ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm..
91/4 yarenleri yerlerinizmi belli oldu kuzularımmmmmmm
siverek'i bilmiyorum canım yaa, hayırlısı olsun, Allah tez zamanda kavuştursun..evt cnmm şanlıurfa siverekk nasıl byer biliyomusun cnmm
Selam kızlarrr
Tertooooo şükür yakaladım seni yaaa
evt cnmm şanlıurfa siverekk nasıl byer biliyomusun cnmm
siverek'i bilmiyorum canım yaa, hayırlısı olsun, Allah tez zamanda kavuştursun..
Ceydaaaaaaa 91/2 lerden birinin bitlis tatvanda askeri vardı sanırım yaa..
vay devreme bakın valla özledim seni yaaaaaaaa..nasısın napıosun?
erittik valla şafakları..
hayırlı olsun tatlım ama benim urfayla alakalı pek bilgim yok..kısa dönemden tuğçe vardı yeni bitrdi askeri o urfadaydı sanırım eğer onu yakalabilirsen 341.dönem topicinde ona sorabilirsin..
bizimde şanlıurfa siverekk
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm..
91/4 yarenleri yerlerinizmi belli oldu kuzularımmmmmmm
siverek'i bilmiyorum canım yaa, hayırlısı olsun, Allah tez zamanda kavuştursun..
evettt devommm yaa erittik gitti, 122 olduk beeevay devreme bakın valla özledim seni yaaaaaaaa..nasısın napıosun?
erittik valla şafakları..
ewet gitmeden belli olmaz canım, ama urfa merkez iyiydi, arkadaşım orda yapmıştı...sağolun kızlarr araştırıyorum şimdii herkes övüyo orayı ama bakalım gitmeden belli olmazz
sağolun kızlarr araştırıyorum şimdii herkes övüyo orayı ama bakalım gitmeden belli olmazz
hayırlı olsun bebeğimmm
hg canım evet oldu :)
aaa ben geziyim bi topikleri
gez gez canım
hayırlı olsun bebeğimmm
hg canım evet oldu :)
aaa ben geziyim bi topikleri
oyyy oyyy yasiminim benimmmmSelam Derya evet canım bizim Ezgi '' Sezgilim1905' onun yari Tatvan da yapıyor askerliğini...
Ceyda bizim topicten görüşebilirsin Ezgi ile ..
evettt devommm yaa erittik gitti, 122 olduk beee
hatta 121 e az kaldıııı
walla ben iyiyim tatlım, yani bi gün iyi bigün kötü öyle idare ediyoruz işte, napalım.. bigünüm bi günümü tutmuyor
sen nasılsın keyfin nasıl?
ewet gitmeden belli olmaz canım, ama urfa merkez iyiydi, arkadaşım orda yapmıştı...
yok kuzum gidip gelemiyorum artık.. benimkinin yeri değişiyor, orada haftasonu çarşı yok, haftaii de ben gidemiyorum maalesef.. ama belki haftaya benimki evci gelebilir, bakcaz bakalım artık... neyse benim şimdi çıkmam lazım... yarın görüşürüz e mi? çıkkmazsam servisi kaçırcamnası olsun kuzum ya aynı geçio günler..senin durum noldu gidip gelebiliosun dimi askerinin yanına? biz son mehtabıda geçen hafta yaptık..
valla terto resmen 460'ın 6'sını bitiriyoruzzzzzzzzzzz
gez gez canımhayırlı olsun bu arada
oyyy oyyy yasiminim benimmmm
napıosun kuzummmm, ayy ne özlemişim yaa seni de buseyi de, görünce çok mutlu oldum canlarımmm
Ayyy kızlarrr yaa , keyfim yerine geldi sizleri görünce walla, kızz buseee, walla çok özlemişim hee sizi
yok kuzum gidip gelemiyorum artık.. benimkinin yeri değişiyor, orada haftasonu çarşı yok, haftaii de ben gidemiyorum maalesef.. ama belki haftaya benimki evci gelebilir, bakcaz bakalım artık... neyse benim şimdi çıkmam lazım... yarın görüşürüz e mi? çıkkmazsam servisi kaçırcam
öptüm devom
Selamm kızlar
Selam Derya evet canım bizim Ezgi '' Sezgilim1905' onun yari Tatvan da yapıyor askerliğini...
Ceyda bizim topicten görüşebilirsin Ezgi ile ..
ewt cnm inş komutanlarıda ii çıkar..
hayırlı olsun tatlım..
gez gez canımhayırlı olsun bu arada
oyyy oyyy yasiminim benimmmm
napıosun kuzummmm, ayy ne özlemişim yaa seni de buseyi de, görünce çok mutlu oldum canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?