canım benimmmm adaptasyon yaşamıyoruz şükür olsun güzel gidiyor sorunlar bile başladı yada benm kafamda ben öyle düşünüyorum kuruyorum :26:
sıkı giyinseydin kuzumm ya ben altıma tayt üstüne pantalon içlik kazak hırka giyiyorum anca kesiyor üşümemi
offf kuzummm tam olarak sende ne sorun varki :26: özel değilse
Sorun, Nişan yapmak istiyoruz askerimle..
Nisan sonu gibi aileler tanışsın yazada nişan olsun istiyoruz fakat annem olmaz diyor başta OLUR DEDİ ŞİMDİ BİR OLUR BİR OLMAZ DİYOR VE BANA KÖTÜ DAVRANMAYA BAŞLADI NAPICAM BİLMİYORUM o yüzden evde annemle çok mutsuzuz.. böyle olsun da istemiyorum......
ohh maşallahh sorunlar bile başlamışcanım benimmmm adaptasyon yaşamıyoruz şükür olsun güzel gidiyor sorunlar bile başladı yada benm kafamda ben öyle düşünüyorum kuruyorum :26:
sıkı giyinseydin kuzumm ya ben altıma tayt üstüne pantalon içlik kazak hırka giyiyorum anca kesiyor üşümemi
offf kuzummm tam olarak sende ne sorun varki :26: özel değilse
canım annen kıyamaz sana elbet ikna olur, sıkma canını..Sorun, Nişan yapmak istiyoruz askerimle..
Nisan sonu gibi aileler tanışsın yazada nişan olsun istiyoruz fakat annem olmaz diyor başta OLUR DEDİ ŞİMDİ BİR OLUR BİR OLMAZ DİYOR VE BANA KÖTÜ DAVRANMAYA BAŞLADI NAPICAM BİLMİYORUM o yüzden evde annemle çok mutsuzuz.. böyle olsun da istemiyorum......
annen mi kötü davranıyor kzum anlamadım..
Zamana bırak emin ol annen senin için en iyisini ister vardır bi hayır boşver de o zaten zamanla bu düşünceyi aklına sokup sana tamam diycek şimdi öncelerde belli değildi kesin olmaz gözüyle bakıyordu şimdi ciddiye binince dediki hee bu gerçekten ciddi hevesini kırmak istememiştir ilk zamanlar seni yanlışa itmemek için sadece sabret vardır bi hayır allah büyük gösterir sana :)
kuzum aileyle alakalı bi sorun çıkmasında gerisi hallolur sevgi bitmesin saygı bitmesin herşey yoluna girerohh maşallahh sorunlar bile başlamışşaka bi yana bzim de kesin öyle olur ya, geldiği gibi sorunlara başlarız:26:
ne kuruosun bakiim kafanda sen?
canım annen kıyamaz sana elbet ikna olur, sıkma canını..benim de babam olmaz fln diodu, bak nişanlandım da kaç ay geçti bile
Evet annemm, çok sinir ediyor evde beni sabır taşı oldum çatladım.. sabredemiyorum da artık..
bilmiyorum ya askermde nişan yada söz olsun istiyor ne olacak bilmiyorum...
ohh maşallahh sorunlar bile başlamışşaka bi yana bzim de kesin öyle olur ya, geldiği gibi sorunlara başlarız:26:
ne kuruosun bakiim kafanda sen?
canım annen kıyamaz sana elbet ikna olur, sıkma canını..benim de babam olmaz fln diodu, bak nişanlandım da kaç ay geçti bile
kuzum aileyle alakalı bi sorun çıkmasında gerisi hallolur sevgi bitmesin saygı bitmesin herşey yoluna girer
sabbır kuzum her işte bi hayır vardır geçer bu günler bi bakarsın sözlenmişsin
doğru walla, hepsi hallolur zmanla canım...kuzum aileyle alakalı bi sorun çıkmasında gerisi hallolur sevgi bitmesin saygı bitmesin herşey yoluna girer
sabbır kuzum her işte bi hayır vardır geçer bu günler bi bakarsın sözlenmişsin
canım geç olsun da güç olmasın... elbet olur, anlamazsın bile, bu günleri unutursun bilebabam zaten duysa hayatta vermez, annemde boyle yapınca bizim şafak iyice karanlık oluyor ya ..
of off....
can çıkmadan ümit kesilmez.... iyi düşün iyi olsunnn.. Anneninde huyuna git zıt gittikçe oda zıt olcaktır emin olyok be güzelim..
benim artık hiç ümidim kalmadı...
Şafak 69
Selamm kızlarr
Canım benimm teşekkür ederimmaşallah kuzumun şafağına
can çıkmadan ümit kesilmez.... iyi düşün iyi olsunnn.. Anneninde huyuna git zıt gittikçe oda zıt olcaktır emin ol
hoş geldin kuzummmmmm
Canım benimm teşekkür ederimNasılsınnn ?
Hoşbulduk büşüm nasılsın neden canın sıkkın
kuzum dün mustafayla hafiften atışttık ta bide annesinin lafına takıldımondan
Buse'm kurcalayamadık tam anlamıyla bi kurcalasak bulacağız çok ortak nokta
Canlar bende müsadenizi alayım
Öpüyorum sizi tek tek
Doğum günü kızı senide öpüyorum kocamanındann kutlayacağız böyle kalmayacak
1 yıl,1 ay,1 hafta,1 günşafağım dillere destan
oooooooo ericek kuzum o şafak şaşırıcaksınnnnnnn
valla bebeğim eridiği gün ilk seni öpüp ısırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?