Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canlar bende müsadenizi alayım

Öpüyorum sizi tek tek

Doğum günü kızı senide öpüyorum kocamanındann kutlayacağız böyle kalmayacak

perşembe günü burda kutlama yapıcak olanlara sesleniyorum
ulen mayısta doğmuşları neden dışlıyosunuz siz kafanızı kopartıyımmı sizin he
zatten daha demin yazdım okuyup okuyup geçmişiniz çatlak kiremitler geliyom size ben

Canlar bende müsadenizi alayım

Öpüyorum sizi tek tek

Doğum günü kızı senide öpüyorum kocamanındann kutlayacağız böyle kalmayacak

bak bak biride fırtınanın geldigini anladı kaçıyo ufaktan ufaktan görüyomusun nereye gel buraya

bak bak biride fırtınanın geldigini anladı kaçıyo ufaktan ufaktan görüyomusun nereye gel buraya

Ay allahım biz senin gibi ufak ama çok ses yapan bir problemi nasıl göz ardı ediyoruz

tamam partiyi herkese açıyoruz

Tüm gelmiş geçmiş gelecek gidecek doğum günlerine açık hepsini toptan kutlayalım madem

cvp yazmadan edemedim...ben size kızmadımki.siz neden bu kadar kızdınız :44:

Kimse sana kızmadı canım onuda nerden çıkardın sadece düşüncelerinin yalış olduğunu açıklamaya çalıştık

dediğin gibi bir ayrım olsa senin devren olan ceyda ilede konuşmazdık ama ceydayla ben neredeyse kendi tertiplerimden fazla konuşuyorum hatta buralar face msn kesmiyor telden devam ediyoruz ayrımcılık yok bunu düşünme bile

hah şöyle adam ol uleyyynnn kan çıkıcaktı az daha hadi sen git yat sabaha toplu gel buraya

cvp yazmadan edemedim...ben size kızmadımki.siz neden bu kadar kızdınız :44:

biz sana kızmadıkki kız sen nerden çıkardın bunu sadece söylediklerinin senle bi ilgisi olmadıgını herkese olabilecegini en son gelenle en ilk burda olanın bi farkı olmadıgını anlatmak istedikk bak buraya en son gelenlerden biride benim ama kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyo yada herkes birbiriyle samimi benle değil diye hiç çekip gitmedim derdim oldu paylaştım mutlulugumu yazdım herkes ortak oldu bana ve bundan sonra olucaklarındanda hiç şüphem yok sende o yersiz düşüncelerini çıkar at aklından olurmu tertippp

ceyda benden çok kalıyor burada o yüzden konuşma sansınız daha yüksek.ben geç giriyorum sanırım kimse kalmıyor.kalanlarda yazmıyor yada bilmemki.geçen gün siz faceye geçtiniz.size yazdım banada verin facenizi ekliyim diye yazan olmadı.bende tek basına kaldım burada.ama ben kırılmadımki.neden kırılıyım normaldir böyle seyler

Ah delii yaa

Toparlanacağım tabiki canım benim böyşe kalmam ölüm gibi bişey fıtratıma aykırı kalamam yani

seninle olan bu ilişkimden çok memnunum

özelden link yolla eklicem seni

Ah delii yaa

Toparlanacağım tabiki canım benim böyşe kalmam ölüm gibi bişey fıtratıma aykırı kalamam yani

fıtratını öpem senin güldürdün beni ama öyle yane 2 gün sonra hatırlatırım bunları sana bak bana sümüklü didin ben sana niler dicem

Ben görmedim,eminim arkadaşlarda görmemiştir

Yani hadi biz Pınarı bırakalım diye asle bir düşünce olmaz

Ha haklısındır bilmem kaç aylık vukaatımız vardır onceki devrelerle onun samimiyeti ama bu senlede samimi olmayacağız anlamına gelmezki

Bizge geldik burada yeniydik yeni olduk ilk başlarda tanımamanın verdiği bir resmiyet olmadımı oldu

Ecemle Buse ile ustlerim onlar benım zamala kaynaştık.

Ama unutma kimseyi kastılı cevapsız bırakma görmemezlikten gelme vs durumu olmaz

Burdaki arkadaşların hepsi birbirinden değerli ve iyi insanlar

özelden link yolla eklicem seni

fıtratını öpem senin güldürdün beni ama öyle yane 2 gün sonra hatırlatırım bunları sana bak bana sümüklü didin ben sana niler dicem

Sen hala o sümüklü lafını hatırlıyormusun ceyda maaşallah

Yaşlanıyorum dokunma bana ablaya dokunma

imzamı atarım pınar bak benim üstüm konuşuyor

iyiliklerinden ve değerlerinden şüphem olsa kaynaşamadık diye üzülmemki.eminim ben zaten.neyse işte öyle bişey hissettim o kadar

iyiliklerinden ve değerlerinden şüphem olsa kaynaşamadık diye üzülmemki.eminim ben zaten.neyse işte öyle bişey hissettim o kadar

İçinden nasıl geliyorsa öyle düşün canım.

zamanla anlayacaksın zaten arkadaşlıkların sağlamlaştıkça burda

Yerim kız seni :125:

seninlede ilk zamanlar resmi idik ama sonradan kaynaştık iyikide kaynaştık

Ama artık ben kaçar öpüldün tekrardan

yavaşş yeee

evet yaa ne resmiyetti la öyle o

du bende accık senin tadına bakcem :125:

iyi geceler bebekoo bende çıkıyorum zaten senlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…