Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evt cnmm şanlıurfa siverekk nasıl byer biliyomusun cnmm
siverek'i bilmiyorum canım yaa, hayırlısı olsun, Allah tez zamanda kavuştursun..
Ceydaaaaaaa 91/2 lerden birinin bitlis tatvanda askeri vardı sanırım yaa..

Son düzenleme:
Selam kızlarrr
Tertooooo şükür yakaladım seni yaaa

vay devreme bakın valla özledim seni yaaaaaaaa..nasısın napıosun?

erittik valla şafakları..

evt cnmm şanlıurfa siverekk nasıl byer biliyomusun cnmm

hayırlı olsun tatlım ama benim urfayla alakalı pek bilgim yok..kısa dönemden tuğçe vardı yeni bitirdi askeri o urfadaydı sanırım eğer onu yakalabilirsen 341.dönem topicinde ona sorabilirsin..

Son düzenleme:
siverek'i bilmiyorum canım yaa, hayırlısı olsun, Allah tez zamanda kavuştursun..

sağolun kızlarr araştırıyorum şimdii herkes övüyo orayı ama bakalım gitmeden belli olmazz

Selam Derya evet canım bizim Ezgi '' Sezgilim1905' onun yari Tatvan da yapıyor askerliğini...

Ceyda bizim topicten görüşebilirsin Ezgi ile ..

vay devreme bakın valla özledim seni yaaaaaaaa..nasısın napıosun?

erittik valla şafakları..
evettt devommm yaa erittik gitti, 122 olduk beee
hatta 121 e az kaldıııı
walla ben iyiyim tatlım, yani bi gün iyi bigün kötü öyle idare ediyoruz işte, napalım.. bigünüm bi günümü tutmuyor
sen nasılsın keyfin nasıl?

sağolun kızlarr araştırıyorum şimdii herkes övüyo orayı ama bakalım gitmeden belli olmazz
ewet gitmeden belli olmaz canım, ama urfa merkez iyiydi, arkadaşım orda yapmıştı...

hayırlı olsun bebeğimmm

hg canım evet oldu :)

aaa ben geziyim bi topikleri
gez gez canım hayırlı olsun bu arada

Selam Derya evet canım bizim Ezgi '' Sezgilim1905' onun yari Tatvan da yapıyor askerliğini...

oyyy oyyy yasiminim benimmmm
napıosun kuzummmm, ayy ne özlemişim yaa seni de buseyi de, görünce çok mutlu oldum canlarımmm

nası olsun kuzum ya aynı geçio günler..senin durum noldu gidip gelebiliosun dimi askerinin yanına? biz son mehtabıda geçen hafta yaptık..

valla terto resmen 460'ın 6'sını bitiriyoruzzzzzzzzzzz

Ayyy kızlarrr yaa , keyfim yerine geldi sizleri görünce walla, kızz buseee, walla çok özlemişim hee sizi

nası olsun kuzum ya aynı geçio günler..senin durum noldu gidip gelebiliosun dimi askerinin yanına? biz son mehtabıda geçen hafta yaptık..

valla terto resmen 460'ın 6'sını bitiriyoruzzzzzzzzzzz
yok kuzum gidip gelemiyorum artık.. benimkinin yeri değişiyor, orada haftasonu çarşı yok, haftaii de ben gidemiyorum maalesef.. ama belki haftaya benimki evci gelebilir, bakcaz bakalım artık... neyse benim şimdi çıkmam lazım... yarın görüşürüz e mi? çıkkmazsam servisi kaçırcam
öptüm devom

napıosun kuzummmm, ayy ne özlemişim yaa seni de buseyi de, görünce çok mutlu oldum canlarımmm

oyyy sağol canım benim denk gelemedik bayagıdır saol iyiyim sen nasılsın bakalım şafagına kocaman bi masallah diyorum

bende 200lerin sonlarındayım işte bugün 214 batıyor idare ediyoruz kuzum

tmm cnm öpüorum seni..yarın tekrar görüşürüz..

canımm çok tşk ederim topiğe yazdım şimdi pc çok yavaş konuşabilirm inşallahh

ewt cnm inş komutanlarıda ii çıkar..

hayırlı olsun tatlım..

sağol canım benmm

sağol canım amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…