Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar ben çıkıyorum,iyi geceler hepinizeee
Öptümm

Hmmmm kolaymışşşşşşş benn bii ara deneyemm bunuu

sana yazarımm düşüncelerimiii

tamam yapacağın zaman tekrar iste detaylı yazarım bebekk

Ceydaa sasırmakta haklısınnn
bilmiyorum evett

hemen yarın tarhanayla başlıyosun anlaşıldımı

Teşekkürler Cidaaaaaa

Peşş peşeee atıyozzzz listelerii bu günlerdeee

iyiki biz almışık kuzu baksana zaten 3-5 kişiden başka kimse gelmiyo

Cidaa 220 lerin başınaa al bebem benii yaa araya 220 li başka birini sokmuşun kaşla göz arasıı

tamam abla yaa kızma :18: yanlış olmuş affola

Teşekkürlerr kızlarrrr
Safaklar tam vaktindee atıyorrr

görevimiz bebeğimm

canım benimm tertibbbiimm ne demek lafı olmaz sen bana ben sana böyle geçicek zaman benimde teselli aradıgım zamanlar çok oldu demekki sen verdiğim bi zamana denk gelmişin çok şanslısın

Valla hee biz almasak listeler mundar olcakmış

Kızmam bebem sen benım yerimi değiştir araya adana girmesin

Tarhanamı naptın kızım yaa daha basit bi şelerle başlasaydı

Ooo sen tesellidee verirmiydin yaa

Senin salya sümük ağladığın günleri hatırlıyorum
Amaa dedimm sanaaa dedimm senındee bir gun teselli vereceğin güler gelecek dedim bak gördün mü

salya sümük diyo ya salya sümük diyo yaa kızım kendi tertibime teselli vermişim baksana ben neymişim be abii aaa aa
şimdik senin eski mesajlarını alıntı yaptıgım günleri hatırlattırma bana ne kopmuştum yaa
ben hiç söylüyomuyumm aaa

canım benimm tertibbbiimm ne demek lafı olmaz sen bana ben sana böyle geçicek zaman benimde teselli aradıgım zamanlar çok oldu demekki sen verdiğim bi zamana denk gelmişin çok şanslısın

iyi anıma denk gelmişsin diyosun yani yerim ya:) bende teselli vermek istiyorum güzin abla olmak istiyorum alt devrem gelsede teselli versem

Karıştırmaa eskiyii karıştırmaa şimdii o eski ama biz yakın zamandan söz ediyoruz

Tamam neyse unutalım salyayı sümüğü

sen aşama kaydetmişsin tertibine destek olarak

Bravo takdir ettim hep böyle aferin asker

Son düzenleme:
iyi anıma denk gelmişsin diyosun yani yerim ya:) bende teselli vermek istiyorum güzin abla olmak istiyorum alt devrem gelsede teselli versem

valla ölee kız bizim bi altımız var B'ler ama buraya ugramıyolar 91/4 ler diye bi başlık var ordalar ama çok sık ugrayan yok ben zaten buranın abonesi oldum

bak bakk nasılda yağ yakiyi gör bak ben daha kimlere destek vericim anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…