Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlarrrr

adaşımmm kavuşmuşsunn,ohhhh bir daha ayrılmayın,sıkı sıkı tutun ellerinizi kuzum, şimdi sıra düğün şafağındaa

kızlarrr ben yokum öğlene kadar pc bakıma gidiyor kendinize iyi bakınnnn :79: bu kadar kıza dayanamadı pc bile güçlendircekler ram vs takıcaklar size daha iyi hizmet verebilmek içinnnn kıymet bilinnnn üleyyyynnnnn

Son düzenleme:
herkes kavuşşsunn :)hiç gitmemiş gibi sanki hep burdaymış gibi hala şaşkınım,darısı bekleyenlerin başına

aynısı banada oldu sonra kavgalar başlıyor inş. sizkavga etmezsiniz biz ayrıldık kızlar gelince anlatırım uzun uzunnn arıyor barışmak için ama bakalım beni ikna edebilcek mi :118:

aynısı banada oldu sonra kavgalar başlıyor inş. sizkavga etmezsiniz biz ayrıldık kızlar gelince anlatırım uzun uzunnn arıyor barışmak için ama bakalım beni ikna edebilcek mi :118:

kızzzzzzz ne oldu annemmmm bi rahat durun ya..

canım nbr nasılsınnnn

bşr derdim var topiğindeki abim ve nişanlııs konusuna bi baksana,cidden o kadar şey konuşuyorlarki ,sinir oldum gerçekten ben ii niyetli değil miyim ya?

canım nbr nasılsınnnn

bşr derdim var topiğindeki abim ve nişanlııs konusuna bi baksana,cidden o kadar şey konuşuyorlarki ,sinir oldum gerçekten ben ii niyetli değil miyim ya?

bakıyorum kuzummmmm. :26: link göndersene kuzumm..

Son düzenleme:
büşracım zeynepcim ve tümmmm kızlar..herkese kocaman selam kocaman öpücükler mıncırıyorum hepinizi

büşracım ayrıldık ne demek ya:44: o kadar bekledikten sonra:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…