Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak 22; Edirneye selam yola devam

Trakyamın güzel şehirlerinden

Son düzenleme:
şafakkkkkkkkkkkkkk 26 kızlarrr az kaldı beaa Burcum depüğüne gelemedimmm ama en içtennnn duygularımlaa en temiz düpüğü ben attımm bunu bill evde pc dolu oluyor giremiyorum kardeşim sağolsunnn aytaçınla buluş kavuş hasret gider sonra gel raporr verrrrrrrrr

hadi affettim o zaman yoksam çok fena fırçalıycaktım seni
aradı az önce çıkmış askeriyeden yolda geliyoooor

canım benim şimdi gördüm çooook teşekkür ederiiiim
sizler de görün bu günleri mutlulukla ve hayırlısıyla

Canım ya bu aralar çok mutsuzum..
Hiç ŞAfak Geçmiyor gibi geliyor, ama bakıyorum daha bir yıldan düşmeyenler var ama suan çok değişik bir piskolojideyim..

Canım ya bu aralar çok mutsuzum..
Hiç ŞAfak Geçmiyor gibi geliyor, ama bakıyorum daha bir yıldan düşmeyenler var ama suan çok değişik bir piskolojideyim..

canım benim bu havalar mutsuzluk havalarıdır zaten
kış ayları genelde insanlar mutsuz huzursuz olurlar bide üstüne asker beklemek eklenince....
ama canını sıkmamaya çalış kuzum geçecek hepsi
kazasızz belasızz sanaa gelsinn kuzum benimmmmmm tez zamanda kavuşun

amiiin canım
sende çabucak kavuş osmanına

canım benim bu havalar mutsuzluk havalarıdır zaten
kış ayları genelde insanlar mutsuz huzursuz olurlar bide üstüne asker beklemek eklenince....
ama canını sıkmamaya çalış kuzum geçecek hepsi

evet havalar tam mutsuzluk havası..
inşaAllah canım.
tez geçsin ya

kuzummmm dün gelemedim depüğüne çok üzgünüm kusuruma bakma olur mu kötüydüm biraz.. Tez zamanda kavuşun inş..

bende öyle kuuzm iyi olmuya çalışyorum ama nekadar istesemde olmuyor işte hep bişeyler çıkıyor hepppp sinirlerim tepemde nefret ediyorum bazı şeylerden

Canım ya aynen şuan öyle bi durumdayım ki,

anlatamam sana..

Emreyle herşeyin iyi gitmesi için elimden gelini yapmaya çalışıyorum, bi yandan evde annemi idare etmeye çalışıyorum, bir yandan ders çalışmam lazım, bir yandan babamlada bozuldu aramız, yani bilmiyorum yaof ne olacak..

iyiyim büşüm sen nasılsın? enişteyle aralar nasıl? adaptasyon süreci nasıl geçiyor

iyiyim esracım, üşüyorum sen nasılsın?
canım benimmmm adaptasyon yaşamıyoruz şükür olsun güzel gidiyor sorunlar bile başladı yada benm kafamda ben öyle düşünüyorum kuruyorum :26:

sıkı giyinseydin kuzumm ya ben altıma tayt üstüne pantalon içlik kazak hırka giyiyorum anca kesiyor üşümemi

offf kuzummm tam olarak sende ne sorun varki :26: özel değilse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…