Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sorun, Nişan yapmak istiyoruz askerimle..

Nisan sonu gibi aileler tanışsın yazada nişan olsun istiyoruz fakat annem olmaz diyor başta OLUR DEDİ ŞİMDİ BİR OLUR BİR OLMAZ DİYOR VE BANA KÖTÜ DAVRANMAYA BAŞLADI NAPICAM BİLMİYORUM o yüzden evde annemle çok mutsuzuz.. böyle olsun da istemiyorum......

annen mi kötü davranıyor kzum anlamadım..
Zamana bırak emin ol annen senin için en iyisini ister vardır bi hayır boşver de o zaten zamanla bu düşünceyi aklına sokup sana tamam diycek şimdi öncelerde belli değildi kesin olmaz gözüyle bakıyordu şimdi ciddiye binince dediki hee bu gerçekten ciddi hevesini kırmak istememiştir ilk zamanlar seni yanlışa itmemek için sadece sabret vardır bi hayır allah büyük gösterir sana :)

ohh maşallahh sorunlar bile başlamış şaka bi yana bzim de kesin öyle olur ya, geldiği gibi sorunlara başlarız:26:
ne kuruosun bakiim kafanda sen?

canım annen kıyamaz sana elbet ikna olur, sıkma canını.. benim de babam olmaz fln diodu, bak nişanlandım da kaç ay geçti bile

Evet annemm, çok sinir ediyor evde beni sabır taşı oldum çatladım.. sabredemiyorum da artık..

bilmiyorum ya askermde nişan yada söz olsun istiyor ne olacak bilmiyorum...

kuzum aileyle alakalı bi sorun çıkmasında gerisi hallolur sevgi bitmesin saygı bitmesin herşey yoluna girer

Evet annemm, çok sinir ediyor evde beni sabır taşı oldum çatladım.. sabredemiyorum da artık..

bilmiyorum ya askermde nişan yada söz olsun istiyor ne olacak bilmiyorum...

sabbır kuzum her işte bi hayır vardır geçer bu günler bi bakarsın sözlenmişsin

babam zaten duysa hayatta vermez, annemde boyle yapınca bizim şafak iyice karanlık oluyor ya ..
of off....

kuzum aileyle alakalı bi sorun çıkmasında gerisi hallolur sevgi bitmesin saygı bitmesin herşey yoluna girer

sabbır kuzum her işte bi hayır vardır geçer bu günler bi bakarsın sözlenmişsin
doğru walla, hepsi hallolur zmanla canım...

babam zaten duysa hayatta vermez, annemde boyle yapınca bizim şafak iyice karanlık oluyor ya ..
of off....
canım geç olsun da güç olmasın... elbet olur, anlamazsın bile, bu günleri unutursun bile

Buse'm kurcalayamadık tam anlamıyla bi kurcalasak bulacağız çok ortak nokta

Canlar bende müsadenizi alayım

Öpüyorum sizi tek tek

Doğum günü kızı senide öpüyorum kocamanındann kutlayacağız böyle kalmayacak

kuzummmmmmmmmmmm net koptuuuuuuuuuuuuuu dünnnnnn giremedim yarına deli gibi eğlenicez inş tatlımmmm..

kızlar bugün benim doğumgünüm cuma günüde zeynep'in doğumgünü bizde yarın ortak bi kutlama yapıcaz hepiniz gelinnnnnn kuzular..

Son düzenleme:
busecim sağlıklı mutlu yıllar seneyeki doğum gününde askerinle başbaşa ol inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…