yok tatlım ya öyle diyenlere bakma.bizede %90 kıbrıs diyorlardı.izmir çıktı.fiziğine bakarak seni komando yaparlar dediler ama kantinde hesap kitap işlerine verdilersans ve kader işi bu askerlik.
askerim burdurdayken bedelli askerlik yapanlar hatıra resim çektirmeye gitmiş.burdur bedelli kışlası ya.kamuflajları giyip tüfekle poz vermişler.aklıma gelince sinir oluyorum
O pisliği benım kide yaptı
biz 5 ay acemilik yaptıktan sonra artık usta birliğinin açıklanması ütopik bişeymiş gibi geliyordu
bi gun aradı izmire çıktı dedi ben sevindim ettim sonra şaka dedi tabii benn foss kızdım
Senin ki havacımı zeyda ben bilmiyordum biliyormuydum yoksam hahaha benımkide havacı
O pisliği benım kide yaptı
biz 5 ay acemilik yaptıktan sonra artık usta birliğinin açıklanması ütopik bişeymiş gibi geliyordu
bi gun aradı izmire çıktı dedi ben sevindim ettim sonra şaka dedi tabii benn foss kızdım
Senin ki havacımı zeyda ben bilmiyordum biliyormuydum yoksam hahaha benımkide havacı
ay ciddimisin ne kadar sinir bozucu iğrenç bişi dalga geçer gibi keşke izin vermeselermiş
nasip canım evet dediğin gibi
kızılır tabi kızılmazmı bide daha önce benimki neresi dedi biliyonmu dengesiz bunlar ya hakkarinin şırnak ilçesine çıktı dediydi
evet havacı ceynepilk defa söylüyorum bunu bilmemen normal ay diyoruk işte kütahyaya düşse ne var seninkinin yanıbaşıcına köşecine senle ziyarete giderdik bizimkileri
bide böyle gereksiz şaka yapmıyorlar mı uyuz oluyorum.cins cins tam dayaklık..benimkide aradığında neresi cıktı cabuk söyle diyorum dilim varmıyor söyleme çok kötü dedi.neresi ya cabuk diyorum 10 dakika uyuz etti beni.saka saka izmir gaziemir.hahahaaa ne komik.aklıma gelince sinir oluyorum.
bide böyle gereksiz şaka yapmıyorlar mı uyuz oluyorum.cins cins tam dayaklık..benimkide aradığında neresi cıktı cabuk söyle diyorum dilim varmıyor söyleme çok kötü dedi.neresi ya cabuk diyorum 10 dakika uyuz etti beni.saka saka izmir gaziemir.hahahaaa ne komik.aklıma gelince sinir oluyorum.
selam kızlar uzun bır aradan sonra ben geldımmm
Haa zeyda ceynep
He yaa usta birliği kütahyaya çıkıyormu acep:26:
baya uzun bi araydı sanırm ilk defa görüomda hoşgeldin canım aleykümselam
Off sormaa
sanırım bunu öğretiyorlar askerde hepsi aynı soğuk şakayı yaptığına göre
16/01/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123:…tugcecan = 01 ADANA’ ya selam yola devam :123:
:123:…duyguunver = 01 ADANA’ ya selam yola devam :123:
:123:…emnylmz = 02 ADIYAMAN’ a selam yola devam :123:
:123:…wuucu 02 ADIYAMAN’ a selam yola devam :123:
:123:…pembelii = 02 ADIYAMAN’ a selam yola devam :123:
:123:…Eprum = 12 BİNGÖL’ e selam yola devam :123:
:123:…ebruliebus = 18 ÇANKIRI’ ya selam yola devam :123:
:123:…smsyh = 19 ÇORUM’ a selam yola devam :123:
:123:…tuana_lalin = 19 ÇORUM’ a selam yola devam :123:
:123:…AskimAskerim =21 DİYARBAKIR’ a selam yola devam :123:
:123:…bubabur = 21 DİYARBAKIR’ a selam yola devam :123:
:123:… subat10 = 24 ERZİNCAN’ a selam yola devam :123:
:123:...Ebbisss =24 ERZİNCAN’ a selam yola devam :123:
:123:… smnmrn = 28 GİRESUN’ a selam yola devam :123:
:123:… madambonus = 40 KIRŞEHİR’ e selam yola devam :123:
:123:… ftmgl06 = 41 KOCAELİ’ ye selam yola devam :123:
:123:… daisygirl = 42 KONYA’ ya selam yola devam :123:
:123:… nefise= 44 MALATYA’ ya selam yola devam :123:
:123:… minnne = 44 MALATYA’ ya selam yola devam :123:
:123:… merdiyet = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:… mujuum =67 ZONGULDAK’ a selam yola devam :123:
:123:… ecm = 71 KIRIKKALE’ye selam yola devam :123:
:123:… miracletly = 72 BATMAN’a selam yola devam :123:
:123: … DIPTISDIPTIS = 74 BARTIN’a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
selam kızlar uzun bır aradan sonra ben geldımmm
Maşallahh...bu günleridemi görücektim. listenin en başında kendimi görünce bi garip oldum. ben listeyi terk ediyorum artık kızlarr. listeye girme sırası sizdee...
Allah kavuştursunn hepimiziii...
Selam hoş geldin
benımde safak 1 canım :))
evet canım 3 aydan fazla olduokulumdan dolayı anca fırsat buldumda
Maşallahh...bu günleridemi görücektim. listenin en başında kendimi görünce bi garip oldum. ben listeyi terk ediyorum artık kızlarr. listeye girme sırası sizdee...
Allah kavuştursunn hepimiziii...
aynen canım.bide birbirlerine hava atıyorlarmış biliyomusun:) benim aşkım evlenince şu yemekleri yapacakmış,söyle temiz titiz vs gibi.o ne öyle çocuk gibi dedimnapalım vakit geçmiyor başka türlü diyo erkekler çok garip yaratıklar
sagol canım hoşbuldum :) askerın nerede canım uzun donem sanırım dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?