Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay ciddimisin ne kadar sinir bozucu iğrenç bişi dalga geçer gibi keşke izin vermeselermiş
nasip canım evet dediğin gibi

kızılır tabi kızılmazmı bide daha önce benimki neresi dedi biliyonmu dengesiz bunlar ya hakkarinin şırnak ilçesine çıktı dediydi

evet havacı ceynep ilk defa söylüyorum bunu bilmemen normal ay diyoruk işte kütahyaya düşse ne var seninkinin yanıbaşıcına köşecine senle ziyarete giderdik bizimkileri

bide böyle gereksiz şaka yapmıyorlar mı uyuz oluyorum.cins cins tam dayaklık..benimkide aradığında neresi cıktı cabuk söyle diyorum dilim varmıyor söyleme çok kötü dedi.neresi ya cabuk diyorum 10 dakika uyuz etti beni.saka saka izmir gaziemir.hahahaaa ne komik.aklıma gelince sinir oluyorum.

Haa zeyda ceynep

He yaa usta birliği kütahyaya çıkıyormu acep:26:

Off sormaa

sanırım bunu öğretiyorlar askerde hepsi aynı soğuk şakayı yaptığına göre

selam kızlar uzun bır aradan sonra ben geldımmm

baya uzun bi araydı sanırm ilk defa görüomda hoşgeldin canım aleykümselam

Off sormaa

sanırım bunu öğretiyorlar askerde hepsi aynı soğuk şakayı yaptığına göre

aynen canım.bide birbirlerine hava atıyorlarmış biliyomusun:) benim aşkım evlenince şu yemekleri yapacakmış,söyle temiz titiz vs gibi.o ne öyle çocuk gibi dedim napalım vakit geçmiyor başka türlü diyo erkekler çok garip yaratıklar

Maşallahh... bu günleridemi görücektim. listenin en başında kendimi görünce bi garip oldum. ben listeyi terk ediyorum artık kızlarr. listeye girme sırası sizdee...
Allah kavuştursunn hepimiziii...

Son düzenleme:
evet canım 3 aydan fazla oldu okulumdan dolayı anca fırsat buldumda

hmm iyi tatil sanırım artık bol bol takılırsın

Maşallahh... bu günleridemi görücektim. listenin en başında kendimi görünce bi garip oldum. ben listeyi terk ediyorum artık kızlarr. listeye girme sırası sizdee...
Allah kavuştursunn hepimiziii...

oohhh senden mutlusu yoktur şimdiii maşallahhh allah bi daha ayrılık yaşatmasın

amiiinnnn

Katılıyorum çok farklı bi frekansta çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…