor.. oadamdan herşey beklenirr
BENDE SEVİYORDUM AMA ŞİMDİ GIRTLAĞINI SIKASIM GELİYO NE MANYAK KADIN ÖLE
evet bende ama adamın tipinden belli canım kıza başka bişe yapmasa bari bi yumruk kalsa iyi çünkü münevveri sevgilisinin yiğit olduğunu biliyor ve ona döneceğini tahmin ediebiliyordur sanırım.
günaydın cnmm.. bizim burasıda çok soğukk hırka mevsimi geçti bence mont giy..selam kızlarr:80:
oyyy ne güzellll hadi bakalım :)
niye be teyze ne yaptı ki
ben seviyordum o kadını hem harika rol yapıyor hem de herkesi idare ediyor
bende ilk başlarda havva yla ortak oldukları zamanlarda çok seviyodum.. ama şimdi ...
evet herkesi idare ediyor... kimsenin gıkı çıkmıyor. koca konak kadının armağında resmen...
yani toprak seviyor di mi kesin Yusuf u, kirze mi girdi
boşanmadı di mi hala mıymıntı
dur izliyorum bir kaç sahnesini merak ettim
böyle bi baba olamaz kızı oyuncak sanki yusuf olmadı cüneytle diare et.. adamdaki taktik lere bakŞu havvanın babasını bir kaşıda suda boğmak lazım
adam sırf kendini düşünüyor ya
naptı teyzesi anlatsana
şimdi birlik değil mi havvaylaaa
vay süpürge saçlı vaay, aferin havvayla hem gururlu hem asil ben seviyorum bu kızıay sevmek ne kelime ölüyor resmen toprak yusuf için.. ya ablasını sevdiğini biliyorr hala aynı..bide temiz kalpli saf mışş nesi iyi bu kızın evli haliyle neler yapıyo..boşanmadı bari adam hepisden çıksada yine toprak ın peşinde dolaşsaa
böyle bi baba olamaz kızı oyuncak sanki yusuf olmadı cüneytle diare et.. adamdaki taktik lere bak
içerden hava güzel görünüyo
mont giyim barii..
yine iş görüşmesine gidiyorummm bu sefer olur insallah artık hayırlıysa
inşallah canımmyaa benimde suan kafama taktıgım tek29.11.2010 dan beri asker sayılıyor o zaman torunum
silüsü önemli olan..
geçer canım geçer yter ki sağlık olsun
benim askerim ığdırda..
sizinde önemli olan usta birliği inşallah iyi yer çıkar..
kankaaa görüş görüş nereye kadar adamında geliyuuu aaman boşver evlen çocuk yappp evnn hatunu ollliçerden hava güzel görünüyo
mont giyim barii..
yine iş görüşmesine gidiyorummm bu sefer olur insallah artık hayırlıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?