İçinden nasıl geliyorsa öyle düşün canım.
zamanla anlayacaksın zaten arkadaşlıkların sağlamlaştıkça burda
gruplaşma olmadığı sürece severim isterim kaynaşmak.ben 15 ay boyunca değil daimi olmak isterimki sizinle.
gruplaşma falan yok canım ya onu nerden çıkarıyosun
şafakkkkkkkkkkkkkk 26 kızlarrr az kaldı beaaBurcum depüğüne gelemedimmm ama en içtennnn duygularımlaa en temiz düpüğü ben attımm bunu bill evde pc dolu oluyor giremiyorum kardeşim sağolsunnn aytaçınla buluş kavuş hasret gider sonra gel raporr verrrrrrrrr
canım benim şimdi gördüm çooook teşekkür ederiiiim
sizler de görün bu günleri mutlulukla ve hayırlısıyla
hadi affettim o zaman yoksam çok fena fırçalıycaktım seni
aradı az önce çıkmış askeriyeden yolda geliyoooor
Canım ya bu aralar çok mutsuzum..
Hiç ŞAfak Geçmiyor gibi geliyor, ama bakıyorum daha bir yıldan düşmeyenler var ama suan çok değişik bir piskolojideyim..
kazasızz belasızz sanaa gelsinn kuzum benimmmmmm tez zamanda kavuşun
canım benim bu havalar mutsuzluk havalarıdır zaten
kış ayları genelde insanlar mutsuz huzursuz olurlar bide üstüne asker beklemek eklenince....
ama canını sıkmamaya çalış kuzum geçecek hepsi
Günaydın kızlarrr...
Burcum geldi mi askerinn?
Kızlar nasılsınız? Günaydın.
canım benim bu havalar mutsuzluk havalarıdır zaten
kış ayları genelde insanlar mutsuz huzursuz olurlar bide üstüne asker beklemek eklenince....
ama canını sıkmamaya çalış kuzum geçecek hepsi
amiiin canım
sende çabucak kavuş osmanına
Günaydın büşüm, iyi olmaya çalışıyoruz işte..sen nasılsın?
iyiyim büşüm sen nasılsın? enişteyle aralar nasıl? adaptasyon süreci nasıl geçiyorKızlar nasılsınız? Günaydın.
iyiyim esracım, üşüyorumGünaydın Canımm..
Nasılsın?
bende öyle kuuzm iyi olmuya çalışyorum ama nekadar istesemde olmuyor işte hep bişeyler çıkıyor hepppp sinirlerim tepemde nefret ediyorum bazı şeylerden
canım benimmmm adaptasyon yaşamıyoruz şükür olsun güzel gidiyor sorunlar bile başladı yada benm kafamda ben öyle düşünüyorum kuruyorum :26:iyiyim büşüm sen nasılsın? enişteyle aralar nasıl? adaptasyon süreci nasıl geçiyor
iyiyim esracım, üşüyorumsen nasılsın?
Canım ya aynen şuan öyle bi durumdayım ki,
anlatamam sana..
Emreyle herşeyin iyi gitmesi için elimden gelini yapmaya çalışıyorum, bi yandan evde annemi idare etmeye çalışıyorum, bir yandan ders çalışmam lazım, bir yandan babamlada bozuldu aramız, yani bilmiyorum yaof ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?