Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N e kaldı altlarıızın gelmesine dişinizi sıkın şubatta yola çıkıyorlar

bol bol teselli verirsiniz

Kesinlikle cidanın iyi anına denk gelmişsin Pınar

zeppp seni yakaladıgım yerde aha böle vursam kızarmısın bana la

Ben cevap vereyim kısa dönem canım onlar

hadi yaa

baksana benim yazıda Allah bi daha ayrılık göstermesin deyip soru işareti koymuşumm ahahah düzeltme yapıp sebebini yazdıydım o ayrı vallah iyi değilim

Düzenleyen: _CeyDa_ Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :00:22 Sebep: güneş diceme şafak demişim D iyi degilim ben D

Cidaaa bunee lan Allah belanı vermesin koptum yarıldım tutun benii

Son düzenleme:
şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

… 217 ysmehmt …
:98:
bu kategoride olacagım günlerin hayalini kurardım bir zamanlar ve artık çıkmaya az kaldı

herkese iyi geceler

Niyee kızayımm saç başş gireriz hayatımıza atraksiyon gelirrr

Onu zaten bir onceki msjımda yazdım koptum ne kızsın yaa hey allahımm

şubat deme bana ya şubat deme 2012nin ilk belirsiz aylarındn biri ne olcagı hiç belli değil

Demiyoz tamam şubat kızım yaa halamı belli olmadı şu geleceği tarih

İş konusuda ayrı muammaya :26:

Son düzenleme:
ay ben açtım orayı 91/4 benimkide.daha alt devremiz gelmedi

yok kız kayganazedemi ne öle biri vardı oda açtı öle bi başlık bak alt taraflara konuyu açan B'lerden

niyeki tatlım ya

kız benimki uzun dönem acemilik yapıyo nereye gitceği yanıma gelceği falan hiç belli değil bide benim iş durumları var fena yani

… 217 ysmehmt …
bu kategoride olacagım günlerin hayalini kurardım bir zamanlar ve artık çıkmaya az kaldı

herkese iyi geceler

Tertoo yedik bitirdik Yaseminim yaa dahaa biz plaka saycaz az kaldı

kız benimki uzun dönem acemilik yapıyo nereye gitceği yanıma gelceği falan hiç belli değil bide benim iş durumları var fena yani

ay canım ya anladım.komando mu uzun yapıyor.benimki 28 gün yaptıydı.burdurdaydı acemilik.usta birliği izmir gaziemire cıktı.seninki nerde

Tertoo yedik bitirdik Yaseminim yaa dahaa biz plaka saycaz az kaldı

Evet tertibim ne diyoruz beklesin bizi ülkemizin güzel illeri
Daha memleketlerimize selam göndercez
Vallahi biz baya yol aldık yaa
Canım ben kaçıyorum çok uykum var iyi geceler öptüm seni balküpüm

Topiğimizde görüşürüz anacım

Düzenleyen: _CeyDa_ Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :00:22 Sebep: güneş diceme şafak demişim D iyi degilim ben D

Cidaaa bunee lan Allah belanı vermesin koptum yarıldım tutun benii

bende bunu okuyunca yarılıyodumki zor toparladım

… 217 ysmehmt …

herkese iyi geceler

iyi geceler canım

aferim sana bendensin kaptan atraksiyon adrenalin heyecan
aynen belli olmadı tarih falan bugun kandırdı beni çok heyecanlandımdı
işide napcam hiç bilmiyom

Ne güzel dedin kuzum beklersin bizi ülkemizin güzel illeri

tamam canım benım iyi geceler tatlı uykular

görüşürüz topikimizde

ay canım ya anladım.komando mu uzun yapıyor.benimki 28 gün yaptıydı.burdurdaydı acemilik.usta birliği izmir gaziemire cıktı.seninki nerde

yok canım komando falan değil havancıymış ne demekse erzincanda canım benimki ustası belli değil daha

Ay ceydaa bu düzenleme mevzusunu hiç unutmicam

Hey allahım yaa

Adrenalin iyidir bebem otur otur sıkıkdık yaniii

Bakk senn seını nenden heyecanlandırıyor beyimiz bilmiyormu merakla o haberi beklediğini

Son düzenleme:
Ay ceydaa bu düzenleme mevzusunu hiç unutmicam

Hey allahım yaa

Adrenalin iyidir bebem otur otur sıkıkdık yaniii

Bakk senn seını nenden heyecanlandırıyor beyimiz bilmiyormu merakla o haberi beklediğini

unutma unutma arada hatırlat gülerikk

yaw çatlak işte 13ünde çıkıyomuş ordan bilmem ne bana tahmin et sana yakın dedi bi kaç yerden sora tuttu tekirdağ dedim evet dedi bide sesi çok güzel geliyodu inandım yani keyfi yerindeydi tabi ben sevindim dedim bağırmak istiyorum ama annemler burayı basar diye korkuyorum dedi aşkım bağırma çünkü şaka yapıyorum tabi biraz saydırdım sonra öle iştee

havacıysa usta birliği izmir gaziemire cıkabilir:) hava üssü orasıda

hadi ya dicem heyecanlancam ama yok istemiyorum
neresi hayırlıysa orası olsun
çünkü hep doğu diolar ve diyolarmış
ben kendimi en kötüsüne alıştırıyımda sora hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir

yok tatlım ya öyle diyenlere bakma.bizede %90 kıbrıs diyorlardı.izmir çıktı.fiziğine bakarak seni komando yaparlar dediler ama kantinde hesap kitap işlerine verdiler sans ve kader işi bu askerlik.

askerim burdurdayken bedelli askerlik yapanlar hatıra resim çektirmeye gitmiş.burdur bedelli kışlası ya.kamuflajları giyip tüfekle poz vermişler.aklıma gelince sinir oluyorum

O pisliği benım kide yaptı

biz 5 ay acemilik yaptıktan sonra artık usta birliğinin açıklanması ütopik bişeymiş gibi geliyordu

bi gun aradı izmire çıktı dedi ben sevindim ettim sonra şaka dedi tabii benn foss kızdım

Senin ki havacımı zeyda ben bilmiyordum biliyormuydum yoksam hahaha benımkide havacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…