Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ersinde sen öp kuzum ya..hem zaten o bi güncüğü yiyoruz bu gece..

dimi zar zor geçecek işte tek tek günler.tatlışım benim doğum gününmüş kutladımda sayfa atladı:)

nice senelere hayatım saglıklı mutlu ol hep insallah.askerine tez zamanda kavuşmakta doğum günü hediyen olsun:)

aaa tatlım kusura bakma görmedım çok tşk ederim tatlımmmmmm..amin inşşşşşşşşşşşşşş en güzel hediye o..

aaa tatlım kusura bakma görmedım çok tşk ederim tatlımmmmmm..amin inşşşşşşşşşşşşşş en güzel hediye o..

şekerim hiç kısmet olmadı doğum günümü askerimle kutlamak biliyomusun geçen yıl memlekette değildim.bu yıl o yok.gelecek yılda olmayacak daha askerliğin bitmesine 1 ay kalacak.ondan sonraki yıl birlikte kutlarız herhalde o zaman evlenmiş olacağızda

oh oh çok güzel o kutlamanın tadı başkaolur..aman gelsinde her hafta kutlama yaparsınız

Selam şafak güzelleriiiii

hoşgeldin kuzummmm..

Selam şafak güzelleriiiii

hoşgeldin:119:

oh oh çok güzel o kutlamanın tadı başkaolur..aman gelsinde her hafta kutlama yaparsınız

ivit tatlım.aman valla anne olmak istiyom ya ben artık.25 yaşına geldim evleninceye kadar 26.evlenincede hemen olmasın tabi az dursun.ben 28imde anca anne olurum ya

suan gayet ii Allah bozmasın

iim cnm nası olıyım nette takılırum öle sen napıosun?
Aman nazar değmesin diyelim ozaman canım
Bende kkda dolanıyorum öylee..

ivit tatlım.aman valla anne olmak istiyom ya ben artık.25 yaşına geldim evleninceye kadar 26.evlenincede hemen olmasın tabi az dursun.ben 28imde anca anne olurum ya

Hoşbulduk nasılsın ?
Barıştınmı topiğimizle

ooo maşallahhhhhhhhhhhhh inş herşsey dilediğin gibi olur tatlım..

Aman nazar değmesin diyelim ozaman canım
Bende kkda dolanıyorum öylee..

Hoşbulduk nasılsın ?
Barıştınmı topiğimizle

aminnnnnnnnnn..aynen o kadar kkdan uzak kaldım valla özledim sizi..

cnm sen gidicektin askerine noldu? bide kontrollerin vardı temiz dimi herşey iisin yani

Kizlar dun depuk gecesiymis yahuuuu ben depuk mepuk atamadim daha 12 gunum warrrr

dün barıştırdı kızlar iyiyim sen nasılsın canım
Aman iyi yanlış anlaşılmalar düzelmiş en azından
İyiyim canım bende cilt bakımı vs topiklerini kurcalıyorum işte

Busemm bizde seni özledik kuzum ya eksiliğin çok hissedildi yani..
Canım o gitme hikayesi yalan hikayesine döndü sorma,en son nerde kaldın bilmiyorum ama
kontroller,benimkinin denetlemeleri vs derken bir türlü gidemedik,son olarak şubatın ikinci haftasına izin kağıdını aldı ozaman gidicez inşallah
Kontrollerimde çok iyi canım herşey yolunda yanii

Kizlar dun depuk gecesiymis yahuuuu ben depuk mepuk atamadim daha 12 gunum warrrr
Seni 12 gün sonra depüklücezzz

Son düzenleyen: Moderatör:
fıstıklar askerlik kısalma mevzusu ne oldu haberiniz var mı

valla benim hiç umudum yok tatlım o konuda..

seviorum valla sizi..

ewt o son anlattıklarını biliorum aman sen iisin ya sevindim valla..oh şubat sonra martta askerin geliodu dimi oh çok süper olur öle..

valla benim hiç umudum yok tatlım o konuda..

seviorum valla sizi..

ewt o son anlattıklarını biliorum aman sen iisin ya sevindim valla..oh şubat sonra martta askerin geliodu dimi oh çok süper olur öle..

Sağol canımmm sende seviliyorsunn
Valla güzel olucak biz gidicez bir buçuk ay sonra da kavuşucazz

benim umudum vardı ama kalmadı canım.hep oyalıyorlar milleti.zaten düşse şu saatten sonra kalp krizi geçiririm oda işe yaramaz

cilt bakımı ne yapıyorsun ecmcimmm

benim umudum vardı ama kalmadı canım.hep oyalıyorlar milleti.zaten düşse şu saatten sonra kalp krizi geçiririm oda işe yaramaz

cilt bakımı ne yapıyorsun ecmcimmm

valla cnm başlarda öle bi umudum vardı ama artık olsada bize vurmaz zaten cnm 90/4lerden sonra tezkereciyiz zaten Allahın izniyle..eh onada bi 20 gün fln kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…